Günaydın kızlar :)
Ben halen rejime dönemedim inşallah em kısa Zamanda döneceğim !!!!
Başlangıç kilom : 71.2
Rejime mola verdigim kilom : 62 civarı
Şuanki kilom : 61.9
Toplam verdigim kilo: 9.3
Rejim yapmıyorum ama kilomu korumaktayim nerdeyse 1 ay olcak birakali rejimi :))
valla tam hatırlamıyorum ama sanırım 3-3,5 ay oldu.eskilerden ben geldim :) diyeti bırakalı ne kadar oldu yani 2 kg mı nekadar sürede aldın canım...bende 2a ydır ne spor ne yediğime dikkat etme vardı.1 kg almıştım ama kendi kendime sporsuz vermişim yinee.tatile çıkmadan 62,4 düm şimdi 60,7 felanım
merhaba canım. yaşıtlarının aksine sağlıklı bi şekilde zayıflamak istemen ne kadar güzel..Öncelikle merhaba. Ben 15 yaşındayım ve şuan ablamın hesabından yazıyorum. Kendimle ilgili kilo problemimi çok büyüttüğüm için siz tecrübeli bayanlara da sormak istedim. 15 yaşındayım 1.68 - 1.69 boyum kilom ise 68bu yıl liseye başlıycam ve geçen yıl sınav stresinden dolayı oldakça abur cubur yedim. bel bölgem biraz kalın ve göbeğim var. ayrıca basenlerim var :/ halen daha gelişim çağıdna olduğum için nasıl beslensem kendimce nasıl bir diyet uygulasam karar veremedim . Bana yardımcı olur musunuz ? hem gelişimime devam etmem ve kilo vermem için nasıl beslenmeli ve hangi yiyeceklerden uzak durmalıyım ? önerilerinizi bekliyorum
Eskilerden bende varım ... Selamlar herkese.....Gunaydiiiiin!..Nbr kizlar?
Diyeti biraktigimdan beri 2 kilo aldim.
Eskilerden pek kimseyi goremedim. Herkes zayifladi galiba.
3 kg fazlam var. Bugunden itibaren ben de basliyorum. Hadi bismillah!
Baslangic: 65.9
Hedef: 63
Sabah kahvalti
1 haslanmis yumurta
1/2 kk peynir
1/2 tatlo kasigi bal
1 dilim kepekli ekmek ve cay.
Böyle motive edici sözler duyunca daha da hırslanıyorum ve moralim düzeliyovalla tam hatırlamıyorum ama sanırım 3-3,5 ay oldu.
sen iyi korumuşsun kendini. ben biraz abur cubura daldım bu ara onun için böyle oldu..
bi de hava çok sıcak, nem yüksek. spor yapılmıyor. yürüyüş bile zor.
dün bir saat yürüdüm. anam ağladı. özellikle göbeğim çok fena bi görüntüde.
3-4 aylık hamile gibiyim. mekikle desteklemeye çalışıyorum işte.
sen kaç kilo vermek istiyorsun?
merhaba canım. yaşıtlarının aksine sağlıklı bi şekilde zayıflamak istemen ne kadar güzel..
boyun uzunmuş maşallah. aslında şuanki kilon normal sınırlar içinde.
ama eminim şöyle bir 4-5 kilo versen cillop olursun..
bel bölgesi için en güzel egzersiz mekik. basenler için de yürüyüş, bisiklet, eliptik bisiklet önerebilirim.
diyete gelince; kesinlikle abur cuburu listenden çıkarman gerek. belki haftada istediğin bir şeyi yiyebilirsin.
onun haricinde meyve ve sebze, et yemeye özen göster. mutlaka kahvaltını güzel yap. ekmeği de olabildiğince azalt.
kepek yada çavdar tüketmeye çalış. akşam zaten 7-8 den sonra yemek yemezsen eminim birkaç haftada istediğin
ölcülere gelebilirsin.. henüz çok genç olduğun için kilo vermen bizden kolay olacaktır..
kızlar bunu yazalı 2 haftayı geçmiş..şuan 64 kiloyum..şekeri ve akşam 6 dan sonra yemeyi kestim..inşallah 59 ları göreceğimgünaydın kızlar..bende sizinleyim artık..şuan 67 kg yum..doğum kilolarım duruyor..inşallah vereceğim..6 aylık bebeğim var..akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum,abur cuburu kestim..dün başladım..bakalım haftaya salı kaç kilo olacağım
kızlar bunu yazalı 2 haftayı geçmiş..şuan 64 kiloyum..şekeri ve akşam 6 dan sonra yemeyi kestim..inşallah 59 ları göreceğim
tebrikler, iki haftada 3 kgkızlar bunu yazalı 2 haftayı geçmiş..şuan 64 kiloyum..şekeri ve akşam 6 dan sonra yemeyi kestim..inşallah 59 ları göreceğim
Selam kizlar bende geldim tatil bitti evimdeyim ve eski düzenime dönmeye gec bile kaldim :)
Eski arkadaslar bilir 82 kilodan 55.5 e düsmüstüm tatile de 56 kilo ile gitmistim ve 6 haftanin sonunda ara ara dikkat ederek 57.5 kiloya cikmis bulunuyorum malesef ama dert etmiyorum cünkü burda yine kilolarimdan sakır sakır kurtulucam ve yeni hedefim 50 kilo olana kadar durmak yok ... ;-)
Pazartesi kilo bildirimi yaparim artik bugün güne az yiyerek basladim
Kahvaltim
2 haslanmis yumurta
5 tane zeytin
20 gr peynir
Bol salatalik
Nescafe
Ara 1 türk kahvesi
300 kalori civarindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?