sabah kahvaltim
4 ince dilim salam ve 25 gr peynirli kepekli ekmekten sandivic
1 domates
5 yesil zeytin
5 siyah zeytin
Gunaydin canim tavsiyene uydum ve krebimi yedim bugun domates salata peynir zeytin ve sutumle tabiki oglenide hafif atlatirsak ne mutlu herkese başarılarSlm kızlar kahvaltmı yazıym
1 yumurta beyazı 2 yemek kaşığı çekilmiş yulaf ve çeyrek bardak yarm yağlı sütten krep tavsiye ederim acayip tok tutuyo
25 gr kadar beyaz peynir tam yağlı
3 zetin
çeyrek dilim ince salam
şekersiz çay
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
10 buçukta kahvaltı yaptm hala acıkmadm hastalktan dolayı biraz iştahsızm galiba kalori hesabı yapıcam demiştim ama vazgeçtim az yicem ve son 3 4 kilomuda vercem inşallah en azndan kurban bayramına kadar 2 kilo vermeliyiiiiiiiiiiim
Günaydın
Gunaydin canim tavsiyene uydum ve krebimi yedim bugun domates salata peynir zeytin ve sutumle tabiki oglenide hafif atlatirsak ne mutlu herkese başarılar
Merhaba Kızlaaaar
KAHVALTIMM : çeyrek ekmekten biraz fazla beyaz ekmeğin sadece dışı
15gr beyaz peynir
2 3 zeytin
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
biraz yağda pişmiş yumurta
biraz ekmek üstü sürmelkk yağ
biraz çemen
azck çilek reçeli
yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhh diyorum kendime dünyaları yemişim daha unuttuğum şeyler olabilir ama her şeyden az az yedim bide annemler kahvaltıya gelmişti biraz şımardm
Günaydin hanimlar
Dünü 1100-1200 kalori civari kapattim
Bugünkü kahvaltim
2 faradan yumurta 150 kc
2 dilim diyet ekmek 120
1 catal recel
1 catal krem peynir
300 kalori diyelim simdilik ;-)
selam arkadaşlar ben daha önce de yazmıştım 66 ile başladığım diyetimde 60.0 oldum Bi turlu 59 u göremedim kaç gündür ama pes etmek tabi ki yok hedefe 2 kaldı ha gayret dun bugün ayran detoksu yaptım yarın tartılıcam bakalım
Masallah sana verirmiyim bayarama kadar 2 kilo acepMerhaba kızlar ilk mesajım bende diyetteyim 15inde başladım dukan diyetine ama et çok çok sevmediğimden o gün sadece sabah yumurta az bpeynir öğlen ton balığı ve tekrar yumurta akşamsa yulaf kepeğini sütle tavada kızartıp yedim.
Ve hasta oldum ishal ve kalp çarpıntısı yaptı. Aslında çok iyi bir diyet ama benim malzemelerimi almadığımdan ve et sevemediğimden yiyemedim. Bilinçsiz başlayınca böyle oldu ama ilk gün 1 ilo gitti büyük ihtimal ödemdir.
Akdeniz diyeti kitabım var dün ona başladım
sabah 1 domates 1 salatalık 2 dilim kepekli etimek ve yeşil çay
öğle simit yoğurt domates
akşamsa sebzeli tavuk yedim
70,8 başladım gün itibariyle 68,0 gördüm
bugün gece uyuyamadığımdan çok uyumuşum öğle öğünüyle başladım
peynirli sandvç iki kepek ekmeği ile domates salatalık yedim
kahve önerilmiyo ama ben türk kahvesiz duramam bir bardak içtim yanında 3 burçak yedim
Akdeniz diyeti hem sizi sıkmayan hemde oldukça eğlenceli bir diyet isteyenlere birden çok diyet listesi var yazabilirim :)
Bi arada eczacı bir arkadaşım su sirke bal karışımını önerdi onunlada metebolizmam çok iyi çalışmıştı yemeklerden sonra yarım bardak içiliyor ve tadıda kötü olmuyor. Bu forumdada gördüm aslında bunu bende yazayım
4 bardak su 4 kaşık elma sirkesi 4 kaşık bal bir sürahide karışıyor bunu yemeklerden sonra tüketiyorsunuz. Vermek ilk başta kolayda geri alması olmasa canım :)
paylaşım için teşekkürler hemen yarın biz de annemle deneyeceğiz:) sirke çok faydalı zaten evde kendimiz yapıyoruz organik meyvelerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?