Hurma Diyeti
Uygulanışı:
evet arkadaslar bu diyeti denemeyi düsünüyorum kisa zamanda, ama önce simdi uyguladigim kalori hesabina kendi diyetime iyice adapte olmam gerekiyor ....
- Günlük 21 hurma tüketme iznimiz olacak. Ve bunun yanında 3 kase yağı alınmış yoğurt ya da yarım yağlı yoğurt tüketeceğiz. 7 günlük bir kürden sonra ortama 1 haftada 5 kilo zayıflama hedefini tutturma ihtimali çok yüksek. 3 öğün sabah öğle ve akşam 1 kase yoğurt ve yanında 7 adet hurma tüketeceğiz. Başka bir şey tüketmeyeceğiz. Şimdi kimi arkadaşlar besleyicilik yönünden bu hurma diyeti nin tek yönlü olduğunu düşünebilirler. Ama yoğurtta bulunan kalsiyum, vitaminler ve proteinler ile hurmada bulunan A vitamini, D vitamini, B1 vitamini, B6 Vitamini, C vitamini ile Demir, potasyum, folat, magnezyum, çinko gibi mineraller, vücudunuzun dinç ve sağlıklı bir biçimde bu 7 günlük diyet süresini atlatmasını sağlayacaktır.
- Ramazanda uygulanmasına gelince; sahurda 7 hurma + 1 kase yoğurt, iftarda 7 hurma + 1 kase yoğurt, İftarla sahur arasında saati kendinize göre ayarlayabilirsiniz 7 hurma + 1 kase yoğurt
- Günde en az 2 lt su ve 2 bardak yeşil çay
aranizda hurma diyetini uygulayan oldu mu acaba ve sonucuda paylasirsaniz sevinirim ;-)
Merhaba canimbu arada hurma diyetini nereden buldunuz? bende de hurmalı bir diyet var ama daha çeşitli besinler var o diyetle de mutlaka veriliyor (ben hep aynı şeyleri yiyemiyorum o yüzden yapamıyorum) en iyisi klişe olacak ama herşeyden az az yemek ve akşam belli bi saatten sonra yememek sadece bu bile zayıflatır beni ama annelerin ısrar faktörü diye bişey var tabi
Merhaba arkadasim gün icinde evet yediklerimizi yaziyoruz tek tek rapor veriyoruz ;-)Merhabalar gün içinde yediklerimizi yazmıyor muyuz?
68 69 arasıyım, 166 da boy var diyete başlıyorum ama yalnızlıktan devam edemiyorum beni de aranıza alınnn :)
Merhabalar bende 60 kilo idim ancak 2 aydır kilo aldım ve tartılmaya korkuyorum tam 20 kilo verdim ama bir türlü 53 e inemiyorum şimdi geçmiş yazılarınızı okuyup çabalamaya başlayacağım. Sabah aç tartılip kilomu ve hedefimi yazacağım... sevgiler iyi aksamlar
Sabah kahvaltim
2 dilim diyet ekmek 120 kc
2 haslanmis yumurta 150 kc
60 gr yagsiz peynir 60 kc
Salatalik
330 kalori
Sabah kahvaltim
2 dilim diyet ekmek 120 kc
2 haslanmis yumurta 150 kc
60 gr yagsiz peynir 60 kc
Salatalik
330 kalori
68 69 arasıyım, 166 da boy var diyete başlıyorum ama yalnızlıktan devam edemiyorum beni de aranıza alınnn :)
merhaba.. sabah akşamayrı mı yazıyoruz yoksa akşam toplu mudün gece baktım ama kimsenin yazdğını göremedim ondan sordum yani
o zaman lütfeennn destek olun son 8 kilomu da vermek istiyorummm
Canim nasil istiyorsan öyle davran son zamanlarda bende dahil olmal üzere pek girip rapor vermiyorum ..
Bi dönem heran topikteydim ne yedim ictim hepsini yaziyordum ve kendi kendimi frenliyordum cokta faydasini gördüm benden sana tavsiye kimse girmese bile buraya sen gir yaz ;-)
Ögle yemegimide ekliyorum hemen
4 orta parca tavuk gögsü 3 dilim patates 650 kalorideyim sanirim ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?