60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba ben de aranıza yeno katıldım ben de üç ayda 76 dan 69 a düştüm. ..Kilo vermem de durdu spor yapmama rağmen motivasyonu mu kaybetmek üzereyim. ..yardımlarınızı bekliyorum

iyi günler arkadaşlar kilo çizelgesi nasıl yapılıyor yapamadımda eskiden vardı her hafta değiştiriyodum şimdi silinmiş tekrar yapamıyorum bilgisi olan varmı acaba

Ben gecen pazartesi baslamistim bugun 1hafta oldu. 70ile basladim 68.5kg olmusum yani -1.5kg. Hedef 60 :)

selam arkadaslar

6 hafta aradan sonra yeni kilo bildirimim

baslangic : 82
hedef : 50

suan ki kilom 57,5

aramiza yeni katilan arkadaslar hos geldiniiiiizzz :)

kilp bildirimiiii
baslangic 63,6
hedef 55
simdiki kilom 57.5

tatilde aldigim 1 kiloyu iki haftadir ancak verebildim cokkk zor oluyor yahu

kızlar çok kötüyüm yaw eşim halis bal getirmiş..20 gündür şekerli yemeyen ve 3 kilo veren ben,şimdi bala kaşığı daldırıyorum resmen..3 gündür balla geziyorum yarım kilo aldım valla.bugün elimi sürmedim bala..adetimde yaklaştı canım şekerli istiyor emziriyorumda..inşallah yarında yemem..yoksa verdiğim 3 kiloyu alacağım durmak yok yola devam gidecek bu kilolar

başlangıç kilom 67

şimdiki kilom 64,5

hedef kilom 55

günaydın kızlar.. ben de bi türlü irademe hakim olamıyorum ya..
güya geçen hafta salı başlıyordum diyete, azıtmadım ama doğru düzgün de uymadım.
sonuç; bir kg verebilecekken 100 gr vermek.

az kendimi sıksam olacak, yani daha önce yaptım, yine yapıcam inş. lütfen birbirimize destek olalım kızlar
bugün başlıyorum ALLAHın izniyle.. bismillah..

başlangıç: 65.8
hedef: 63

bir de haftalık listeleri oluşturup yayınlarsak, eminim o da teşvik olacaktır bize..

kızlar dün ve bugün gayet iyi geçiyor,bala dokunmuyorum
gidecek bu kilolar,çıtır 2 çocuk anası olacağım

pazartesi bir gelsede tartılsam

Süpersin ben seni hiç geçemeyecem zaten
Ben halen rejime dönüş yapamadım zaten saldım kendimi iyicene Allah'tan kilomu koruyabiliyorum .....
Yani rejime dönüş yapmadığım icin topigede pek uğramaz oldum

yeni listeye kimler katılmak istiyor ona göre yapalım arkadaşlar ve lütfen herkes kararlı olsun.Ben ayrıca 2. takımada takılmaya başladım bakalım motive olacakmıyım...katılmak isteyenler bildirise iyi olur ben liste yaparım...

iyigeceler

yaz beni kara tahtaya mrt!

Merhaba kızlar taşınma işlerimi hallettim evime yerleştim ve çok aşırı abur cubur ve karbonhidrat ağırlıklı yedim hep ve maalesef 57.4den 58.6 ya çıktım bugün tekrar diyet moduna girdim bi 3 4 kilo daha vermek istiyorum kalori hesabına döndüm 1200 1300 kalori civarı yicem bakalmmm sizler neler yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…