60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kahvaltim
4 ince dilim salam ve 25 gr peynirli kepekli ekmekten sandivic
1 domates
5 yesil zeytin
5 siyah zeytin

ögle

2 tane un kurabiyesi biliyorum kalorili cok ama misafirlerim var yarin onlara yapmistim bi tadina bakim dedim

1 tanede muz

aksamada kucuk bi tabak manti yicem

cok temizlik yaptim yoruldum spor yapamicam bugun

Öğle yemeğim: 3 petibör bisküvi
çeyrek bardak yarm yağlı süt
2 kaşık tam yağlı yoğurt
Akşam yemeğim:
1 buçuk parça kıymalı pide
yarm bardak diyet kola
az bişey yağsz salata
bugünü iyi atlattm gibi darısı diğer günlere

Günaydın
Gunaydin canim tavsiyene uydum ve krebimi yedim bugun domates salata peynir zeytin ve sutumle tabiki oglenide hafif atlatirsak ne mutlu herkese başarılar

Günaydın

Gunaydin canim tavsiyene uydum ve krebimi yedim bugun domates salata peynir zeytin ve sutumle tabiki oglenide hafif atlatirsak ne mutlu herkese başarılar

Afiyet olsun canım emin ol çok tok olucaksın öğleye kadar bende 1 1 buçuk ay aradan sonra ilk günümdü dün diyette gayet iyiydi bakalm darısı bugüne yarınlara İnşallah biran önce istediğimiz kilolara ulaşrz

Günaydin hanimlar
Dünü 1100-1200 kalori civari kapattim

Bugünkü kahvaltim
2 faradan yumurta 150 kc
2 dilim diyet ekmek 120
1 catal recel
1 catal krem peynir
300 kalori diyelim simdilik ;-)

Merhaba Kızlaaaar
KAHVALTIMM : çeyrek ekmekten biraz fazla beyaz ekmeğin sadece dışı
15gr beyaz peynir
2 3 zeytin
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
biraz yağda pişmiş yumurta
biraz ekmek üstü sürmelkk yağ
biraz çemen
azck çilek reçeli
yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhh diyorum kendime dünyaları yemişim daha unuttuğum şeyler olabilir ama her şeyden az az yedim bide annemler kahvaltıya gelmişti biraz şımardm

Merhaba arkadaşlar!

Ben de dün itibariyle 68.8 le diyete başladım.

Dün sabah kahvaltıda bir haşlanmış yumurta bir dilim kepekli kızarmış ekmek, bir bardak yarım yağlı süt.

Öğlen, 2-3 yemek kaşığı yağsız yoğurt. Bir kabak ve bir yumurtayı 1tatlı kaşığı z.yağda pişirip yedim.

Akşam yemeye zamanım olmadı. 6da bi paket eti form çubuk, 8 gibi bir kase yağsız yoğurt ve bulgur pilavı yedim.

1 ince dilim de kek yedim :/

Sabah 68.4'tüm.

Hergün tartımak doğru deil biliyorum ama dayanamıyorum, gram bile verdiğimi görmek beni motive ediyor :)

Bu sabah kahvaltı yapamadım, 1 bardak y.y. süt içtim. Öğlen kabak soslu kepekli makarna ve yoğurt yedim.

Bol su içiyorum. Uyguladığım bir program yok, düşük kalorili ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Yanlış bi uygulamam varsa söyleyin :/

ÖĞLE YEMEĞİM :
2 adet petibör bisküvi
yedim birazdan da 2 dolu kaşık tam yağlı yoğurdun içine 3 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek katıp yicem

Günaydin hanimlar
Dünü 1100-1200 kalori civari kapattim

Bugünkü kahvaltim
2 faradan yumurta 150 kc
2 dilim diyet ekmek 120
1 catal recel
1 catal krem peynir
300 kalori diyelim simdilik ;-)

Ögle 3 kare bitter cikolata 120 kc

150 kalorilik ekmek 30 kalorilik salam 60 kalorilikte üzümü hooop yediiiim

660 kalori fazladan 700 diyelim aksamada allah kerim :)

