Karışık bitki Çayı veya form Çay içersen atarsın veya maydonoz suyu deneyebilirsinizdeneyebilirsinizdün 1320 kalori ama sadece düne göre bile 600 gram arttım. pazartesiden beri istikrarlı olarak şişerek 65,4ten 67,1e çıktım. allahtan evde vücut analiz cihazım var ve bu fazlalığa su diyor.
Ben türk kahvesi müptelasıyım ama telvesini hiç yemedim..Deneyelim bari ..Kızlarr metabolizma için ben kahve içiyorum her gün şekersiz türk kahvesi telvesini yiyince direk lavaboya gidiyorum deneyebilirsiniz. Sıfır şekerli türk kahvesi 0 kaloriymiş canlar. Yada yüzüme sürüyorum telwesini deneyelim herşeyi deneyelim
Hoşgeldin yarın mı başlayacaksın? Bugün başladın mı? Kaç kilosun vs biraz anlat bakalımMerhaba Ben de katılmak ve kilo vermek istiyorum hedefim 55.
Hoşgeldinmrb hanimlar kisa bi aradan sonra kendimi toparlayarak ve daha iyi hissederek araniza tekrardan katiliyorum. cok sukur yiyerek ama kilo almayarak bu toparlanma donemini atlattim
Biraz ucu kaçmış gibi Kuzucuk 1200 kalori ile haftada 1-2 kg veriliyor çünküSabah oglen 950 kalori
Ara.1elma 50 kc
Aks.fistik zeytin 50
Tavuk patates lavas 420kal
Minik pogacalardab 50g.210 kal
730+950
Toplam.1680kalori...
Yarın başlayacağım, bugün kalan tüm bayram çikolatalarını yedim artık beni zorlayacak evde bir şey kalmadı.Hoşgeldin yarın mı başlayacaksın? Bugün başladın mı? Kaç kilosun vs biraz anlat bakalım
Ve olanlar oldu bu masumane öğlen yemeğinden sonra 1 paket jelibon akşam yemeğimde kocaaa bir tabak kıymalı salça soslu yoğurtlu makarna yedim başka bişe yedim mi hatırlamyorum ; (Öğle Yemeğim 1 kase tavuk çorbası
çeyrek kelek :)
1660 ın üzerine 210 kalori daha aldım dünBiraz ucu kaçmış gibi Kuzucuk 1200 kalori ile haftada 1-2 kg veriliyor çünkü
keşke bayram çukulatalarını sıfırlamadan önce şekerden uzak durma kararı alsaydın ama gene de zararın neresindne dönersen kardır. Motivasyon çok önemli ne bayramda ne de sonrasında çukulata yemedim, ama bugün canım sıkkın ve zannediyorum bir tane çukulata kalmıştı o geldi aklıma hemen...Yarın başlayacağım, bugün kalan tüm bayram çikolatalarını yedim artık beni zorlayacak evde bir şey kalmadı.
63 kiloyum, spor yaparak ve karbonidrat, şeker ve çikolatadan kaçarak zayıflamayı düşünüyorum. Pantolonlarım sıkmaya başladı çünkü ramazandan bu yana 3-4 kilo aldım sanırım.
Nasıl yapıyorsunuz siz? Dukan falan mı?
Ve olanlar oldu bu masumane öğlen yemeğinden sonra 1 paket jelibon akşam yemeğimde kocaaa bir tabak kıymalı salça soslu yoğurtlu makarna yedim başka bişe yedim mi hatırlamyorum ; (
hoooofff sen de mi...benim de bir kaç gündür iştahım açılıyor. geçenlerde lahana suyu ile iştahımı toparlamıştım , yağ yaktırmıyor ödem attırıyor birde iştahı azaltıyor böyle gidersem tekrar ona başlicam...olmazsa beraber başlayalım.Şimdi bide araya cumartesi pazar geliyo eşim evdeyken hep ipin ucu kaçıyo ya ilk başlarda diyet yaparken kızıma yedirirken elime bulaşan çikolatayı bile hemen silerdim yemezdim ama şimdi kendime dur diyemiyorum hayır yemicem diyorum ama kendimi paketin başında buluyorum sanırım midem tekrar büyüdü acil küçültmem lazım ama nasiiiillll? ???
1660 ın üzerine 210 kalori daha aldım dünson bir kaç gündür böyleyim, kilo vermeyi bırak almasam iyi
keşke bayram çukulatalarını sıfırlamadan önce şekerden uzak durma kararı alsaydın ama gene de zararın neresindne dönersen kardır. Motivasyon çok önemli ne bayramda ne de sonrasında çukulata yemedim, ama bugün canım sıkkın ve zannediyorum bir tane çukulata kalmıştı o geldi aklıma hemen...
hoooofff sen de mi...benim de bir kaç gündür iştahım açılıyor. geçenlerde lahana suyu ile iştahımı toparlamıştım , yağ yaktırmıyor ödem attırıyor birde iştahı azaltıyor böyle gidersem tekrar ona başlicam...olmazsa beraber başlayalım.
