60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar merhaba yeniyim buralarda yasim 22 boyum 163 ve 69 kiloyum Gecen sene stres kaynakli bi kac ayda 8 kilo almştm ay nolcak verirm biraz kısaym yedklerimi filan derken bi baktm bi sene gecmis ama ben sadece kilomu korumusum arada 68 oluyorm anca o Artk bu fazlalklardan kurtulmam gerekNedense bi turlu eskisi kadar iradeli olamiyorum cabuk brakıyorum daha 3 sene once bir senede 15 kilo vermislgm var benm ama şuan yapablecek gucu kendmde hissetmiyorum rekabete motivasyona cok ihtiyacm varHedefim 55 kilo olmak hep beraber incecik olalm insallah

Ben de geldim kizlar aslinda 69.7 kilom. Boyum da 1.70
Bugun 21 gün seker detoksuna basladim. Bakalim nasil olacak. Sadece hergun turk kahvesi icerim ve ona seker atmazsam zift gibi oluyo. Kendime turk kahvesine koymak icin bir cay kasigi sekere izin veriyorum. Dogum oncesi kilom olan 65 e geri donmek hedefim.

Ben de yeni geldim canim gel beraber kilo verelim

Selamlar. Ben de yeniyim. Daha önce 55 kilonun üstüne hiç çıkmamıştım. Altı ay önce işi bıraktım ve evdeyim. Evde olmak yaramıyormuş bunu anladım. İnsan canı sıkıldıkça yemek yapıyor, yaptıkça da yiyor maalesef.

Geçen hafta 62 kiloyla diyete ve spora başladım. Demek ki 7 kilo almışım altı ayda. Maşallah bana. Bir haftalık diyet ve sporla şu an 61 gösteriyorum tartıda ama aslında daha da düşük olabilir çünkü regl oldum ve biraz şişkinliğim de var.

Gün içinde değişik zaman dilimlerinde Leslie yapıyorum. Bazen 1 mil, bazen 2... Hatta çok gaza gelirsem 3 mil yaptığım da oluyor ama daha fazlası değil. Ama günde üç mili tamamlıyorum. Yani günde üç defa bir mil de yapabiliyorum, bir defada üç mil de:) Bunun dışında sürekli hareket etmeye çalışıyorum. Bugün plates topunda mekik çalıştım. Dün birer kiloluk ağırlıklarla squat yaptım. Yani o an kafama ne eserse ve kaç dakika yapabilirsem yapıyorum. İki dakikalık spor olmaz demiyorum kısacası.

Yemekler konusunda çok sıkıntıya girmiyorum. Ekmeği bıraktım sadece. Bir de sabah kahvaltıdan önce mutlaka bir adet kuru kayısı yiyorum bir bardak da yeşil çay içiyorum. Yeşil çayı günde dört beş bardak içmeye gayret ediyorum. Onun dışında çok yağlı olanlar (patates cipsi gibi) dışında herhangi bir gıdaya kısıtlama yapmıyorum ama ölçülü yiyorum. Kendime bir mutfak tartısı aldım. Ne yersem mutlaka tartıp kalorisini hesaplıyorum öyle yiyorum. Günde 1400 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum ama aslında 1000 kaloriyi nadiren geçiyorum. Bir de tabi bol bol su içiyorum. bir litrelik bir şişem var ve günde üç defa dolup boşalıyor.

Elma diyeti, karbonhidrat diyeti vs. tek taraflı diyetleri sağlıklı bulmadığım kendime böyle bir program hazırladım. Şimdilik işe yarıyor gibi. Dediğim gibi bir haftada bir kilo verdim, ki zaten haftada bir kilodan fazla vermek de sağlıklı değil. Hedefim Temmuz ayına kadar 50 kiloya kadar düşmek. Hepinize zayıflama yolunda başarılar diliyorum. Umarım hedeflerimize ulaşırız.

Ben de döndüm kurkcu dükkânına

gecen sene yine bu aylarda buraya yazıyordum. tanıdık kimse var mi henüz bakmadim. ama önemi var mi??? tanisiriz..

