inş canım ya keşke hamile olmak istiyorum dr.diyet vermedi sen yapma dedi erteledim zaten ben ama günde 15dk falan evde kendi başıma müzikle tepiniyorum ne kadar erkili olur bilmem bide yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum tatlı çok yediğimden kilo alıyorum ben daha çok malesefcokacimcoook spor şart evt katılıyorum ona hoşçakal :teytey:
peki bişey daha soğanın suyunu nasıl sıkıyosun peki hangi aletle peki kokusu nasıl aiçtikten sonra kokmuyormuusn ağzın falan
canım doktorun diyet yapma dediyse yapma ama sağlıklı ve dengeli beslenirsen zaten diyet yapmana gerek kalmaz.nasıl beslendiğini neler yaptığını bilmiyorum ama mesela metabolizmanı hızlandıracak şeyler yap en azından sabah akşam 2 kere içmiyorsan yeşil çay içerek başlayabilirsin...hergün en azından 45 dk.spor yapmaya çalış.zamanım olmuyor deme ona inanmam...evde olduğun için çalışanlara göre daha şanslısın en azından kendine bir plan yapar onu uygulamaya çalışırsan spor yapmak o kadarda zor değil hatta zevkli..getirileri çok fazla...akşam 7 den sonra sakın ağır şeyler yeme tatlı çok seviyorum diyorsun o zaman sütlü tatlılar ye...3+3 beslenmeye çalış ben çalıştığım için o tarz beslenemiyorum ama evde olsaydım yapardım...bak hamile kalmak istiyorum diyorsun o zaman daha özen göstermen lazım benden söylmesi...a.s
terazicim suyunu sıkmıyorumki kaynatıp suyunu içiyorum çiğ olarak sıkılsaydı bende içemezdim kesin kaynamış olan soğanın kokusu pek olmuyor
diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz başlığında soğan suyuyla zayıflama topiğinden yararlanabilirsin a.s.
slm kızlar nasıl gidior diyetlerr ;
bugunki sabah kahvaltımm
bir kase yoğurt
1 yumurta
1 elma
ve mate çayy
burda yazan bi dieti uygulamaya başladımm bakalım sonuç ne olacak hihoyyyt
hepinize ii diyetlerr :CüvCüv:
bugün yediklerim: cokacimcoook cokacimcoook
bir bardak soğan suyu
kahvaltı:1 dilim kepekli ekmek, 1 yumurta, az şekerli çay
öğle: 1 dilim ekmek, bir kase yoğurt
1 elma
yeşilçay :içelim:
akşam: 1 tabak yoğurtlu karnıbahar, yeşillik
yatmadanda tekrar soğansuyu
değerlendirmelerinizi bekliyorum şekerler Şeniz
slm kızlar nasıl gidior diyetlerr ;
bugunki sabah kahvaltımm
bir kase yoğurt
1 yumurta
1 elma
ve mate çayy
burda yazan bi dieti uygulamaya başladımm bakalım sonuç ne olacak hihoyyyt
hepinize ii diyetlerr :CüvCüv:
bugün yediklerim: cokacimcoook cokacimcoook
bir bardak soğan suyu
kahvaltı:1 dilim kepekli ekmek, 1 yumurta, az şekerli çay
öğle: 1 dilim ekmek, bir kase yoğurt
1 elma
yeşilçay :içelim:
akşam: 1 tabak yoğurtlu karnıbahar, yeşillik
yatmadanda tekrar soğansuyu
değerlendirmelerinizi bekliyorum şekerler Şeniz
kızlar ben çok kötü bişey yaptım
dün gece malum sevgililer günüydü
koca bi dilim pasta yedim çok pişmanım deyip üzülürken
bi dilimde akşam yedim ama gün boyu pişmanlıktan bişey yemedim
kendi cezamı vericem şimdi spor yapıcam
toraksuu canım yediklerin çok iyi hatta az bile diyebilirim...özellikle pazar günü bu şekilde beslendiğini takdir bile ettim doğrusu...(ben pazarları biraz fazla kaçırıyorum da)şu anda kaç kilosun merak ettim...
kendi cezanı bugun aç kalarak kendin vermişsin zaten :roflol::roflol::roflol:
bugün oğlumun doğum günüydü yinede o güzelim pastaya bakmadım bile yerimseniben
neden canım yoğurt yenmezmi sabahlarıALLAH iyiligini versin ayça sabah sabah nasıl yedin yogurdu hadi yedin de
arkasında yumurtayı nasıl yedin
pastayı bi görseydin toprak sucum kalp şeklinde jöleli
yedim valla yemesem eşim kızardı zaten
bi kereden bişey olmaz dedi bende yedim ama şimdi çıkıyorum cezamı çekmeye gidiyorum görüşürüz
pastayı bi görseydin toprak sucum kalp şeklinde jöleli
yedim valla yemesem eşim kızardı zaten
bi kereden bişey olmaz dedi bende yedim ama şimdi çıkıyorum cezamı çekmeye gidiyorum görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?