60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alıntı yapmayı bilmiyorum ama hoşbulduk diyorum ve bildirim yapan herkesi tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsiniz. 82 den 57 ne demek sabah aç karnına tartılmak en doğrusu sanırım ben de yarın yapayım

bu arada hurma diyetini nereden buldunuz? bende de hurmalı bir diyet var ama daha çeşitli besinler var o diyetle de mutlaka veriliyor (ben hep aynı şeyleri yiyemiyorum o yüzden yapamıyorum ) en iyisi klişe olacak ama herşeyden az az yemek ve akşam belli bi saatten sonra yememek sadece bu bile zayıflatır beni ama annelerin ısrar faktörü diye bişey var tabi

Merhabalar bende 60 kilo idim ancak 2 aydır kilo aldım ve tartılmaya korkuyorum tam 20 kilo verdim ama bir türlü 53 e inemiyorum şimdi geçmiş yazılarınızı okuyup çabalamaya başlayacağım. Sabah aç tartılip kilomu ve hedefimi yazacağım... sevgiler iyi aksamlar

68 69 arasıyım, 166 da boy var diyete başlıyorum ama yalnızlıktan devam edemiyorum beni de aranıza alınnn :)

Merhaba canim
Hurma diyetini yine burda baska bir topikte okumustum daha önceleri ama huc denemedim...
Birseye bagli kalmak ayni seyleri yemek bana da uymuyor ama istedigim sadece diyete adapte olabilmek ve tekrar kaldigim yerden devam etmek ;-)

Izin öncesi 55.5 kilodan bir turlu asaga inemedim uzun bir dönem duraklama yasadim nitekim 57.5 oldum amacim 52 olup daha fit bir anne olmak istiyorum ;-)

Merhaba canim 20 kilo cok iyi tbr ;-)

Ahh iste o son kilolar bir turlu gitmiyor yaa ayni dertteniz :)
Ama insallah gidecek

Sabah kahvaltim

2 dilim diyet ekmek 120 kc
2 haslanmis yumurta 150 kc
60 gr yagsiz peynir 60 kc
Salatalik

330 kalori

Kızlar sabah tartildim 61 kg geldim dün gece öyle yemisim ki sabah kahvaltı yapmadım şimdi 2 şekerli bir Nescafe ictim hedef 53 şimdilik belki sizlerin de desteği ile veririm kiloları. tam bir armut tipliyim şu basen ler gitsin diye yapmadığım kalmadı

sabah kahvaltim
4 ince dilim salam ve 25 gr peynirli kepekli ekmekten sandivic
1 domates
5 yesil zeytin
5 siyah zeytin

Sabah kahvaltim

2 dilim diyet ekmek 120 kc
2 haslanmis yumurta 150 kc
60 gr yagsiz peynir 60 kc
Salatalik

330 kalori

merhaba.. sabah akşamayrı mı yazıyoruz yoksa akşam toplu mu dün gece baktım ama kimsenin yazdğını göremedim ondan sordum yani :)

o zaman lütfeennn destek olun son 8 kilomu da vermek istiyorummm

Slm kızlar kahvaltmı yazıym
1 yumurta beyazı 2 yemek kaşığı çekilmiş yulaf ve çeyrek bardak yarm yağlı sütten krep tavsiye ederim acayip tok tutuyo
25 gr kadar beyaz peynir tam yağlı
3 zetin
çeyrek dilim ince salam
şekersiz çay
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
10 buçukta kahvaltı yaptm hala acıkmadm hastalktan dolayı biraz iştahsızm galiba kalori hesabı yapıcam demiştim ama vazgeçtim az yicem ve son 3 4 kilomuda vercem inşallah en azndan kurban bayramına kadar 2 kilo vermeliyiiiiiiiiiiim

merhaba.. sabah akşamayrı mı yazıyoruz yoksa akşam toplu mu dün gece baktım ama kimsenin yazdğını göremedim ondan sordum yani

o zaman lütfeennn destek olun son 8 kilomu da vermek istiyorummm

Canim nasil istiyorsan öyle davran son zamanlarda bende dahil olmal üzere pek girip rapor vermiyorum ..

Bi dönem heran topikteydim ne yedim ictim hepsini yaziyordum ve kendi kendimi frenliyordum cokta faydasini gördüm benden sana tavsiye kimse girmese bile buraya sen gir yaz ;-)

Ögle yemegimide ekliyorum hemen

4 orta parca tavuk gögsü 3 dilim patates 650 kalorideyim sanirim ;-)

Ara 1 tane müsli ( riegel )

761 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…