[QUOasi_83;35972782]Az kaldi kesin 60 altina düşersin ve tereyagli iskenderi hak edersin :))
Evet dimi tadini cikarayim hafta sonun hem gec saate birakmam yiyecegimi :))
200 gr et 300 kc
200 gr marul salatasi 50 kc
Birazda kuru yemis
1000 kalori diyelim ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sütüm tam yağlı değil yarım yağlıymış yani
295 kaloriiiii
Sütüm tam yağlı değil yarım yağlıymış yani
295 kaloriiiii
Bunlarla doyabiliyormusun canim cok aclik olmuyormu ???İFTARDA YEDİKLERİM :
2 tane hurma
yarım kase tavuk sulu şehriye çorbası
1tabak yağsız 2 yemek kaşığı yeşil mercimekli çoban salata
408 kaloriiiii
Toplamda bugün 703 kalori aldım
300 kalori demişsin bunun 14 kalorisi ne :))) nescafe degildir herhalde ?!?!?Günaydin kizlar
Kahvaltim
Kabakli omlet 170 kalori
30 gr peynir 116 kalori
Nescafe
300 kalori
Bunlarla doyabiliyormusun canim cok aclik olmuyormu ???
300 kalori demişsin bunun 14 kalorisi ne :))) nescafe degildir herhalde ?!?!?
Cabuk söyle bakayim :-D
Bunlarla doyabiliyormusun canim cok aclik olmuyormu ???
300 kalori demişsin bunun 14 kalorisi ne :))) nescafe degildir herhalde ?!?!?
Cabuk söyle bakayim :-D
Hemde o kadar çok doyuyorum ki meyve ara öğünü yapıyım diyorum ama yiyemiyorum tok olduğumdan midem küçüldü heralde iyce ramazandasizce çok mu az
Valla bana az gibi geldi bilemedim simdi?!?!?Hemde o kadar çok doyuyorum ki meyve ara öğünü yapıyım diyorum ama yiyemiyorum tok olduğumdan midem küçüldü heralde iyce ramazandasizce çok mu az
He tamam anladim :))Nescafeyi hesapladim valla canim azcik light süt koyuyorum ya kahveye o 14 kaloriyi onun icin :))
Valla bana az gibi geldi bilemedim simdi?!?!?
Ama doyuyorsan sorun yoktur :)))
He tamam anladim :))
Ben sabah kahvaltimda bir bardak sütlü nescafe (kaynamış süt) iciyorum ek olarak ve baya tok kaliyorum bi yüzden bir ögünü kestim :)
Aksam yemeginden bir saat sonra yine sütlü nescafe iciyorum ama bunu soguk sütle iciyorum.
Nescafe ile sütü iyicene cirpiyorum shake gibi oluyor valla tavsiye ederim.
hemde kalorimi doldurmuş oluyorum ve süt icmiş oluyorum :)
Ben sütü hic sevmezdim.
hamileyken icemezdim hic.
yogurtlada hic aram yoktu ama ikisinede öyle aliştimki hic sorma hic degilse saglikli yani :))
Canım bence çok az bence ekmek ilave et menünd xaten iki öğün yspıyosun
Bide salatayı yapsız yeme, 1 kg sebzenin için 1 yk sızma z, yağı koyulmalı ki sebzenin içindeki yağda çözünen vitamibleri vücut alabilsin!
Ben de bugün işteydim sabah 8e doğru
3 kuru kayısı
1 çb süt
9 gibi
1 pastane poğaçası
1 bardak çay 😔
Ama yine de pazartesiden beri 300 gr vermişim 😃
İki gündür baklava dondurma hüpleyiyorum iftarda çünkü 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla bana az gibi geldi bilemedim simdi?!?!?
Ama doyuyorsan sorun yoktur :)))
He tamam anladim :))
Ben sabah kahvaltimda bir bardak sütlü nescafe (kaynamış süt) iciyorum ek olarak ve baya tok kaliyorum bi yüzden bir ögünü kestim :)
Aksam yemeginden bir saat sonra yine sütlü nescafe iciyorum ama bunu soguk sütle iciyorum.
Nescafe ile sütü iyicene cirpiyorum shake gibi oluyor valla tavsiye ederim.
hemde kalorimi doldurmuş oluyorum ve süt icmiş oluyorum :)
Ben sütü hic sevmezdim.
hamileyken icemezdim hic.
yogurtlada hic aram yoktu ama ikisinede öyle aliştimki hic sorma hic degilse saglikli yani :))
Selam arkadaslar 27 ay arayla 2 dogum yaptim hamileligimde 82 kiloyu gormustum su an 66 kiloyum. Ogretmenim ve 1 eylule kadar 58 kiloya dusmek istiyorum boyu 167 . Sabah olcumu aldim ve dehsete dustum gogus bel arasinda sadecd 1 cm kalmis belim kaybolmusyapacaklarim ise soyle duzenli beslenme 2 fincan yesil cay caya seker yok ekmek cok az her yemek cok az, 2 litre su, ve gece yemek abur cubur kuruyemis biskuviye son veriyoru bir de gun icinde yari saat plates yarim saat dans. Umari ise yarar
Selam arkadaslar 27 ay arayla 2 dogum yaptim hamileligimde 82 kiloyu gormustum su an 66 kiloyum. Ogretmenim ve 1 eylule kadar 58 kiloya dusmek istiyorum boyu 167 . Sabah olcumu aldim ve dehsete dustum gogus bel arasinda sadecd 1 cm kalmis belim kaybolmusyapacaklarim ise soyle duzenli beslenme 2 fincan yesil cay caya seker yok ekmek cok az her yemek cok az, 2 litre su, ve gece yemek abur cubur kuruyemis biskuviye son veriyoru bir de gun icinde yari saat plates yarim saat dans. Umari ise yarar
Günaydın bayanlar , 63 kiloyum hedefim 57 kiloya düşmek tek başıma pes ediyorum sürekli paylaşım halinde olabilecğim arkadaşlar arıyorum benide aranıza kabul ederimisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?