İnsallah .... :)Ayyy evet yaaa yeminle bu mutluluk baska bisey insan resmen özgüvenini kazaniyor ...
Yakısır canim sende hedefine kavusucaksin görde bak cok cok azimlisin bu azmin oldugu surece hersey viiiiz gelir tırıs giderrrrr ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İniş cikişlar oluyor malesef aman olsun acelemiz yokki yeterki dikkat edelim yavaş gitsin saglikli gitsin
Sende tatilden döndükten sonra artik devam edersin ....
İnsallah almazsin .... Dikkat etmen gerekecek ama zaten dikkat ediyorsun ki.inşallah tatil de kilo almam da dönüşte verecek kilom olmaz çünkü çok yavaş gidiyor kilolar...bir daha o macerayı yasamak istemiyorum :)
İnsallah almazsin .... Dikkat etmen gerekecek ama zaten dikkat ediyorsun ki.
Ne güzel işte zaten sen yiyerek veriyordun unutma fistik :)sadece akşamları dikkat ediyorum ...şuan oruç tutamadığım için de gün içinde yine dondurma abur cubur yiyebiliyorum ama çok etkilemiyor bünye alışmış artık:) bugün doktora gittim kan değerime baktırdım 11,5 olmuş maşallah o yüzden de kilo vermeye başladım galiba..ilk kilo vermeye başladığımda daha azimliydim az az gidiyordu kilo simdi çok dikkat etmesem de haftada 100 gr da verebiliyorum...
Ara 2 kara cikolata gibi bisey hüplettim :)
Ögle tost 250 kalori diyelim...
550 kalorideyim simdilik....;-)
Aksam yemegim
Salata biraz et kabak yogurt 850 kalori falan ;-)
Bunu hak ediyorsun :))) afiyet bal şeker olsunVeee dondurmaaa
1000 kc.
görüşemedik kızlar kusura bakmayn 30 hazirana kadar çok yoğndum1ka gündür de izin yapıyorum...pazartesi tartıldım..
geçen pazartesi 66,70
bu pazartesi 66,70 değişen bi şey yok.
bu arada ramazan beslenmesi nasıl olacak neler yapıyorsunuz valla ben istarda çok kaçırıyorum bu hafta çıkacak ortaya sonuçlar
hareket yapıyor musunuz ramazanda
Günaydın hanımlaaaaar
SAHURDA YEDİKLERİM :
1 haşlanmış yumurta
15 gr süzme peynir
2 zeytin
1 kase karpuz
1 ceviz
1 kuru hurma
1 bardak yarım yağlı süt
291 kaloriiiii
sadece akşamları dikkat ediyorum ...şuan oruç tutamadığım için de gün içinde yine dondurma abur cubur yiyebiliyorum ama çok etkilemiyor bünye alışmış artık:) bugün doktora gittim kan değerime baktırdım 11,5 olmuş maşallah o yüzden de kilo vermeye başladım galiba..ilk kilo vermeye başladığımda daha azimliydim az az gidiyordu kilo simdi çok dikkat etmesem de haftada 100 gr da verebiliyorum...
Bunu hak ediyorsun :))) afiyet bal şeker olsun
İyi yapmişsin :))Sagol canim aksam arkadas iftarini mc donalds ta yapmak isteyince bana da gün dogdu hüplettim dondurmayi ;-)
Kızlar dünkü sahurdan sonra korkmuştum kilom artar diye hatta tartıya hiç çıkmıycaktm moralim bozulmasın diye ama dayanamadm çıktım sonuç 400 gr vermişim 😃
59.5 kilom yaaa acaba tartı falan mı bozuk ama sahurdan önceki sahurum ve akşamki iftarımn kalorisi çok azdı belki ondan etkilemedi tartıyı
Vayyy süpersin pazartesi kactin sen ???Kızlar dünkü sahurdan sonra korkmuştum kilom artar diye hatta tartıya hiç çıkmıycaktm moralim bozulmasın diye ama dayanamadm çıktım sonuç 400 gr vermişim 😃
59.5 kilom yaaa acaba tartı falan mı bozuk ama sahurdan önceki sahurum ve akşamki iftarımn kalorisi çok azdı belki ondan etkilemedi tartıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?