60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canım inşallah hedefime ulaşıcam

Günaydin kk nin güzel azimli bayanlari :)

Bugün güne süper bir kahvalti ile basladim
2 tane yumurtadan yagsiz tuzsuz omlet
25 gr peynir
1 domates
Nescafe

250 kalori ;-)

Günaydin kk nin güzel azimli bayanlari :)

Bugün güne süper bir kahvalti ile basladim
2 tane yumurtadan yagsiz tuzsuz omlet
25 gr peynir
1 domates
Nescafe

250 kalori ;-)

Ara 1 fincan kiraz sapi cayi

Ögle 1 yt. Balik salata 1 domates 240
1 nescafe 250 kalori

Toplam 500 kalorideyim simdilik ;-)

kızlar başlığı yeni buldum kk da yeniyim zaten ilk mesajım bu gruba nasip oldu:) ben de yarın başlıyorum neye başlıyorum düzenli spora! sadece sporla kilo verdiğim olmuştu bi yaz; ondan aldığım cesaretle ama artık yediklerime de dikkat ederek. ilk syfada yazan hanımefendi gibi her zaman 55 max 58 olan ben uzunca bir ders çalışma döneminden sonra 62 oldum hadi bakalım hayırlısı.... Xnaz cım neden hep neskafe? neskafe çok zararlı damar sertliği yapıyor

Aramiza hos geldin canim insallah hedefledigin kiloya saglikli bir sekilde kavusursun ;-)

Neden hep nescafe cünkü ben tam bir kahve koligim aslinda bu benim azaltmis halim günde 3 fincan civari iciyorum aslinda cayida cok severim ama sekersiz icemedigim icin terk ettim ...

Tabii haklisin aslinda hic icmesem daha iyi ama iste kahvesiz diyette hic cekilmiyor arkadasim ;-)

kızlar benim diyet maşallah ç0k iyi gidiyor..kalorisi az şeylerle günü geçiriyorum..şeker,un,tuz olabildiğimce tüketmiyorum..yarın kilo bildirimi yaparım..kararlıyım çıtır anne olacağım

Kızlar diyeti bayramdan beri boşladım ve midem acayip büyüdü maalesef bugün akşam bir tabak tereyağlı pirinç pilavı ve 1 but 1 kalça tavuk yedim hemde derisiyle beraber diyetteyken bunları yesem mide fesatı geçirirdim ama gayet rahat bi şekilde kalktm sofradan bu böyle olmaz hemen dur diyorum bu duruma ve yarın kilomu bildirip diyete başlıyorum bu kadar emeği çöpe atamam diyeti bıraktığmda 57.2 kiloydum yarın görücem ne kadar almışım

Benimde 7. Günüm bugün gayet güzel gidiyor 60 kiloydum 58 olmak istiyordum derken baya yemişim 66,800 olmuşum şimdide 64,200 geldim gr gr gidiyor inş devamı gelir hedef 58

selam herkese.. bayanlar ben de bi 8 kilo daha vermek istiyorum. geçen 5 ayda 11 kilo verdim. doğum sonrasnı attım hatta daha da aşağılara indim. 79 dan 68 e gldim ordan da 60 a gelmek istiyorum inşallah.

yarın başlıyorumm

Günaydin hanimlar
Az kalorili musmutlu bir hafta olsun diyorum vee kilo bildirimi hemen yapayim :)

Baslangic 82
Gecen hafta 57.5
Bu hafta 57.5
Hedef 52

günaydııın!
hemen kilo bildirimini
yapayım, inş sizin sonuçlar daha güzeldir.

başlangıç: 65.9
bu hafta: 65.5
giden: 0.4
hedef: 63

Slm kizlar kilo bildirimi yapyım hemen
Başlangıç kilo : 75.2

Diyeti bıraktığmdaki kilo:57.2

Şimdiki kilo : 58.1

Hedef kilo : 53
Bir kilo almışım bayramdan beri ama biraz az çıkmış olabilir kilom çok hastayım geceden beri bütün yediklerimi çıkardm sabah bi bardak su içip tartldm ishalde var çok kötüyüm sanırım dün gece yediğim 250 300 gr dondurmadan sonra midemi üşüttüm ama artık diyete devam dondurma falan yooook

Kilo bildirimi yapiliyorrrr

Baslangic tarihi: 01.09
Baslangic kilo: 70kg
Simdiki kilo: 68kg
Hedef: 60kg

aslinda cumartesi gunu baya bi kacirdigim icin fazla bisey kayabedememisim
Devam ediyoruzzzzzz yilmak yok :)
Bol sanslar kizlar

Hurma Diyeti

Uygulanışı:
  • Günlük 21 hurma tüketme iznimiz olacak. Ve bunun yanında 3 kase yağı alınmış yoğurt ya da yarım yağlı yoğurt tüketeceğiz. 7 günlük bir kürden sonra ortama 1 haftada 5 kilo zayıflama hedefini tutturma ihtimali çok yüksek. 3 öğün sabah öğle ve akşam 1 kase yoğurt ve yanında 7 adet hurma tüketeceğiz. Başka bir şey tüketmeyeceğiz. Şimdi kimi arkadaşlar besleyicilik yönünden bu hurma diyeti nin tek yönlü olduğunu düşünebilirler. Ama yoğurtta bulunan kalsiyum, vitaminler ve proteinler ile hurmada bulunan A vitamini, D vitamini, B1 vitamini, B6 Vitamini, C vitamini ile Demir, potasyum, folat, magnezyum, çinko gibi mineraller, vücudunuzun dinç ve sağlıklı bir biçimde bu 7 günlük diyet süresini atlatmasını sağlayacaktır.
  • Ramazanda uygulanmasına gelince; sahurda 7 hurma + 1 kase yoğurt, iftarda 7 hurma + 1 kase yoğurt, İftarla sahur arasında saati kendinize göre ayarlayabilirsiniz 7 hurma + 1 kase yoğurt
  • Günde en az 2 lt su ve 2 bardak yeşil çay
evet arkadaslar bu diyeti denemeyi düsünüyorum kisa zamanda, ama önce simdi uyguladigim kalori hesabina kendi diyetime iyice adapte olmam gerekiyor ....

aranizda hurma diyetini uygulayan oldu mu acaba ve sonucuda paylasirsaniz sevinirim ;-)

evetttt kilo bildirimi yapıyorum kızlar
adetime 5 gün var,illaki şişlik var

başlangıç kilom 67

hedef kilom 55

şimdiki kilom 63

bu hafta 1,5 kilo gitti
toplamda 4 kilo gitti..akşama kuru fasulye pilav var,kendimi ödüllendireceğim valla..kaç gündür doğru düzgün yiyemiyorum..

kilo bildirimim

Baslangic 63,6
gecen hafta 57,5
bugun 56,7
hedef 55

çokk konsantreyim Allah bozmasin

kilo bildirimim

Baslangic 63,6
gecen hafta 57,5
bugun 56,7
hedef 55

çokk konsantreyim Allah bozmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…