60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

huu huu canım ben geldim napıyosun nasılsın.? kilonu güzel korumuşsun ama ben seni solladım tatilde daha sonrası tatil dönüşü.çünkü tatilde 1 kg kadar almıştım.tatile 62,4 le çıkmıştım şimdi 60,6-60,7 arası gidip geliyorum bazende 61 oluyorum .bende 2 ay spor yapmadım tatilde kayınvaldem felan eltilerim hep az yiyorsun dediler onda kilo almıştım kendi kendime vermişim nasıl oldu anlamadım

Öncelikle merhaba. Ben 15 yaşındayım ve şuan ablamın hesabından yazıyorum. Kendimle ilgili kilo problemimi çok büyüttüğüm için siz tecrübeli bayanlara da sormak istedim. 15 yaşındayım 1.68 - 1.69 boyum kilom ise 68 bu yıl liseye başlıycam ve geçen yıl sınav stresinden dolayı oldakça abur cubur yedim. bel bölgem biraz kalın ve göbeğim var. ayrıca basenlerim var :/ halen daha gelişim çağıdna olduğum için nasıl beslensem kendimce nasıl bir diyet uygulasam karar veremedim . Bana yardımcı olur musunuz ? hem gelişimime devam etmem ve kilo vermem için nasıl beslenmeli ve hangi yiyeceklerden uzak durmalıyım ? önerilerinizi bekliyorum

Selam kizlar,

Bende katilmak istedim.
Boy:159cm
Baslangic kilo:70kg
Kilo:69kg
Hedef kilo:59kg
Herhangi bir tarih sinirim yok ama en saglikli sekilde vermek istiyorum.
Tartilma gunum Pazartesi.
Basarilar kizlar :) ,

valla tam hatırlamıyorum ama sanırım 3-3,5 ay oldu.
sen iyi korumuşsun kendini. ben biraz abur cubura daldım bu ara onun için böyle oldu..
bi de hava çok sıcak, nem yüksek. spor yapılmıyor. yürüyüş bile zor.
dün bir saat yürüdüm. anam ağladı. özellikle göbeğim çok fena bi görüntüde.
3-4 aylık hamile gibiyim. mekikle desteklemeye çalışıyorum işte.
sen kaç kilo vermek istiyorsun?

merhaba canım. yaşıtlarının aksine sağlıklı bi şekilde zayıflamak istemen ne kadar güzel..
boyun uzunmuş maşallah. aslında şuanki kilon normal sınırlar içinde.
ama eminim şöyle bir 4-5 kilo versen cillop olursun..
bel bölgesi için en güzel egzersiz mekik. basenler için de yürüyüş, bisiklet, eliptik bisiklet önerebilirim.
diyete gelince; kesinlikle abur cuburu listenden çıkarman gerek. belki haftada istediğin bir şeyi yiyebilirsin.
onun haricinde meyve ve sebze, et yemeye özen göster. mutlaka kahvaltını güzel yap. ekmeği de olabildiğince azalt.
kepek yada çavdar tüketmeye çalış. akşam zaten 7-8 den sonra yemek yemezsen eminim birkaç haftada istediğin
ölcülere gelebilirsin.. henüz çok genç olduğun için kilo vermen bizden kolay olacaktır..

Merhaba Kızlar,

Bende aranıza katılıyorum bugün :)

Boy 1,70 /yaş 30
Başlangıç kilo 64
Hedef 57

Hayatımda hiç diyet yapmadım, zayıflama derdim olmadı ama aynaya baktığımda daha zayıf görmek istiyorum kendimi hemde kilo aldıkça selülitler fazlalaşıyor. moralim bozuluyor . forum sitelerinin birinde rastlamıştım patates diyeti bugün başladım. öğlende diyet menüsünü getirdim yanımda işe . çok heyacanlıyım :)umarım fimfit olurum

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum boyun 170 cm kilom 68 bende şöyle 58 kiloya falan düşmek istiyorum burada işler nasıl ilerliyor neler yapıyoruz ve zayıflamak için tüyoları olanlar bana yazabilir mi o kadar çok yazı var ki hepsini okuyamıyorum malesef ve umarım yılbaşına kadar 10 kilo vermiş olurum tabi günde 45 dakika ya da 1 saatte yürüyeceğim

Selam kızlar ......1,5 ay buraya gelmedim 2,5 kg aldım bu ne ya..
62,5 tan 65 e çıktım.. Bugün diyete başladım.

