60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süpersin ben seni hiç geçemeyecem zaten
Ben halen rejime dönüş yapamadım zaten saldım kendimi iyicene Allah'tan kilomu koruyabiliyorum .....
Yani rejime dönüş yapmadığım icin topigede pek uğramaz oldum
canım bende saldım kendimi ve 3 aydır spor yapmıyorum ....1 saat yürüyen ben simdi 5 dakika bile yürümek istemiyorum düzen tam oturmadı ama sporsuz bir hayat bana göre değil...sende en kısa zamanda baslarsın insallah

canım kilo almışsın ama dediğin gibi dert etmene gerek yok sen azminle verirsin o kiloları

Teşekkür ederim canım yarın sabah tartılıcam inşallah güzel bi sonuç görürüm.ama vermeye devam öpüyorum
Bende baslayali 11gun oldu ama senin kadar kilo vermedim nsl yaptin? benim tartilma gunum pazartesi 8gunde 1.5kg vermisim

bende sasırdım nasıl korudum kilomu çünkü dikkat edemedim çünkü cevremdekiler sürekli bişey yemiyorsun diyordu..meğerse onlar hattinden fazla yiyormuş yen fark ettim bunu eskiden doğal gelirdi bu kadar yemeleri bende mersindeydim dediğin gibi sporu bırak sıcaktan 2 adım atılmıyordu...mekikle desteklemen güzel inşallah sonucunu alırsın..benim ilk hedefim 60 tı suan 60,7 yim 60 olsam yeter ama 58 olsam da fena olmaz

Bende baslayali 11gun oldu ama senin kadar kilo vermedim nsl yaptin? benim tartilma gunum pazartesi 8gunde 1.5kg vermisim
evet 8 günde 2 kg gitmiş ama bu sabah tartıldığımda hüsrana uğradım biraz 1 hafta da 62.4 kg olabilmişim akşamları 17.30'dan sonra bi şey yemiyorum.sadece yeşil çay içiyorum.çok acıkırsam bir çay bardağı kadar süt.Böyle canım

Doktorum bana hergun tartilma, kendine bir gun sec haftada bir kez ayni gun ayni saat (asagi yukari) ayni tartida tartil demisti sanada oneririm canim. olsun devam et birakma uzulme istedigin kiloya geleceksin azim edersen :)
Bende aksam 18den sonra yemiyorum (18 dediysem illaki 18.00 degil bazen daha erken sonlandiriyorum yani gune bagli). Azimliyiz gidecek bu kilolar

inşallah gider canım. vücut korumaya geçti galiba durdu kilo vermem sanırım bunun için önerin var mı tatlım

Beni de yaz tahtaya canim bende buralardayim...
Güya dikkat etmeye baslamistim bi kac gündür ipin ucu kacti yine reglimde gelince tatli krizi ikiye katlandi..

Su satirlari yazarken elimde ki 35 gr findikli cikolatanin tadini cikara cikara yaziyorum ve de son olsun bu cikolata :))))

Bugün kü menümü hic yazmayim dehset cünkü :))
Pazartesi yine kilo bildirimi ile baslicam diyetime evvel allah ;-)

inşallah gider canım. vücut korumaya geçti galiba durdu kilo vermem sanırım bunun için önerin var mı tatlım
Soyle soyleyim ben bundan iki yil once 75 kg iken yaklasik 2.5ayda (9haftada) 13kilo vermis biriyim. Evet ilk baslarda iyi guzel kilo kaybediyosun ama sonlara dogru 400 gr 500gr lar gidiyo. Olsun buda bisey en azindan almiyosun ve sabitde durmuyosun gidiyo sonucta ne demisler damlaya damlaya gol olur :)
Bence devam etmelisin yilma hedefine gelene kadar git diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…