60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kestane 100 kc
3 catalda et 50 kc

Dengesiz bir ögle yemegi oldu biraz pis bogazlilik desek daha iyi :)

350 kalori

Evet pis bogazliliga devam 1 yt dünden kalan ispanak 200 kc
2 dilim cavdar ekmegi 120kc
light yogurt 50 kc.
Hizimi alamayip beyaz ekmekte yedim 200kc

920-1000 kalori civarindayim ama simdilik

su saate kadar aldigim kl 1322 :'(
allahtan yuruyusumu ihmal etmedim 45 dk 225 kl. 1098 kl kalio heralde :/

iyi akşamlar kızlar.iki gündür yazamadım ama devam :)
kahvaltı:zeytin(42),peynir(84),omlet(98),şekerli çay(19)
öğle:tarhana çorbası(197),çoban salata(85)
ara:küçük ekler(104),elma(72),bi tane bisküvi(45),çay(19)
akşam:yarım koçan haşlanmış mısır(76),iki kaşık yoğurt(19)
toplam:861 kalori
kilo vermem durdu.

merhaba kızlar bugün baya bi coştum çok yedim kızdım da kendime kaç kalori çıkıcak hesaplamak ıstemiyorum
kahvaltı : 2 dilim ekmek 140, peynir 90 , zeytin 25,çay
öğlen : tost 250
akşam : sebzeli tost 250 ve limon aromalı soda 85
ara : sütlü kahve 60
toplam : 940 yani yine normal olmuş ama çok sağlıksız tek tip beslendim ve aromalı soda içtim dayanamayıp, sonra etiketine baktım zilyon tane katkı maddesi var E ile başlayan, artık içmiycem cidden .

canım ne zamandan beri veremiyosun ki kilo ,bilemiyorum veren insanalrın hepsi bir noktada takıldığını söylüyor, belki ondandır.Rutininde bir değişiklik yapmayı denesene .Burada ben tarhana çok severim , baya kalorisi varmış yaaa, ama yine de sağlıklı kesinlikle ve o kaloriye değer, yarın anneme bi rica ediyim bakimm belki o da yapar :)

Kızlarrr çok mutluyumm.Benim yüzüm resimlerden de gördüğünüz üzere tosbiktir.Kilo alınca baya bi yanaklarım şişmişti hatta gıdı çıkmıştı, şimdi gittiler onlar artıkk,yüzümden belli oluyor yani verdiğim kilo hemen , çok bişi olmasa da :)) çok mutluyumm.Makyajımı bile sevemiyodum yanaklarım öyleyken , bugun çok iyi oldu anneme sordum o da fark etti, ha gayret vericez bütün fazlalıklarımızıı
buarada kilo bildiriminden önce son gün çok merak ediyorum bu hafta kilo verebildim mi diye

Günaydin kizlar

Kalkar kalkmaz yarim litre su

Kahvaltim tost 200 kalori

Aksam cozuttum da cozuttum 1000 kalorinin ustüne 700-800 kalori daha eklendi verdigim 1 kiloyuda kesin almisimdir

Günaydin kizlar

Aksam cozuttum da cozuttum 1000 kalorinin ustüne 700-800 kalori daha eklendi verdigim 1 kiloyuda kesin almisimdir

ayni kaderi paylasmisiz canim :) bende oyle p.tesi kc cikicam bilmiyorum

sabah kahvaltim
2 ince dilim cavdarli ekmek
3 zeytin
1 havuc
yarim turp
1 tatli kasigi bal
1 salatalik
yarim domates
1 yumurta
patatesde kizartti esim ama yemedim : D

Eklentiler

• 2014-10-26 09.39.33.webp
    120,2 KB · Görüntüleme: 50
Günaydin kizlar

1 kilo almamıssındır ya bi günden bişi olmaz )) bugun dengelersin artık

bende 60 kilo oldum.şaka gibi.eski 52 kiloluk çıtır halime geri dönmek istiyorum yaaaaaaaaaa.göbekten hiç bişey yakışmaz oldu artık.ne kadar saklamaya çalışsamda dükkana gelen tanıdık tanımadık müşteriler aaaa hamilemisin diyo.sinir oluyorum ben de cevap olarak HAYIR BEBEK DEĞİL GÖBEK diyorum =) ama sinir oluyorum içten içe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…