twister kesinlikle çok faydalı beli çok güzel çalıştırıyor
bende bi bakayım hem yerde kaplamaz teşekkürler a.s.
dengede duruyorum şekerim hatta üstünde kıvrıla kıvrıla dans bile edebiliyorum:dance:
sende dengeni sağlarsın bence .beli ve yan kasları çok iyi çalıştırıyor ama alırsanız ısınmadan üztüne çıkmayın kızlar,ben spordan sonra sağa 100 sola 100 kere dönüyorum zaten enerjim ancak bu kadarına yetiyor.
Kızlar nabersiniz nasıl gidiyor? Buralara pek uğramaz oldum çünkü geçen haftalarda çok kararlı istekli ve hevesliyken yine başaramadım. Şu pis boğazımı tutamıyorum. Strese bağlı yeme alışkanlığı benimkisi. Alttaki göstergem sağa bir direm kaymadı. Sola kaydığını görmemek için tartılmıyorum :a015:
kıslar hepinize iyi hafta sonları ve herkesin sevgililer gününü kutluyorum kızlar diyet nasıl gidiyo benim bugun yediklerim şunlar bir tabak patates yemegi bir dilim ekmek bi kupada şekersiz çay içtim hepsi bu inş devam edicem aslında benim için zor oluyo eşim evde hiçde bogazı durmuyo sürekli bişiler yemek istiyo ona hazırlayınca zorlada bana yediyo yok bogazından geçmiyomuş yok tek yemesi sarmıyomuş ee bende oturunca yemeden duramıyorum işim zor yani
Az önce ısmarladım ben de Twister'ı.
Umarım etkili olur ben bu belime takmış durumdayım çünkü...
abur cubur ve tatlıyı cok seviyorum.tek avantajım oglum hala emiyor.kilo takviminden nasıl yapılıyor arkadslar yardımcı olurmusunuz
canımcım afiyet olsun diyeyim
bugün ve yarın dikkat edersin yediklerine, bol bol hareket edersin
dün yediklerini telafi edersin sıkma canını kaydirigubbakcemile2
Sevgililer günümüz kutlu olsunnnn :asigim:
slm ark lar bende geldim aranıza bende kiloluyum ve bebek istiyorum vermem lazım napçam bilmiyorum 1 60 boy 69 kiloyum göbeğim benden önce gidiyor evlendikten sonra aldım bu kiloları 52 kiloyla evlendim 4 sene oldu evleneli evdeyim çalışmıyorum ( yarışmacı ark başarılar dilerim ) gibi oldu bu açıklama hoşçakalın...
bugun yediklerimm ;
3 adet eti form biskuvi
2 kaşık kısırr
1 adet kremalı biskuvi light
3 4 bardak çay şekersizz
a.s. hadi kızlar verelim şu lanetolası kilolarıı (vaav nasıl yabancılar gibi konuştumm) :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?