ödem atınca ilk zamanlar gergün 200-300g. azalıyorsun, bu da moral oluyor
selin sen çok güzel kilo vermişsin...bir kere başarmışsın+kilo konusunda en azından bizim kadar derdin yok. giydiğim yakışmıyor durumunu pek yaşamıyorsundur.Vallahi fenalardayım canım sürekli bişeyler istiyor bu iştahı bastrmam lazım eski az yediğim günleri özlüyorum valla
benim de 1000 kalori civarında beslendiğim günler oluyor 1000in altına düşemiyorumBen de dün hiç kısmadım hatta sabah o okkalı kahvaltının ardından
akşam etli türlü yedim.Arkasından da revaniyi mideme indirdim.Bilerek yaptım vallahi,pişman değilim.
Bu gün itibari ile 1000 cal. altında beslenmemeye karar verdim.
Zaten çalışmayan barsaklarım,az beslenince iyice kötüleşti.
Bol su içicem,yulaf kepekli yoğurt yemeye devam edicem.
Mutlaka meyve yiyicem.
Bi de böyle deneyelim bakalım,sonuç ne olacak.
hoşegldin. ben de 1,57 boyunda 67 pardon 66,9 kiloyum.33 yaşında 3 çocuk annesiyim.Merhaba arkadaşlar. Ben de kilo vermek isteyip birkaç gün sonra vazgeçen tiplerdenim ve artık bu canımı sıkmaya başladı. Liseyi bitirdiğimde 80 kiloydum, kendi çabalarımla şu an 65 kiloyum. Geçen 2 ay boyunca pilates yaptım ve epey sıkılaştım. Kilomun altında gibi görünüyorum ama yine de fazlalıklarım var elbette. 15 gündür sporu bıraktım ve korkarım ki kilo almışım. Tartıya çıkmaya korkuyorum. Dün Leslie ile egzersiz programı olan 3 mile ile 5 mile'i birlikte yaptım yaklaşık 2 saat sürdü. Üstüne pilates yapacaktım ama halim kalmadığından yapamadım, bugün pilatesi de katacağım işe. En büyük sorunum tembellik ve abur cubur yemeyi çok seviyorum. Ve spora başladığımda 2 gün sonra boşverip tekrar yemeye geçiyorum ve ekstra kilo alıyorum. Bu düzene dur demek için ve kendimi şartlamak için kaydoldum ve sizlerle birlikte zayıflayacağım inşallah. :) Boyum 1.74 kilom 65, İlk hedef 55 son hedef 50. Hepimize kolay gelsin.
selin sen çok güzel kilo vermişsin...bir kere başarmışsın+kilo konusunda en azından bizim kadar derdin yok. giydiğim yakışmıyor durumunu pek yaşamıyorsundur.
şimdi kendini rahatlatmaya çalış. kendine 2. bir başlangıç kilosu ver. o kiloyla tekrar başladım de. 60 de mesela. ve bundasn sonra amacımız yavaş ama istikrarlı kilo vermek olmalı.
2. takımdan arkadaşım seldom un hep arkasından konuşuyorum:) hatun harika valla...ben takıma girdiğimde 88 civarındaydı kilosu ve dün 72,küsür bir kilo olduğunu söyledi. aslında 71e daha önce düşüp mezun da oldu. önemkli olan şey şu kilosunu hep gram gram verdi, düşünsene 79 kiloluk biri 200 gram veriyor..her hafta 200-300 diye diye geldi bu kilolara. kendime onu örnek alıyorum. gerekirse 100 gram gitsin ama istikrarlı gitsin. Kilo almamak en önemlisi.
şimdi sen de bir kiloyu geçmemeye çalış önce, 59un tadını çıkart...bu sabah 66,9 kilo olan biri için 59 çok tatlı bir kilo...cici bir kıyafet giy, vaktin varsa yürüyüşe çık (açık hava hem kilolara hem de bozuk psikolojiye iyi geliyor), dışarı çıkamıyorsan yap bir yeşil çay...ooohhhh keyfini çıkart verdiğin kiloların.
Beck diyet Çözümü olması lazım öyle bir kitap vardı, diyetin psikolojisi ile ilgili bol bol kendini takdir etmenin öneminden bahsederdi. şimdi ben kendimi sevmesem takdir etmesem az önce yediğim 490 kalorilik kahvaltı ile doymayıp intihar eder gibi üstüne ayvalık tost söyleyecektim neyse ki başka şeylerle oyalandım ve kendime geliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?