hoşegldin. ben de 1,57 boyunda 67 pardon 66,9 kiloyum.33 yaşında 3 çocuk annesiyim.
Bu arada boyun da uzun neden 50 kilo olasın ki? 55 çok iyi değil mi senin için. varsa etrafında 1,74 boyunda 50 kiloluk bir gözlemlemeni tavsiye ederim
Sagolun kizlar valla moral oldunuz bana ..
Bendr hesap yaptim yediklerimle kilo almam heralde ama verememde birde günlük 5.2 km yürüyorum ben onuda hesaplarsak kalorim düser ;-)
Aksama ya hic bisey yemem yada 1 elma veya meyveli yogurt ilr kapatirim günümü ;-)
Geldim canim geldim dün giremedim foruma hem menü mü yazmaya yüzüm yoktu hemde fenaaa cozuttum dün ama sebebi anlasildi reglim geldi :)Nerelerdesin xnazxcımmm yoksa boşladn mı diyetiiiiiiii
Geldim canim geldim dün giremedim foruma hem menü mü yazmaya yüzüm yoktu hemde fenaaa cozuttum dün ama sebebi anlasildi reglim geldi :)
Bugun devam sabah kahvaltim 2 haslanmis yumurta ;-) 180 kc
Nescafe 20 kc
200 kc
Sorma canım bende fena cozuttum ve sonucu kilom 60hemen kendime çeki düzen verdim yılbaşına kadar en az 4 kilo vercemmmmm :)
ben de şu sıra tam da onu yapıyorum:)gunaydin hanimlarrr
kahvaltim
10 zeytin
25 gr petnir
2 dilim salam
1 kucuk salatalik
1 dilim kepek wkmek
1 cay kasigi nutella 1 cqy kasigi recele
ara
yesil cay
kizlar yaziklarinizi okudumda benden bi tavsiye zorlandiginiz zaman kendinize bitaz tatil verin ben cok kotuydum ve bu ara vermek cpk iyi geldi hem kendime geldim hem o kadar yememe ragmen
kilp verdim vucu sasirdimi ne yani sizde biraz ara verip yada kacamak yapabilitsiniz belki vucud sikilmistir diyetten
çok güzel bir sorun hatta en önemli soru bu! ya o açgözlülük psikolojik bişey, stresle mücadeleyi öğrenmemiz lazım. kan şekeri düşmüşse yok karnın acıkmışsa hepsinin bir yolu var da stresten yemek yemenin tek çaresi galiba yemeyi unutturacak bişeyle uğraşmak.Beck Diyet Çözümü isimli kitabı tavsiye ederim. olayı ben çözdüm de mi konuşuyorum, hayır. sadece başkalarına faydalı olabilir diye öneriyorum.Merhaba sabah yumurta peynir ceviz ve yağsız patlamış mısır yedim ama karnım çok aç olmamasına rağmen sürekli bir şey yeme isteği var. Son zamanlarda çok fazla abur cubur ve tatlı yedim, direncim düştü.
Siz diyetin bu ilk günlerindeki aslen açlık olmayan açgözlülüğü, yeme alışkanlığını nasıl geçiştirdiniz?
bence de salatalık olarak hesaplayabilirsin belki 5-10 kalori fazlası vardır o kadarKalori hesaplayan arkadaßlar ben keleğin yani olgunlaşmamış ham kavunun kalorisini bulamadm kavun şekerli ama bu tatsz olduğu için daha düşük kalorilidir bence bilen varsa yazabilir mi acaba ben şimdilik salatalk olarak hesaplıcam kalorisini
Ögle 2 haslanmis yumurta 180 kc
2 dilim salam
420 kalorideyim simdilik ;-)
Aksama da dayana bilirsem 2 haslanmis yumurta yicem...
Niyetim demet akalin uyguladigi 4 günde 4 kilo sabah ögle aksam yumurta yemek ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?