vayyy skor sende tebrik ederimmmmmmmmTünaydın kızlar, gece cok gec yatmıstım, ancak kalkabılıyorum :SS su uykumu bır an once duzenlemem gerekiyor
Kilo bildirimi yapayım ben de :
diyete başlangıç :11.Ekim-2014 ,
başlangıç : 62.5, geçen hafta : 61.7 , bu hafta : 60.5 => fark : 1.2 => toplam fark : 2 kg :))
hedef : yılbaşında 56 kilo olmak :)) 73 gün kaldıı
yani şaşırtıcı bı sonuc oldu benım için de , size diyordum ya ben çok yiyorum doymuyorum,yani önceden 2000 kalorileri geciyormusum ben demek ki, geçen hafta azaltınca boyle oldu.Ama bu hafta sporu da ekleyecegım kesinlikle
Tatlım milletin lafına ne bakıyorsun sen, çok gelebilir , bir şey olduğunda götürüyorsun sen demek ki, ilgileniyorsun, götürmeyen de çok insan var. Zaten doktor da sık geliyor demiş, bu kadın çocuğuna bakamıyor dememiş ki, sen öyle algıladın.Bakıp bakmadığını sen bilirsin ,onlar bilemez.Sen de baktığına ve elinden geleni yaptığına göre :) Sen kendinden emin ol, öyle herkesin her lafına takılma .sabah kahvaltım :
3 dilim beyaz ekmek
1 yk sarelle
yarım havuc yarım turp
1 tk bal tereyağ
2yumurta
4 zeytin
toplam 641 kahvaltıya bakk beee
bu sabah resmen sinirimden yedim. kızım sabah uyanır uyanmaz kusmaya başladı hemen apar topar sağlık ocağına götürdüm sıra beklerken kaka yaptı o esnada içeri girdik bide ne göreyim ishal olmuş dr. bu şekilde muayene edemem temizle gel dedi. bir daha eve döndüm kızımın üstünü değiştirdim tekrar gittim şimdi uyuyor hasta bişeyde yemedi çok gerildim niyeyse
asıl sinirlendiğim seyse ilk gittiğimde kızım adı okundu dr. hemsireye bu cocuk ne sık geliyor ya dedi. moralim çok bozuldı kendimi kötü hissettim bakamıyormuyum ben kızıma acaba diye
kızlar bende kilo bildirimi yapayım
baslangıç tarihi : 13.10.2014
başlangıç kilo : 68.5
1.hafta :67.5
verilen kilo 1 kg
aferimm bana
Tünaydın kızlar, gece cok gec yatmıstım, ancak kalkabılıyorum :SS su uykumu bır an once duzenlemem gerekiyor
Kilo bildirimi yapayım ben de :
diyete başlangıç :11.Ekim-2014 ,
başlangıç : 62.5, geçen hafta : 61.7 , bu hafta : 60.5 => fark : 1.2 => toplam fark : 2 kg :))
hedef : yılbaşında 56 kilo olmak :)) 73 gün kaldıı
yani şaşırtıcı bı sonuc oldu benım için de , size diyordum ya ben çok yiyorum doymuyorum,yani önceden 2000 kalorileri geciyormusum ben demek ki, geçen hafta azaltınca boyle oldu.Ama bu hafta sporu da ekleyecegım kesinlikle
Canım genelde bayanlarda boyunuz 1.66 ya 10 eksiği yani 66-10 = 56 derler ama tabı bu cok genel bır olcu, ıste o cıvarlarda kendıne hangı kıloyu yakıstırıyorsan o olmalı bence. Mesela ben 1.64 um , 56-58 arasını yakıstırıyorum
ben de 2 sene once 48dım , kendımı begenıyodum herkes ya kılo al kılo al dıyordu o ara bı zorla yıyerek kılo aldım 54 e zor cıkmıstım sonra kaptırmısım 62.5 oldumŞuan 62 kiloyum bir kaç sene önce 52 ye düşmüştüm.ben memnundum ama ailem çok zayıf bulmuştu beni.Şuanda zayıf buluyorlar gerçi.1 haftadır tek yaptıgım akşam 9 dan sonra birşey yememek.
wuu süpersinizzzYa özür dilerim ben baydır paylaşım yapamıştım. Bayramdan sonra diyetisyene gittim. 6 günde 2.100 gr vermişim.
Ögle sandavic 2 tost ekmegi 120kc
yumurta 80 kc.
420 kalori
1 tane yesil elma 80 kalori
500 kalori....
ben de 2 sene once 48dım , kendımı begenıyodum herkes ya kılo al kılo al dıyordu o ara bı zorla yıyerek kılo aldım 54 e zor cıkmıstım sonra kaptırmısım 62.5 oldumo zaman 34 bedene bıle gıremıyordum bol gelıyordu, kilo alınca ya hakikaten bizimkiler haklıymuş dedim . Ben kendımde 38 bedenı sevıyorum, hatlarım ortaya çıkıyor, 54 kilo bile cok az duruyor dumduz oluyorum :)) yanı belkı su sıra moda daha ınce olmak 0 beden olmak ama , ben takılmıyorum.O açıdan siz de mesela bır kıyafetlerinize bakın, eski fotolarınıza , hangısınde kendınızı en cok begenıyordunuz. Ona gore siz karar verın en mutlu oldugunuz kilo hangısı ?
52 de 1.68e cok cok az bence , 60 a bıle dussenız yeter :)
Türk kahvesi keyifiiii 20 kc.
520 kalori....
tabiki küçükhanım sizi aramızda görmekten onur ve gurur duyarızMerhaba ben 66 kiloyum 56 kiloya inmek istiyorumAranıza katılabilirmiyimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?