60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ÖĞLE YEMEĞİM :
1 büyük muz
100ml yarım yağlı süt (yarım su b.)
179 kalori

Benim şu saate kadar yediklerim ve içtiklerim ve hareketim:

Sabah uyanır uyanmaz :
Bir bardak sirkeli ılık su

Kahvaltı:
1 kk kadar beyaz peynir
4 tane siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1,5 domates
2 dilim uno çavdarlı ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
1 fincan az şekerli türk kahvesi (sadeye bir türlü alışamadım..off ki off)
1 tane kuru kayısı
2 tane kuru erik

Hepsi :440 calori..

1 saat yürüyüş.. 6074 adım..173,6 calori yakmışım (aman be bu kadarcık mı?)

wouaww super kilo vermisin. Kac zamanda verdin? Tebrik ederim bu arada

Sagol canim benim epey bi sürdü cok fazla inislerim cikislarim oldu

Ama son olarak nisan da 65 kilo ile diyete basladim hazirana kadar 10 kilo gitti temmuzda duraklama dönemi yasadim ee izin girdi araya simdi yine devam ediyorum;-)

Ögle yemegim

Balik 230 kalori civari

Toplamda 530 kalorideyim

Ara 1 armut

Aksam icinde 1 yt. Zeytinyagli tazefasulye düsunüyorum

herkez ne guzel motive olmus tekrardan bi benim kilimi kipirtadmaya halim yok cok saldim off off

selam kızlar
epeydir zayıflama forumlarındayım ve 60lı kilolardayım. offf 2 yıldır yafff. artık yeter. 2. takım üyesiyim, paylaşım yeterince olmayınca başka gruplara da takılmaya karar verdim, bana benzeyen sizleri tercih ettim:)

bu sabah kilom:67.4 oysa daha perşembe günü 66,7 idi. pazar günü biraz abarttım, dün oruçlu olmama rağmen +700

2 yıl önce kaç kiloydum hiç o detaylara girmeyeyim , isterseniz sonra anlatırım ama uzuuuun zamandır bu kilodayım. geçen yıl yaz tatilinden 68,5 ile döndüm ve bu kilo ile takıma girdim. 63 kiloyu kış aylarında görsem de özellikle yaz aylarına doğru gelen gidenler, düğün dernek derken kilo aldım, üst üste geldi birini vermeden diğeri üstüne geldi ve ben 65,5 kilo ile tatile çıkıp hooooop 69 ile tatilden döndüm.
bu yaz tatili serüveninde aslında evimin kıymetini anladım ve dedim ki bre hedef evinde kışın kilo veremeyeceksin de ne zaman vereceksin. amacım eylül-mayıs dönemini iyi değerlendirmek. düzenli beslenme alışkanlığı ile kilo vermek.

çok denedim , farklı bir diyet yapmak naba göre değil. zırt diyeti fırt diyetini olsa olsa 3 gün yaparım.
Karatay çok mantıklı geliyor ama beni 1 çb kuruyemiş kesmiyorÇocuklar yüzünden stresliyim ve 1 su bardağı ceviz de yesem açım, gözüm aç...Karatay da kilo almasam da kilom uzun süre aynı kalıyor. ve ekmeksizlie dayanamayıp ekmek yiyince kilo alıyorum ya da gidip bulgur pilavı , kısır yiyip kiloları geri alabiliyorum. kurufasulye nohut 1 tabak yetmiyo. ayyyy lahana çorbası bile çoklezzetli geliyro yağı tadı tuzu yerindeyse 3 tabak lahana yanında 2 kase yoğurdu hiç zorlanmadan yiyebilirim.

şimdi napcam...izinden döndüğümde lahana suyu içmeye başladım, iştahımı bir nebze olsun kesiyor, en azından akşam bir saatten sonra ağır şeyler yememiş oluyorum yaklaşık 2,5 kilo bu şekilde gitti. lahana suyuna bir dönem ara verip zencefil-zerdeçal-yoğurt kullanmayı düşünüyorum, iştah kesmesi bakımından, sonuçta faydalı baharatlar.
hızlı kilo vermede gözüm yok, gözüm istikrarlıkilo vermede haftada 200 gr. ama düzenli kilo versem daha ne isteyim.
Yılbasına kadar 5 kilo versem, hazirana kadar bir 5 kilo daha offf 10 kilo olur muyum 57 kilo

kızlar bu serivende hep birlikte olalım, birbirimize destekle yağlarımızdan kurtulalım.

Arkadaşlar birşey daha sorucam,kalori hesaplamaları için ben kalorisepeti.com'u kullanıyorum.

Farklı bir siteyi kullanan var mı ?

Hoşgeldin Hedef 52.vallahi rumuzuna bayıldım.

Umarım biz de sen de en kısa sürede hedefimize ulaşırız.

Ne kadar çok paylaşım o kadar motivasyon.O yüzden sık sık paylaşımda bulunalım derim.

Azmin elinden ne kurtulmuş.Kolay gelsin..

Ögle yemegim

Balik 230 kalori civari

Toplamda 530 kalorideyim

Ara 1 armut

Aksam icinde 1 yt. Zeytinyagli tazefasulye düsunüyorum

Armut yendi 80 kc

Sonra kücük bir ara 3 hurma 80 kc
Nescafe
700 kc.

Aksam yemegine marul salatasi da eklendi ama henüz yemedim :)

Bende sirke kapsülü kullanmistim bir dönem ama sonuc fecii suan kronik mide gastritim var ...
Sende dikkat ederim canim ;-)

Hos geldin canim insallah kilolardan kurtulucaz burda istah kesen mate otu cayini tavsiye ederim sana ise yariyor ;-)

Bu arada 57 degil 50 kilo bile olursun canim önemli olan azmetmek ve istemek gerisi gelir zaten ;-)

Armut yendi 80 kc

Sonra kücük bir ara 3 hurma 80 kc
Nescafe
700 kc.

Aksam yemegine marul salatasi da eklendi ama henüz yemedim :)

Eveeet aksam yemegide yendi 130 kc tazefasulye
Marul salatasi da hadi 70 olsun düz hesap 900 kalori diyelim ;-)

Gec yatarsam diyet meyveli yogurt yerim 110 kc.

1010 kalori olur ;-)

Sabahı öğleni kazasız atlattım da akşam 3 dilim börekle 1 kase patates salatasına dayanamadım.

Ama sanırım gün içinde midemi doldurmadığım için kendimi çok hafif hissediyorum.Sadce biraz başım ağrıyor

sanırım insülin olayı.Neyse gene de bugün yürüyüş falan iyi gittim sayılır. Haftaya p.tesini iple çekiyorum..

Eveeet aksam yemegide yendi 130 kc tazefasulye
Marul salatasi da hadi 70 olsun düz hesap 900 kalori diyelim ;-)

Gec yatarsam diyet meyveli yogurt yerim 110 kc.

1010 kalori olur ;-)

Akşamı ne güzel sebze ile atlatmışsın .Özendim vallahi
Yarın ben de öyle yapıcam.

Akşamı ne güzel sebze ile atlatmışsın .Özendim vallahi
Yarın ben de öyle yapıcam.

Sagol canim ben zaten genelde diyet yaparken aksamlari sadece salata yerim veya haslama sebze vücudu cok fazla yagsiz birakmakta iyi degil o yüzden bugün zeytin yagli taze fasulyeyi tercih ettim ;-)

Bu arada 25 gr peynir 1 yk yag yapiyor onuda unutmamak lazim ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…