Sabah; kepek ekmeğe beyaz peynirli domatesli tost
Öğlen; domates çorbası + 3 kaşık pilav + yarım kepçe sulu yemek
2 tane şeker pare kaçırdım.. :-(
Şu ana kadar 1 lt su içtim akşama kadar 1 lt daha içerim
ve de artık akşam yemem

Eskilerden bende varım ... Selamlar herkese.....
66 kg ile başladım 62,5 kg ye indim... Tekrar diyeti bıraktım 65 e çıktım çüşşşş bana

merhaba canım. yaşıtlarının aksine sağlıklı bi şekilde zayıflamak istemen ne kadar güzel..
boyun uzunmuş maşallah. aslında şuanki kilon normal sınırlar içinde.
ama eminim şöyle bir 4-5 kilo versen cillop olursun..
bel bölgesi için en güzel egzersiz mekik. basenler için de yürüyüş, bisiklet, eliptik bisiklet önerebilirim.
diyete gelince; kesinlikle abur cuburu listenden çıkarman gerek. belki haftada istediğin bir şeyi yiyebilirsin.
onun haricinde meyve ve sebze, et yemeye özen göster. mutlaka kahvaltını güzel yap. ekmeği de olabildiğince azalt.
kepek yada çavdar tüketmeye çalış. akşam zaten 7-8 den sonra yemek yemezsen eminim birkaç haftada istediğin
ölcülere gelebilirsin.. henüz çok genç olduğun için kilo vermen bizden kolay olacaktır..
[/QUOTE]
Böyle motive edici sözler duyunca daha da hırslanıyorum ve moralim düzeliyo Çok teşekkür ederim öncelikle zamana ayırıp bana öneriler yazdığınız için Ben de bi kaç gündür hayatımdan abur cubur çıkardım. Artık daha sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya başladım :) Umarım dediğiniz gibi en kısa sürede forma girerim :)

Böyle motive edici sözler duyunca daha da hırslanıyorum ve moralim düzeliyo Çok teşekkür ederim öncelikle zamana ayırıp bana öneriler yazdığınız için Ben de bi kaç gündür hayatımdan abur cubur çıkardım. Artık daha sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya başladım :) Umarım dediğiniz gibi en kısa sürede forma girerim :)

KIZLAR MERHABA BENDE TATİLİMİ BİTİRDİM GELDİM...

artık işler ve diyet var...
kalori hesabımı yapıcaz ne yapıcaz yönlendiririmisiniz.Pazartesi İlk kilo bildirimine başlarım listeyi hazırlarım

Kalori hesabından gideriz büyük ihtimal değil mi...Listeye katılacaklar Pazartesi günü bildirim yapsın...

Tatilde incecikj kadınları görünce imrendim.Rus Kadınları İncecik ve kahvaltıda Meyve yiyorlar Bizim TÜRK Kadınları Yuvarlak Türk Kadınları için beslenme metode geliştirmeliyiz.

Bugün yediklerim 3 şekersiz çay 3 dilim kepek ekmeği (tatilde ekmek yemedim özlediğim için yedim)
1 çay kaşığı reçel
zeytin
peynir toplam 368 kalori

sırt bölgemde ve göbeğimde yağlanmam var eğzersiz tavsiyeleri lütfen

kendimi günlük 1200 kaloriye sabitledim
normalde 1600 çıkıyor ama fazla

kızlar bunu yazalı 2 haftayı geçmiş..şuan 64 kiloyum..şekeri ve akşam 6 dan sonra yemeyi kestim..inşallah 59 ları göreceğim

kızlar bunu yazalı 2 haftayı geçmiş..şuan 64 kiloyum..şekeri ve akşam 6 dan sonra yemeyi kestim..inşallah 59 ları göreceğim

ohh tebrikler!!! Bende aksam 6dan sonra yemiyorum ama sekeri kesmedim zaten sekerle fazla aram yok sabah kahveme atiyorum oda light seker (6kalori). Ben 70ile basladim 68 kilo gorur gibi oldum bugun. pzrtesi baslamistim rejime. onumuzdeki pzrtesi daha dikkatli bakicam tartiya

Selam kizlar bende geldim tatil bitti evimdeyim ve eski düzenime dönmeye gec bile kaldim :)

Eski arkadaslar bilir 82 kilodan 55.5 e düsmüstüm tatile de 56 kilo ile gitmistim ve 6 haftanin sonunda ara ara dikkat ederek 57.5 kiloya cikmis bulunuyorum malesef ama dert etmiyorum cünkü burda yine kilolarimdan sakır sakır kurtulucam ve yeni hedefim 50 kilo olana kadar durmak yok ... ;-)

Pazartesi kilo bildirimi yaparim artik bugün güne az yiyerek basladim

Kahvaltim
2 haslanmis yumurta
5 tane zeytin
20 gr peynir
Bol salatalik
Nescafe

Ara 1 türk kahvesi
300 kalori civarindayim

ögle yemegim

2 haslanmis yumurtanin beyazi ile bol maydanozlu limonlu salata ( 1 kucuk salatalik,yarim domates, 1 tane taze sogan 1 yk zeytinyag)

toplam 500 kalori diyelim ;-)

yavas yavas herkes tatilden donemye baslamis bende doneli iki hafta oldu tatilde aldiklarimi verdim sayilir artik pazartesi baslariz kilo.bildirimine

selam kizlar nerelerdesiniz yahuu :)

kahvaltim 2 dilim tam tahilli ekmek 214 kc
azcik tereyag azcikta poy 250 kc

ara 1 redbull 112 kc

ögle balik 280 kc

846 kalorideyim simdilik...

düzene girmek kolay olmayacak gibi ama pes etmek yok ;-)

aksam icinde salata düsünüyorum hmm havuc olabilir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…