60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

YAZARKEN BÖYLE YAZILMIYOR KARIŞIK GÖRÜNÜYOR NORMALDE BENİM EKRANIMDA DÜZGÜN HAFTAYA DAHA GÜZELİNİ YAPARIM İNŞALLAH.

OTE="sln71, p: 36950044, ember: 599965"]ÖĞLE YEMEĞİM :
2 adet petibör bisküvi
yedim birazdan da 2 dolu kaşık tam yağlı yoğurdun içine 3 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek katıp yicem[/QUOTE]

AKŞAM YEMEĞİM :
yarım kase tarhana çorbası
2 parça kıymalı pide
1 bardak diyet kola
yarm çokonat maalesef
1 dilim elma çeyrek mandalina
Çeyrek bardak yarm yağlı süt

gunaydin kizlar dun benim icin cok kalorili bir gundu misafirlerim vardi borekler kisirlar pastalar havada ucustu zaten ne geliyosa basima misafirleri gorunce kendimi tutamamaktan geliyo neysee bugun telafi edicem insallah
kahvaltim
dunden kalma kucuk dilim sebzeli borek
4 zeytin
30 gram peynir
1 dilim salam
1 cay kasigi cemen

Gunaydin hanimlar listemiz hazirlanmis herkese basarilar pazartesi bakalim kim birinciligi kapiyor :)

Bugünkü kahvaltim
2 haslanmis yumurta 150 kc
1 dilim tam tahilli ekmek 60 kc
1 dilim salam 30 kc
Salatalik domates
5 siyah zeytin 50 kc

300 kalori diyelim simdilik ;-)

Günaydın Kızlaaaar
KAHVALTIMM : çeyrek beyaz ekmeğin sadece dışı
3 siyah zeytin
30gr beyaz peynir tam yağlı
1 ince dilim salam
2 lokma az yağda pişmiş yumurta
318 kalori
kalori sayımına yine döndüm arada sayıyorum işte sağm solum belli olmuo bazende sıkılp saymıyorum iyi gidiyorum kızlar iyi olucak bayadan beri 57 in altına inemedim ilk hedef kurban bayramına 56 55 buçuk olabilmek hadi bakalm kolay gelsin hepimize

Ögle 2 haslanmis yumurtanin beyazi 30kc
1 redbull 112 kc

442 kalori

ÖĞLE YEMEĞİM : yarım yeşil elma
yarım muz
108 kalori 1 2 yaprak mandalina oda 2 kalori ancadr
110 kalori

Merhaba çıtırlar . Kilom 65 dukan yapıyorum .63 e düşmüştüm tatilde 2 kilongeri geldi hatta 66 a gidiyo.niye hemen ggwliyo kilolar.motivasyon lazımm.

Selam!

Dün akşam 18:'da biraz yoğurt ve biraz keşkek yedim. Sonra gece 1'e kadar bir filtre kahve bir az şekerli latte bir bardak normal ve bir bardak limonlu yeşil çay içtim. 1:30da çok acıktım tarçınlı ılık süt içtim ama yattığımda başım dönüyordu kalkıp ceviz bir parça da beyaz peynr attım ağzıma. Kötü mü besleniyorum ben ya
Sabah kalktığımda 67.7 idim ama

ayran aşı çorbası içiyorsun bütün gün iki günde iki kilo vaadediyo ama ben 600 gr verdim 59.5 oldum bu sabah sanırım gün geçtikçe zorlaşıyo kilo vermek neyse ki 6

İki günden fazla uygulamamak lazım gibi ama sonuçta tek bişeyle besleniyosun

Selam kızlar ben bugünde 59 çıktım anlamadım 2 günde kilo gidermi kocami tarttim o aynı duruyor :) sabah kahvaltısı yine yulaf kepekli krep peynir zeytin domates salata yarim bardak sut tabi saat 7de. Oglen 12 de 1por bulgur pilavi 1por bezelye 1 por ispanak salatasi 1 ayran. Bugunde yorucuydu genellikle gezdim fabrikada henuz aksam yemedim ne yapacagim bilmiyorum sehir dIsindayim. 1 fincan yesil cay 1 fincan siyah cay tum gun... hepimize kolay gelsin veee gitsin kilolar :) ; )

Günaydin kizlar

Kahvaltim
1 bucuk dilim tam tahilli ekmek 150 kc
1 dilim peynir 70 kc
Kücük salkim üzüm 60 kc
Nescafe
300 kalori

Günaydin kizlar

Kahvaltim
1 bucuk dilim tam tahilli ekmek 150 kc
1 dilim peynir 70 kc
Kücük salkim üzüm 60 kc
Nescafe
300 kalori

xnax diyetin boyunca hep kalori hesabımı yaptın....

benim günlük almam gereken kalori 1680 çıkıyor.Ben 157 boy 68 kg yeş 38 ortalama sence zayıflayabilmek için kaç kalori almalıyım.

BAKKK ONU UYGULUYCAM ONA GÖRE ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…