Halaaa tam anlamiyla kendimi tutamiyorum diyetemi adapte olmus sayilmam ama en azindan kontrolsüz yemiyorum :)))

selam arkadaşlar ben daha önce de yazmıştım 66 ile başladığım diyetimde 60.0 oldum Bi turlu 59 u göremedim kaç gündür ama pes etmek tabi ki yok hedefe 2 kaldı ha gayret dun bugün ayran detoksu yaptım yarın tartılıcam bakalım

Ayran detoksu ne demek

Merhaba kızlar ilk mesajım bende diyetteyim 15inde başladım dukan diyetine ama et çok çok sevmediğimden o gün sadece sabah yumurta az bpeynir öğlen ton balığı ve tekrar yumurta akşamsa yulaf kepeğini sütle tavada kızartıp yedim.
Ve hasta oldum ishal ve kalp çarpıntısı yaptı. Aslında çok iyi bir diyet ama benim malzemelerimi almadığımdan ve et sevemediğimden yiyemedim. Bilinçsiz başlayınca böyle oldu ama ilk gün 1 ilo gitti büyük ihtimal ödemdir.
Akdeniz diyeti kitabım var dün ona başladım
sabah 1 domates 1 salatalık 2 dilim kepekli etimek ve yeşil çay
öğle simit yoğurt domates
akşamsa sebzeli tavuk yedim
70,8 başladım gün itibariyle 68,0 gördüm
bugün gece uyuyamadığımdan çok uyumuşum öğle öğünüyle başladım
peynirli sandvç iki kepek ekmeği ile domates salatalık yedim
kahve önerilmiyo ama ben türk kahvesiz duramam bir bardak içtim yanında 3 burçak yedim
Akdeniz diyeti hem sizi sıkmayan hemde oldukça eğlenceli bir diyet isteyenlere birden çok diyet listesi var yazabilirim :)

Iyi akşamlar kızlar sabah yazmıştım sıra oglende 1 ayran bir Kase yayla çorbası 1 por tavuk biraz salata 1000 kal oldu sanirim ama yoğun tempo geçti aksama kadar masaya sadece mail okumak için oturdum... aksama plan 3 köfte yoğurt salata... aciktigimi hissetmek bile güzel sizlerle birlikte hedefe varacagim inşallah... iyi aksamlar

Masallah sana verirmiyim bayarama kadar 2 kilo acep

Bi arada eczacı bir arkadaşım su sirke bal karışımını önerdi onunlada metebolizmam çok iyi çalışmıştı yemeklerden sonra yarım bardak içiliyor ve tadıda kötü olmuyor. Bu forumdada gördüm aslında bunu bende yazayım
4 bardak su 4 kaşık elma sirkesi 4 kaşık bal bir sürahide karışıyor bunu yemeklerden sonra tüketiyorsunuz. Vermek ilk başta kolayda geri alması olmasa canım :)

paylaşım için teşekkürler hemen yarın biz de annemle deneyeceğiz:) sirke çok faydalı zaten evde kendimiz yapıyoruz organik meyvelerle

paylaşım için teşekkürler hemen yarın biz de annemle deneyeceğiz:) sirke çok faydalı zaten evde kendimiz yapıyoruz organik meyvelerle

Evet kesinlikle mide rahatsızlığı için zaten bal önerilirmiş ama midenizde rahatsızlık varsa aşırıya kaçmayın derim. :)

isimler HEDEF BAŞLANGIÇ 15.09.2014 FARK
MRTMUHASEBE 55,00 68,30 68,30 0

NFK 63,00 65,90 65,50 0,400

xnazx 52,00 82,00 57,50 24,50

sln71 53,00 75,20 58,1 17,10
KEPİNG 55,00 67,00 63 4,00
GULES 60,00 70 68 2,00
SEZEN84 58,00 65 62,2 2,80
maya55 55,00 63,6 56,7 6,90

GENEL ŞAMPİYON XNAZX DİR.HAFTAYA HAFTALIK ŞAMPİYON BELLİ OLACAK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…