- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
İkindi öğünüm :
5 kaşık nohutlu bulgur pilavı
2 kaşık tam yağlı yoğurt
373 kalori:)
Ögle 2 kücük kare pizza hüplettim 240 kc civari
450 kalorideyim
tamam, çok teşekkür ederim hanuel :) ,squata bir bakayım ben ,spor galiba sabah erken kalkıp yapabilirim, ben biraz kum saati gibi istiyorum aslında bel inceltme ve popo egzersizi yapabilirimAslında ben de spor yapmayı sevmiyorum. Çok ciddiyim. Hep başlayıp başlayıp bir süre sonra bırakmıştım. Sonra baktım böyle olmayacak, kendimi şartladım ve düzenli devam ediyorum. Hep ince ince kızları görüp ay ne güzeller diye iç geçirmekten bıktım. İradeli olunca herşeyi yapabiliriz inanın. Dayanıp 1 hafta yapınca zaten etkisini göstermeye başlıyor. Spor yapmak için hiç zamanınız yoksa bile uyumadan önce 1 saat ayırın ya da sabah 1 saat erken kalkın. Ben şartladım kendimi, ayrıca annem çok güzel kotlar almış onlara girmem lazım. :) Eğer giremezsem kardeşime verecekmiş. Hırslandım o yüzden. Popo kaldıran program squat programı. İnternette daha ayrıntılı şekilde bulabilirsiniz ve nasıl yapıldığını da. Etkisini çok çabuk gösteren bir program. :)
harikasınız :)) sonuclar görülmeye baslamıs , yani özendim size :))Günaydın :)
Kahvaltım;
1 yumurta
1 küçük kase yulaf kepeği
Yarım bardak süt
Meyveli-sebzeli salata
Şimdi spora başlıyorum.
Annem yanaklarımın küçüldüğünü ve çenemin göründüğünü söyledi çok mutluyum. Ayrıca bacaklarımı çok sıkı hissediyorum. Karnım da aynı şekilde. Tüm kas ağrı ve yanmalarıma değecek.
Merhaba monnarosaa ,bence biranda kilo aldıgınız için kendinizi kötü hissetmişssiniz yoksa boy-kilo oranınızda eyvahlık bir şey yok bence , bir de tabi ben kadınlarda basen -kalçayı begenıyorum benım gözümde sanslılardansınız su an :)) yani ekmek ve sekeri minumuma indirseniz, üstüne bir de arkadaslar popo için squat çok işe yarıyor diyorlar, onun gibi basen-kalça odaklı bırkaç egzersiz yaparsanız oldu bitti bile :))kızlar benim boyum 1.70 kilom 62-63 567 den bu kiloya ulaşmısım agzım açık kaldı görünüşte kilolu gibi değilm ama psikolojikmen yıkıldımvbasen ve kalçalarım var napcam yardımm
Kilo bildirimiiiii
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 58.8
Şimdiki kilo : 58.4
Fark: 400gr
Toplam fark : 16.8
Aslnda geçen haftayla bu hafta verilen kilo 400 gr gibi görünsede ben o kilonun üstüne çıkmş ve 60.0 olmuştum yazmştm burayada yani 1 kilo 600gr gitti :)
Kutlarım canım.
Hafta içi ben de bir yükseliş yapıp tekrar indim ama sanırım tam bir hafta önceki değerle fark alınıyor diye ben onu gözardı ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?