60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İkindi öğünüm :
5 kaşık nohutlu bulgur pilavı
2 kaşık tam yağlı yoğurt
373 kalori:)

Akşam yemeğim;

1 tabak kabak-lahana haşlaması
Serçe parmağı büyüklüğünde 2 yaprak sarma ve 2 lahana sarma
1 kaşık yoğurt
1 kahve

Öğleni atladım bugün o yüzden ekstra 2 sarma yedim.

kızlar benim boyum 1.70 kilom 62-63 567 den bu kiloya ulaşmısım agzım açık kaldı görünüşte kilolu gibi değilm ama psikolojikmen yıkıldım vbasen ve kalçalarım var napcam yardımm

Ögle 2 kücük kare pizza hüplettim 240 kc civari

450 kalorideyim

Ogleden sonra disarda abur cubur atistirmak zorunda kaldim malesef 220 kc.

Aksam yemegim de kahvalti tarzi oldu
2 dilim kizarmis tam tahilli ekmek
1 yumurta
peynir

Kisacasi 1200 kalori civarindayim :)

iyi aksamlar bayanlar bugun hic giremedim zaten cok karman corman bigundu sabah esimle geleneksel pazar kahvaltimizi yaptik sayamadim bile kalorisini
kahvaltiyi gec yapinca oglen bise yemedim hatta artik sabah nasil yediysem aksam bile acikmadim kucuk bi kase cerez yedim kola ictim iki bardak boyle dengesiz karman corman bi gun gecirdim iste bakalim yarin kac cikicam tartida

Akşam yemeğim :
kavurma ve diyet kola 436 kalori tahmini
toplam 1408 kalori aldm bugün :)

tamam, çok teşekkür ederim hanuel :) ,squata bir bakayım ben ,spor galiba sabah erken kalkıp yapabilirim, ben biraz kum saati gibi istiyorum aslında bel inceltme ve popo egzersizi yapabilirim

harikasınız :)) sonuclar görülmeye baslamıs , yani özendim size :))

yani ben de bugun pc basına bı hevesle oturmustum,kendimle guru duyarak ama kalorileri hesaplayınca tüm heves kactı tabi :)) öğlen 2 den akşam 9a kadar misafırler vardı sureklı bır ıkram kosturma halındeydık, tatlı pasta cikolata vs hiçbirinden yememiştim, akşam da arkadasımız bi yer actı ona ziyarete gittik orda da tatlı ikram ettiler ki çook guzel olur onların urunlerı yıne yemedım ,hiç ekmek yemedim ama buna ragmen baya kalori almısım . Demekki normalde inanılmaz kaloriler alıyomusum ben ,burdan bu çıkıyo . Bu kalori hesaplama işi süper olduuu

kahvaltı : yarım dilim börek (191) , yarım dilim tütsü peynir (40) , 4 zeytin (44) , 1 bardak çay (0)
öğlen : 10 etli çiğkfte (310) , salata ( 57)
akşam : 8 köfte (432) , salata (57) , bira(215)
ara öğün : sade Türk kahvesi (1), 10 antep fıstığı (120)
ara öğün : sütlü kahve (57)
toplam : 1571

off yani çok fazla olmus ki bu kalori :S ki normalde bunun yanına ekmek ve 2-3 porsiyon tatlı eklenirdi 1000 kcal civari oluyor eyvahh eyvahh , demekki ben hergün 2500lere yakın bir şeyler tüketiyormuşum yani kalori fazla ama en azından tüm o tatlılara karsı koyabıldım bu yüzden kendimi tebrik ediyorum :))

tatlıya karsı koyamayan arkadaşlara bir şey önerebilirim , ben de şekere çok düşkünümdür daha dogrusu düşkündüm , 2 gündür karşı koyuyorum resmen :)) birara yine takmıştım, sağlık açısından bırakayım demiştim , bi yerde okumuştum denedim,ben de cok işe yaradı ...çubuk tarçınlı çay , ben genelde sabahları çay içerim, kupayla içiyorum, bir adet çubuk tarçını atıyorum kupaya, üstüne çay koyuyorum , aida bardakla içersem kırıyorum yarısını atıyorum, çayımı tazeledıgımde aynı cubuk tarcını kullanmaya devam edıyorum, işte kaç bardak içiyorsanız, bu kadar.Çay içmeyenler sıcak suyla da yapıyormus bunu gün içinde. Benim tatlıya olan iştahımı ınanılmaz kesmıstı, hiç şekerli bir şey istemiyordu canım.Şimdilik iyi gidiyorum ama yine şeker istemeye başladığım noktada bunu kullanıcagım, umarım sizde de işe yarar

kızlar benim boyum 1.70 kilom 62-63 567 den bu kiloya ulaşmısım agzım açık kaldı görünüşte kilolu gibi değilm ama psikolojikmen yıkıldım vbasen ve kalçalarım var napcam yardımm
Merhaba monnarosaa ,bence biranda kilo aldıgınız için kendinizi kötü hissetmişssiniz yoksa boy-kilo oranınızda eyvahlık bir şey yok bence , bir de tabi ben kadınlarda basen -kalçayı begenıyorum benım gözümde sanslılardansınız su an :)) yani ekmek ve sekeri minumuma indirseniz, üstüne bir de arkadaslar popo için squat çok işe yarıyor diyorlar, onun gibi basen-kalça odaklı bırkaç egzersiz yaparsanız oldu bitti bile :))

iyi geceler kızlar:) bende aranıza katılmak istiyorum. koşu bandım var evde uzun zamandır öylece duruyordu ama artık tembelliğimden sıkıldım ve spora basladım yediklerimede dikkat etmeye calışıyorum. tam olarak kilomu bilmiyorum yarın sabah kahvaltı zamanı görüşürüz inş :)

Pazartesi günleri kilo bildirimi yapılıyor sanırım. Ben daha yeni başladığımdan gelecek pazartesi bildirim yapsam daha sağlıklı olur. :)

Kilo bildirimiiiii
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 58.8
Şimdiki kilo : 58.4
Fark: 400gr
Toplam fark : 16.8

Aslnda geçen haftayla bu hafta verilen kilo 400 gr gibi görünsede ben o kilonun üstüne çıkmş ve 60.0 olmuştum yazmştm burayada yani 1 kilo 600gr gitti :)

Kutlarım canım.
Hafta içi ben de bir yükseliş yapıp tekrar indim ama sanırım tam bir hafta önceki değerle fark alınıyor diye ben onu gözardı ettim

Kutlarım canım.
Hafta içi ben de bir yükseliş yapıp tekrar indim ama sanırım tam bir hafta önceki değerle fark alınıyor diye ben onu gözardı ettim

Evet canm bende o yüzden farkı 400 gr olarak yazdm amaaaa daha fazla gittiğinide yazmadan edemedimmmm:)

KİLO BİLDİRİMİ BAŞLANGIÇ :68
GEÇEN HAFTA :68
BU HAFTA :69

1 AYDIR AYNI KİLODAYDIM BU HAFTA 69 ÇIKTI TARTI...

BEN ÇALIŞMAYA DEVAM

AYRICA BU SABAHTA HAFİF KAHVALTI YAPTIM

EKMEKSİZ +ŞEKERSİZ ÇAY +1 SALATALIK +3-5 ZEYTİN

1 K K AZ BEYAZ PEYNİR YEDİM.BİR DÜZENE GİRMEM LAZIM İŞTEN GÜÇTEN APOR TOPAR YAŞIYORUM RESMENNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…