60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimi

baslangic 63.6

gecen hafta 56.2

bu hafta 56.2

hedef 55

bu hafta yerimde saydim

Lütfen ben de kilo vermek istiyorum ama bir türlü
Motive olamıyorum.Beni de aranıza alın ne olur

Boy :1.64
Kilo: 61,4
Hedef: 53

Günaydin kizlar

Az önce tartıldım ve gözlerime inanamadım kilomda müthis degisiklik var dünkü kilomdan 1,5 kilo daha az geldim insallah haftaya kilo bildirimine kadar korurum hatta söyle 1 kilo daha gider ;-)
Eveeeet buda beni sanirim bu hafta diyetime güzel bir sekilde adapte edicek ;-)

Kahvaltim
2 haslanmis yumurta
25 gr peynir
Salatalik
2 kiraz domates
1 dilim sıgır salam
Nescafe
300 kalori ;-)

Utanarak kilo bildirimi

Başlangıç kilo : 75.2

Geçen hafta kilo : 57.0

Şimdiki kilo : 59.0

Fark :artı 2kilo

Hedef:53

Toplam giden kilo : 16.2

sus ağlama bunu hakettinnnn

Naptin kuzum 1 haftada 2 kilo neler yedin sen bakayim :)

Sıkma canini azimlisin sen verirsin yine ;-)

Çok abur cubur yedim canm gözüm doymadı ama 2 gündür temkinliyim yerleşmeden hemen göndericem hem arada olur böyle şeyler demi yaaaniiiiiiii

Aramiza hos geldin canim insallah burda motivasyonunu kazanirsin hedeflerimiz hemen hemen ayni ;-)

Çok teşekkür ederim canım.
Sen ne kadar güzel kilo vermişsin böyle.Kutlarım gerçekten.İsteğine en yakın sürede ulaşırsın inşallah.

Ben de bir ara KK sayesinde 12 kilo vermiştim.Hepsini geri almadım ama bir kısmını aldım işte.
Şimdi yeniden başladım?
Sanırım lahana kürü de yapıcam.Bir ara denemiştim bayağı işe yaramıştım.
Benim sorunum hareketsizlik ve yaşım da abla yaşı :) :)
Böyle olunca yapışan kilolar kolay kolay gitmiyor.

Bak bir selam verdin ne kadar çok yazdım dimi.Tekrar teşekkürler,tekrar tebrikler :)

Slm şekerleeeeer KAHVALTIMM : çeyrek beyaz ekmek içi iyce alınmş sadece kabuğu
Salatalık
15 gr tam yağlı beyaz peynir
1 ince dilim kaşar
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
373 kaloriiiii
güne iyi başladım inşallah böyle devam eder 6 lı kiloları tekrar görmeye tahammül edemem o yüzden napıyoruuz kemerleri sıkıyoruuuuzz

Hedeflerimiz aynı sayılır canm sende bende uzun zamandan beri diyetteyiz evet ćok sıktı diyet arada kilo artısı yaşıyoruz ama burda birbirimizi daha çok motive edip biran önce atalm kilolarımızı son iki son iki derken oldu benim son kilolar son 6 naparız bilmiyorum ama her hafta yerimizde saymadan kilo vermemiz lazm kışda geliyo son kilolarımızı da atıp önümüzdeki yaza bahara bomba gibi girelim hep beraber :) :*

Aynen canim son 3 derken benimde son 6 kilo oldu malesef
Uzun zaman diyet demek ki insani sıkıyormus veya o tür beslenme diyelim arada abur cubur sart valla :)

Ben kısıda baharıda yazıda daha fit gecirmek istiyorum senin gibi 6 li rakamlara tahamülüm yok ve buda zaten bedende fazlasiyla gösteriyor kendisini

Arada bosluyorum burayi belki daha önce ki gibi sık sık girsem günlük menü mü paylassam eminim etkili olucak ama iste bosluyorum malasef

Sagol canim cok tsk ederim insallah hepimiz hedef kilomuza saglikli bir sekilde kavusuruz ...

Ilk dogumumdan sonra burda bende baska bir grupta 10 kilo vermistim 2. Dogumdan sonra kendimi yine burda buldum burasi gercekten cok etkili diyet icin ...;-)

Lahana kürünü hic denemedim ama duydugum kadariyla biraz zorluyormus..
Ben daha cok kalori hesabi yapiyorum ..
Ve günlük yürüyüslerim var cocuklardan dolayi evde eliptik bisikletim var ama son zamanlarda kullanmak icin enerjim kalmiyor malesef ...

Günaydin arkadas gecen hafta cuma ya kadar diyetim süper gidiyordu ama hafta sonu resmen dibe battim malesef neyse ki kilo almamisim korumusum ;-)

Kilo bildirimim
Baslangic 82
Gecen hafta 58
Bu hafta 58
Hedef 52 insallahhhhh :)

wouaww super kilo vermisin. Kac zamanda verdin? Tebrik ederim bu arada

Utanarak kilo bildirimi

Başlangıç kilo : 75.2

Geçen hafta kilo : 57.0

Şimdiki kilo : 59.0

Fark :artı 2kilo

Hedef:53

Toplam giden kilo : 16.2

sus ağlama bunu hakettinnnn
Tebrik ederim cok guzel kilo vermisin ne kadar zamanda verdin?

Ben KK nın sihirine gerçekten inanıyorum.
Bak dün kılını kıbırdatmaya üşenen ben buraya geldikten sonra bugün yürüyüş bile yaptım

Lahana kürü evet yapması zor.Tadı felaket ama ben limon sıkıp içiyordum ve bir müddet sonra
Tadına alışmıştım (ama mutfağın kokusuna hiç alışamadım) .Ben de işe yaramıştı.

Ben bir de 12 kilo verdiğim dönemde sirkeli ılık suyu 3 ay boyunca düzenli olarak içmiştim.Bu sabah gene başladım.Hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…