sıkılmıyomusun koşu bandın da?ben çok sıkılıyorum,bir önerin var mı?5 km hızla yuruyorum
yerli yabancı dizilerimi acıyorum .bilgisayarı da karsıma koyuyorum.baka baka yuruyorum.anlamıyorum bile ne zaman yurudum. yoksa sıkıcı. yurunmezsıkılmıyomusun koşu bandın da?ben çok sıkılıyorum,bir önerin var mı?
bende sabah kahvaltıda çooook yedim ondan beri de bişey yemedim ama acıktımnapcaz biz böyle
olmadı öyle yapayım yada küçük bi kase yoğurt yiyeyim madem :/canım bişeyler ye bence.kahvaltıyla durma.ayran falan iç bari.
kızlar bana şans dileyin :) ve sağlık :) meme büyütme ameliyatı olucam :) daha kılolarımı verememişken gönüllü olarak kilo almaya gidiyorum :) bir de başlarda çok ödem oluyormuş ilk hafta 3 kilo aldım fln yazmıs arkadaşın biri , bakalım haftaya kaç kilo gelicem, kaç kilo vermek istiycem . Şu an 59 um diyelim , 2 kilom var vericek, ödemlerle 4e fln çıkabılırbakıcaz artık ama 1 kilosunu ısteyerek ve memnunıyetle alıyor olucam :))
kızlar bana şans dileyin :) ve sağlık :) meme büyütme ameliyatı olucam :) daha kılolarımı verememişken gönüllü olarak kilo almaya gidiyorum :) bir de başlarda çok ödem oluyormuş ilk hafta 3 kilo aldım fln yazmıs arkadaşın biri , bakalım haftaya kaç kilo gelicem, kaç kilo vermek istiycem . Şu an 59 um diyelim , 2 kilom var vericek, ödemlerle 4e fln çıkabılırbakıcaz artık ama 1 kilosunu ısteyerek ve memnunıyetle alıyor olucam :))
ben de önce öyle yapıyordum,koşu bantı salondaydı.şimdi yatak odasın da öyle bir imkanım yok.bilgisiyar masa üstü,tv oturma odasın da.yerli yabancı dizilerimi acıyorum .bilgisayarı da karsıma koyuyorum.baka baka yuruyorum.anlamıyorum bile ne zaman yurudum. yoksa sıkıcı. yurunmez
toplamda kalorisi cok degilsabah: yarım açma (137),soğanlı yumurta(82)
ara: mandalina (45)
öğle:6 tane kuru patlıcan dolma(522),yarım bardak ayran(38)
ara:iki tane kelem sarması(66),kakaolu fındıklı kek(129),4-5 çikolata kaplamalı fındık(122)
toplam:1141 kalori
cok kacırmazsan bir sey olmaz.kahvaltıda da karbonhidrat almamıssın zaten dengeler.Günaydın kızlar
Sabah:yumurta(93)
Bugün çörek börek yapıyolar napıcam ben
kotu olmus. sen onu gecici sureliğine salona al bence yine. yurunmuyor yoksa cok sıkıcı. benimki de kızın odasındaydı. odasını ayırdım benimle yatıyordu normalde. odayı ayırınca yuruyemedim. kızımın uyku saatlerinde ancak spor yapabiliyorum. koyacak yer de yok ama koridora aldım. manzara pek hos değil ama napayım.ben de önce öyle yapıyordum,koşu bantı salondaydı.şimdi yatak odasın da öyle bir imkanım yok.bilgisiyar masa üstü,tv oturma odasın da.
gecmiş olsun canım.söylersin ne yiyecegini hazırlar tepsiyle getirirler. diyete devam etmek mutfağa girmeyince daha kolay... benim annem de öyle yedirmeyi içirmeyi cok sever ama biraz kararlı davranırsan pes ederTikkabilla ya bebegim umarımm , bir de ben hastayım yatıyorum diye cok şaçma şeyler yemeyeyim , evdekilerin bi yedirme operasyonu olucak cunku , yılbaşına vermem lazım bu kılolarıııı
merhabalar... bende 71 kilo ile başladım söylemekten bile utanıyorum hiç 70 olamamışken aşılama tedvisi sebebi ile 71 oldum 10 günde. şimdi sıkı bir şekilde isveç diyeti yapıyorum 6. günümdeyim ve 67 oldum 4 klo verdim. 2 hafta isveç yapıp sonra normal diyete geçicem. isveç diyeti yapmamın tek sebebi kendime dur diyemiyor olmam.ama bu sayede diyebilir oldum hedefim ocak a kadar 60 olmak inşallah...bugün daha dengeli beslendim :)
sabah 2 dilim ekmek domates salatalık azcık peynir ve sucuklu yumurta(çok az yedim ama)
öğlen
1 muz
ara 1 kahve
akşam yarım tabak erişte bi tabak haşlanmış limonlu karnabahar ve turşu
584 kalori :) yatana kadar 900 olur muhtemelen yarım kase aşure yemeyi düşünüyorum
Günaydın kızlar
Sabah:yumurta(93)
Bugün çörek börek yapıyolar napıcam ben
bugün daha dengeli beslendim :)
sabah 2 dilim ekmek domates salatalık azcık peynir ve sucuklu yumurta(çok az yedim ama)
öğlen
1 muz
ara 1 kahve
akşam yarım tabak erişte bi tabak haşlanmış limonlu karnabahar ve turşu
584 kalori :) yatana kadar 900 olur muhtemelen yarım kase aşure yemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?