60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslında doktora da gittiğimde yaşına göre kilon normal demişti. 21 yaşındayım bu arada. İlk hedefim 55 dediğim gibi, 2. hedef tam olmasa bile 50-55 arası olsa yeter gibi geliyor çünkü alışveriş sitelerinde falan modelleri görünce tahmin yürütüyorum, boyu şu kadar kilosu da şu kadardır diye ve gözüme de güzel görünüyorlar. İşin aslı çırpı gibi olmak istemiyorum. O yüzden hele bir 55 olayım baktım iyi, keserim zayıflamayı. Şu 10 kilo bir bitip gitsin önce.

KAHVALTIMM :
1 dilim çavdar ekmeği
yarım dilim kaşar
yarım dilim salam
3 zeytin
30 gr tam yağlı beyaz peynir
2 çay bardağı şekersiz çay
1 çay kaşığı kıyma eşime pişirirken tadna baktm :)
238 kaloriiiiiiiii
güne süper bir başlangıç yaptm inşallah böyle devam edicek yılbaşına en az 4 kilo vermek hedefim

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

Sabah elma sirkeli ılık su

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kk kadar beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
2 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Nerelerdesin xnazxcımmm yoksa boşladn mı diyetiiiiiiii

Geldim canim geldim dün giremedim foruma hem menü mü yazmaya yüzüm yoktu hemde fenaaa cozuttum dün ama sebebi anlasildi reglim geldi :)

Bugun devam sabah kahvaltim 2 haslanmis yumurta ;-) 180 kc
Nescafe 20 kc

200 kc

Sorma canım bende fena cozuttum ve sonucu kilom 60 hemen kendime çeki düzen verdim yılbaşına kadar en az 4 kilo vercemmmmm :)

Sorma canım bende fena cozuttum ve sonucu kilom 60 hemen kendime çeki düzen verdim yılbaşına kadar en az 4 kilo vercemmmmm :)

Insallah canim ipin ucu bi caktigi zaman tutmasi cok zor malesef

Bende yilbasina kadar 5 kilo versem ne güzel olur hedefim o ama sıkmıyorum ki kendimi azcik zorlsam olcak ;-)

gunaydin hanimlarrr
kahvaltim

10 zeytin
25 gr petnir
2 dilim salam
1 kucuk salatalik
1 dilim kepek wkmek
1 cay kasigi nutella 1 cqy kasigi recele
ara
yesil cay

kizlar yaziklarinizi okudumda benden bi tavsiye zorlandiginiz zaman kendinize bitaz tatil verin ben cok kotuydum ve bu ara vermek cpk iyi geldi hem kendime geldim hem o kadar yememe ragmen
kilp verdim vucu sasirdimi ne yani sizde biraz ara verip yada kacamak yapabilitsiniz belki vucud sikilmistir diyetten

Öğle Yemeğim
3 yaş incir
100 gr tam yağlı yoğurt
1 kaşık yulaf ezmesi
Hepsini karıştıp üstüne tarçın serpip yedim:)
204 kalori
442 kalorideyim şimdilik

Merhaba sabah yumurta peynir ceviz ve yağsız patlamış mısır yedim ama karnım çok aç olmamasına rağmen sürekli bir şey yeme isteği var. Son zamanlarda çok fazla abur cubur ve tatlı yedim, direncim düştü.

Siz diyetin bu ilk günlerindeki aslen açlık olmayan açgözlülüğü, yeme alışkanlığını nasıl geçiştirdiniz?

Kalori hesaplayan arkadaßlar ben keleğin yani olgunlaşmamış ham kavunun kalorisini bulamadm kavun şekerli ama bu tatsz olduğu için daha düşük kalorilidir bence bilen varsa yazabilir mi acaba ben şimdilik salatalk olarak hesaplıcam kalorisini

Ögle 2 haslanmis yumurta 180 kc
2 dilim salam

420 kalorideyim simdilik ;-)

Aksama da dayana bilirsem 2 haslanmis yumurta yicem...
Niyetim demet akalin uyguladigi 4 günde 4 kilo sabah ögle aksam yumurta yemek ;-)

ben de şu sıra tam da onu yapıyorum:)

çok güzel bir sorun hatta en önemli soru bu! ya o açgözlülük psikolojik bişey, stresle mücadeleyi öğrenmemiz lazım. kan şekeri düşmüşse yok karnın acıkmışsa hepsinin bir yolu var da stresten yemek yemenin tek çaresi galiba yemeyi unutturacak bişeyle uğraşmak.Beck Diyet Çözümü isimli kitabı tavsiye ederim. olayı ben çözdüm de mi konuşuyorum, hayır. sadece başkalarına faydalı olabilir diye öneriyorum.

bence de salatalık olarak hesaplayabilirsin belki 5-10 kalori fazlası vardır o kadar

sabah490 kalorilik kahvaltı
Öğlen: ayvalık tostuna benzer ful tost ben buna 1000 kalori diyorum (gramaj bilmiyorum ayuvalık tostuna 565 gram 1700 kalori demiş , o kadar ağır olduğunu düşünmüyorum)
yürüyüş:5200 adım =- 210 kalori

Kahvaltıdan sonra 1 orta şeker kahve 45 dak. yürüyüş

Sonrasında bir yere uğramam gerekti. Orada da 1 orta kahve.

Şimdi yoğurtlu yulaf kepeğimi yemeye gidiyorum..

Kalori sayımı yapmıycam. Zaten az çok neyin kalorili neyin az kalorili olduğunu biliyorum.
Kalori saydığım zaman kendimi çok stresli hissediyorum ve kendimi açlığa mahkum ediyorum.

Bu arada kelek de herhalde salatalık gibidir,belki birazcık fazla mı olsa gerek

Ögle 2 haslanmis yumurta 180 kc
2 dilim salam

420 kalorideyim simdilik ;-)

Aksama da dayana bilirsem 2 haslanmis yumurta yicem...
Niyetim demet akalin uyguladigi 4 günde 4 kilo sabah ögle aksam yumurta yemek ;-)

Ara 1 tane kinder süt dilimi 120 kc

540 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…