60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah: yarım açma (137),soğanlı yumurta(82)
ara: mandalina (45)
öğle:6 tane kuru patlıcan dolma(522) ,yarım bardak ayran(38)
ara:iki tane kelem sarması(66),kakaolu fındıklı kek(129) ,4-5 çikolata kaplamalı fındık(122)

toplam:1141 kalori

benim menüm çok saçma bugün
sabah
2 krep yarım simit 1 tane mercimekli börek
öğlen 1 avuç leblebi bi avuç kabak çekirdeği
akşam 1 havuç yarım kase yoğurt ((
acıktım ama sabah çok yediğim için yiyemiyorum başka bişey :/

kızlar bana şans dileyin :) ve sağlık :) meme büyütme ameliyatı olucam :) daha kılolarımı verememişken gönüllü olarak kilo almaya gidiyorum :) bir de başlarda çok ödem oluyormuş ilk hafta 3 kilo aldım fln yazmıs arkadaşın biri , bakalım haftaya kaç kilo gelicem, kaç kilo vermek istiycem . Şu an 59 um diyelim , 2 kilom var vericek, ödemlerle 4e fln çıkabılır bakıcaz artık ama 1 kilosunu ısteyerek ve memnunıyetle alıyor olucam :))

Canım ben ameliyatın ertesi günü tartılmıştım 2 kilo fazla çıktı. Ama onlar da ödemlerle gitti ve normal kiloma geri döndüm :)

Tikkabilla ya bebegim umarımm , bir de ben hastayım yatıyorum diye cok şaçma şeyler yemeyeyim , evdekilerin bi yedirme operasyonu olucak cunku , yılbaşına vermem lazım bu kılolarıııı

Canım kilolarını düşünme.hep beraber veririz ameliyattan sonra.şimdiden geçmiş olsun.sorunauz bi şekilde kavuşursun inşallah göğüslerine.:)

yerli yabancı dizilerimi acıyorum .bilgisayarı da karsıma koyuyorum.baka baka yuruyorum.anlamıyorum bile ne zaman yurudum. yoksa sıkıcı. yurunmez
ben de önce öyle yapıyordum,koşu bantı salondaydı.şimdi yatak odasın da öyle bir imkanım yok.bilgisiyar masa üstü,tv oturma odasın da.

toplamda kalorisi cok degil
Günaydın kızlar
Sabah:yumurta(93)

Bugün çörek börek yapıyolar napıcam ben
cok kacırmazsan bir sey olmaz.kahvaltıda da karbonhidrat almamıssın zaten dengeler.

ben de önce öyle yapıyordum,koşu bantı salondaydı.şimdi yatak odasın da öyle bir imkanım yok.bilgisiyar masa üstü,tv oturma odasın da.
kotu olmus. sen onu gecici sureliğine salona al bence yine. yurunmuyor yoksa cok sıkıcı. benimki de kızın odasındaydı. odasını ayırdım benimle yatıyordu normalde. odayı ayırınca yuruyemedim. kızımın uyku saatlerinde ancak spor yapabiliyorum. koyacak yer de yok ama koridora aldım. manzara pek hos değil ama napayım.

Tikkabilla ya bebegim umarımm , bir de ben hastayım yatıyorum diye cok şaçma şeyler yemeyeyim , evdekilerin bi yedirme operasyonu olucak cunku , yılbaşına vermem lazım bu kılolarıııı
gecmiş olsun canım.söylersin ne yiyecegini hazırlar tepsiyle getirirler. diyete devam etmek mutfağa girmeyince daha kolay... benim annem de öyle yedirmeyi içirmeyi cok sever ama biraz kararlı davranırsan pes eder

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor
3kasım-10 kasım 2014

6. Etap Sonuç Listesi

1.chemes(başlangıç 72,5/hedef: 52) (geçen hft 72,5 / 70,3 / fark 2,2 kg)
2.zambak86 (başlangıç 64,8/hedef ) (geçen hafta 64,8/ 62,8/2,0 / fark 1,0 kg)fark 2 haftaya bölündü
3.hedef52 (başlangıç 67,4/hedef:58,0) (geçen hafta 66,4/65,7/ fark 0,7 kg)
MRTMUHASEBE (başlangıç68/hedef 53 ) (geçen hafta 69,5 /69,0 / fark 0,5 kg)
kafein_(başlangıç 62,8/hedef ) (geçen hft 59,7 / 59,3/fark 0,4 kg)
peacock (başlangıç 62,5/hedef:56 ) (geçen hafta 58,7 /58,8 / fark +0,1 kg)
gazlambasınınfitili (başlangıç 68,5 /hedef: 63) (geçen hft 68,0 / fark kg)1.bildirimde bulunmadı

xnazx ( başlangıç 82,00/hedef:52,00) (geçen hft 57,0/ / fark kg) 1. bildirimde bulunmadı
zevzekbayan(başlangıç 68,5/hedef: ) (geçen hafta 68,1 / /fark kg)1. bildirimde bulunmadı

6. Etapta Verilen Toplam Kilo : 4,7 kg

bugün daha dengeli beslendim :)
sabah 2 dilim ekmek domates salatalık azcık peynir ve sucuklu yumurta(çok az yedim ama)
öğlen
1 muz
ara 1 kahve
akşam yarım tabak erişte bi tabak haşlanmış limonlu karnabahar ve turşu
584 kalori :) yatana kadar 900 olur muhtemelen yarım kase aşure yemeyi düşünüyorum

merhabalar... bende 71 kilo ile başladım söylemekten bile utanıyorum hiç 70 olamamışken aşılama tedvisi sebebi ile 71 oldum 10 günde. şimdi sıkı bir şekilde isveç diyeti yapıyorum 6. günümdeyim ve 67 oldum 4 klo verdim. 2 hafta isveç yapıp sonra normal diyete geçicem. isveç diyeti yapmamın tek sebebi kendime dur diyemiyor olmam.ama bu sayede diyebilir oldum hedefim ocak a kadar 60 olmak inşallah...

Günaydın kızlar
Sabah:yumurta(93)

Bugün çörek börek yapıyolar napıcam ben

öğle:4 tane kıymalı çörek(445)
ara:2 tane lahana sarması(132)
akşam:ızgarada mantar(17),somon(206),salata(26)
bi lokmada muz yedim (10)

toplam:1019 kalori

çok rahatsız oldum bugün yediklerimden.çok çok fazla da yememişim ama sanki dünyayı yemiş gibi midem.

canım yinede dengesiz besleniyosun.öğün atlamamaya çalış.atlayınca sonraki öğün abartıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…