60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[QUOasi_83;35972782]Az kaldi kesin 60 altina düşersin ve tereyagli iskenderi hak edersin :))
Evet dimi tadini cikarayim hafta sonun hem gec saate birakmam yiyecegimi :))

TAbi canım tadını çıkar zaten arada böyle şeyler yapmazsak diyet çekilmez insanız sonuçta canııııım[/QUOTE]
Sana katiliyorum :)))

200 gr et 300 kc
200 gr marul salatasi 50 kc

Birazda kuru yemis

1000 kalori diyelim ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1200 kaloriyi gördüm bu aksam kizlar :)

Sütüm tam yağlı değil yarım yağlıymış yani
295 kaloriiiii

İFTARDA YEDİKLERİM :
2 tane hurma
yarım kase tavuk sulu şehriye çorbası
1tabak yağsız 2 yemek kaşığı yeşil mercimekli çoban salata
408 kaloriiiii
Toplamda bugün 703 kalori aldım

Sütüm tam yağlı değil yarım yağlıymış yani
295 kaloriiiii

İFTARDA YEDİKLERİM :
2 tane hurma
408 kaloriiiii

Günaydın hanımlaaaaar
SAHURDA YEDİKLERİM :
1 haşlanmış yumurta
15 gr süzme peynir
2 zeytin
1 kase karpuz
1 ceviz
1 kuru hurma
1 bardak yarım yağlı süt
291 kaloriiiii

Günaydin kizlar

Kahvaltim

Kabakli omlet 170 kalori
30 gr peynir 116 kalori
Nescafe

300 kalori

İFTARDA YEDİKLERİM :
2 tane hurma
408 kaloriiiii
Bunlarla doyabiliyormusun canim cok aclik olmuyormu ???

Günaydin kizlar

Kahvaltim

Kabakli omlet 170 kalori
30 gr peynir 116 kalori
Nescafe

300 kalori

300 kalori demişsin bunun 14 kalorisi ne :))) nescafe degildir herhalde ?!?!?
Cabuk söyle bakayim :-D

Kahvaltim:
-2 dilim tam bugday ekmegi
-25 gr beyaz peynir
-1 dilim salam
-1 salatalik
-5 yesil 3 siyah zeytin
-1 tane haşlanmiş yumurta
-250ml süt nescafeli :)
-->> 378 kalori <<--

Son düzenleme:

Hemde o kadar çok doyuyorum ki meyve ara öğünü yapıyım diyorum ama yiyemiyorum tok olduğumdan midem küçüldü heralde iyce ramazanda sizce çok mu az

Nescafeyi hesapladim valla canim azcik light süt koyuyorum ya kahveye o 14 kaloriyi onun icin :))

Hemde o kadar çok doyuyorum ki meyve ara öğünü yapıyım diyorum ama yiyemiyorum tok olduğumdan midem küçüldü heralde iyce ramazanda sizce çok mu az

Canım bence çok az bence ekmek ilave et menünd xaten iki öğün yspıyosun
Bide salatayı yapsız yeme, 1 kg sebzenin için 1 yk sızma z, yağı koyulmalı ki sebzenin içindeki yağda çözünen vitamibleri vücut alabilsin!

Ben de bugün işteydim sabah 8e doğru
3 kuru kayısı
1 çb süt

9 gibi
1 pastane poğaçası
1 bardak çay &#128532;
Ama yine de pazartesiden beri 300 gr vermişim &#128515;
İki gündür baklava dondurma hüpleyiyorum iftarda çünkü &#128532;

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla bana az gibi geldi bilemedim simdi?!?!?
Ama doyuyorsan sorun yoktur :)))

Nescafeyi hesapladim valla canim azcik light süt koyuyorum ya kahveye o 14 kaloriyi onun icin :))

He tamam anladim :))
Ben sabah kahvaltimda bir bardak sütlü nescafe (kaynamış süt) iciyorum ek olarak ve baya tok kaliyorum bi yüzden bir ögünü kestim :)
Aksam yemeginden bir saat sonra yine sütlü nescafe iciyorum ama bunu soguk sütle iciyorum.
Nescafe ile sütü iyicene cirpiyorum shake gibi oluyor valla tavsiye ederim.
hemde kalorimi doldurmuş oluyorum ve süt icmiş oluyorum :)
Ben sütü hic sevmezdim.
hamileyken icemezdim hic.
yogurtlada hic aram yoktu ama ikisinede öyle aliştimki hic sorma hic degilse saglikli yani :))

Valla çok tok oluyorum hemde vitamin olsun die salatamın içine yeşil mercimek falan atıyorum hem çok lezzetli oluyo hemde çok yiyemediğim için en azndan vitamin oluyo ama bide üst üste çorba oldu menümdede ondan az bugün tavuk yicem mesela veee 5 li rakamları ucundan da olsa gördüm kııızlaaaarrr çok mutuyumm

Haklısın canım ama valla ekmek yesem yemek yiyemem ramazanda hep böyle oluyo bana su içsem hemen doyyorum bu arada baklava dondurma dedin beni benden aldn afiyet olsun tatlm ama yağ olmasnnn uçsun gitsin bende arada böyle kaçamaklar yapmayı seviyorum valla diyete renk geliyo

Sütü bende hic sevmezdim ama dedigin gibi alıstım bide esim sagolsun ic bak cok guzel diye diye alistirdi beni :)

Bende kaloriyi biraz yükselteyim derken takılı kalıcam galiba 55.5 te anaam bi göremedim hala 55 i :)))

Bu arada senin leslie 3 mil. denedim az önce 15 dakikada mahvoldum ama super bisey sanirim bu aksam 47 dakikayi tamamlicam ;-)

Günaydın bayanlar , 63 kiloyum hedefim 57 kiloya düşmek tek başıma pes ediyorum sürekli paylaşım halinde olabilecğim arkadaşlar arıyorum benide aranıza kabul ederimisiniz ?

Selam arkadaslar 27 ay arayla 2 dogum yaptim hamileligimde 82 kiloyu gormustum su an 66 kiloyum. Ogretmenim ve 1 eylule kadar 58 kiloya dusmek istiyorum boyu 167 . Sabah olcumu aldim ve dehsete dustum gogus bel arasinda sadecd 1 cm kalmis belim kaybolmus yapacaklarim ise soyle duzenli beslenme 2 fincan yesil cay caya seker yok ekmek cok az her yemek cok az, 2 litre su, ve gece yemek abur cubur kuruyemis biskuviye son veriyoru bir de gun icinde yari saat plates yarim saat dans. Umari ise yarar

Şu an emziriyormusun ?

Hoşgeldin canım bence yapacakların gayet güzel özellikle sporun çok güzel bence böyle devam edersen güzel kilo verirsin tatlım kolay gelsin

Günaydın bayanlar , 63 kiloyum hedefim 57 kiloya düşmek tek başıma pes ediyorum sürekli paylaşım halinde olabilecğim arkadaşlar arıyorum benide aranıza kabul ederimisiniz ?

Hoşgeldin canım :) boyun kaç ve neler yapiyosun zayıflamak için???)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…