31 yaşındayım, 3,5 yasinda bi kızım var. ve her kış mevsimi sonrası evde dur, çayın yanına pasta corek yap diyip hooop 3-4 kilo alıyorum.. dengeli beslenme ve sporu istikrarlı sekilde devam ettiremediğim için bu sonuç, kaçınılmaz.. netice-i kelam yine fazlam var. yaklaşık 10 gundur diyete başladım.. başlangıç kilom 69.1 idi. ilk hafta 900 gr verdim. (tabi sudur bu, heveslenmiyorum) önümüzdeki hafta tartılınca buraya da yazicam inş. bi defterim var ve günlük neler yedigimi, tartı sonuçlarını yazıyorum. öncelikli hedefim 65. aslında ideal kilom da bu. akşam yemeğini saat 7 gibi yiyoruz..aslında daha erken olsa daha iyi olur ama esimle yemek yeme güzelliğinden de vazgecemiyorum.. neyse ara ara yazarım..herkese başarılar diliyorum..

Mrblar benimde ideal kilom 60 63 falan ama şuanda 69 kiloya çıktığını fark ettim ve şimdi vermek istiyorum birbirimize destek olursak bide istersek neden olmasin

Kızlar bakın hepimiz burda olduğumuza göre hepimizin şuan olduğumuz kiloda olmaktan memnun değiliz ve hepimiz daha önceden daha zayıfmışız ve bir şekilde kilo almışız ve çoğumuz eski iradesinin olmadığını düşünüyor. Ama olay şu şimdi beni iyi dinleyin: 1) Daha önce yaptıysak yine yapabiliriz, 2) Daha önce okadar zayıfladık şimdi kilo aldık diye emeklerimiz boşa çıkmadı aksine DAHA DA TECRÜBELENDİK ve artık ne yapıp ne yapmamız gerektiğini biliyoruz çünkü BEDENİMİZİ TANIDIK, yani bize kilo aldıran yiyeceklerin yada neyden nekadar yediğimizde bize nekadar kilo olarak geldiğini biliyoruz 3) Hepimiz çok daha iyi görünmeyi hak ediyoruz, daha iyi görünümüz varken niye ortada fazlalıklarımızla dolaşıp zaman zaman üzülüp bunu kafaya takalım, istediğimiz kıyafetleri giymek yerine oturup kusurlarımızı kapatıcak kıyafetleri seçelim??4) Anlık zevkler için hedefinizden şaşmayın, aksine onları reddettikçe (aburcubur, kalorili şeyler..) daha da güçlendiğinizin farkına varın, hedefinize bir adım daha yaklaştığınız için bunun mutluluğunu ve motivasyonunu yaşayın yaşayın. 5) Önünüze size kilo aldıracak bir yiyecek ile yüz yüze geldiğinizde paniğe kapılmayın, şöyle düşünün: bunu yersem bugünkü bütün çabam boşa gidicek ve yarın kendimi tartıda hiç bir şey yapamamış olarak görücem daha da mutsuz olucam motivasyonum düşecek ve belkide kısır döngüye girip diyetin tekrar başına dönücem 6) Kiloyu gerçekten kafaya takıyorsanız bu hayatınızda çözmeniz gereken bir problem haline gelmiştir, malum bir sürü problem var hayatımızda ama bunlardan emin olun diğer sorunlarla kaıyasladığınızda kilo probleminiçözmek SADECE SİZİN ELİNİZDE ve en kolay çözelebilcek problemlerden biri, bu yüzden şu ağzımızı bir süre tutup, motivasyonu düşürmeyip önünüze bakın sadece yemeniz gerekenleri yiyip hayatınızdan bir problemi bari ortadan kaldırın (kendime de söylüyorum şuan bunları yanlış anlaşılmasın) :)) 7) Birazcık hareket edin fitness sevmiyorsanız çıkın yürüyün hem metabolizmanızın yavaşlamasını engelliyor, daha hızlı zayıflamanıza yardım ediyor hem de tatlı ataklarına iyi geliyor üzerine bir de kalori yakıyorsunuz daha ne olsun!!! ama spor yapamadığınız günleri çöp gün düşünmeyin sadece spor yaptığınız günler zayıflamanızı hızlandıran günler olarak düşünün :)) 8) Zayıflayınca çok daha güzel bir hayatımız olucak hem fiziksel hem psikolojik 9) Eskiden yapamadığınız içinizde kalan başkalarından imrendiğiniz çoğu şeyi yapabiliceksiniz 10) Sizce bunlar için değmez mi ?? :):):)

Bu arada, çok fazla tartılmayın hatta mümkünse 1 ayydan önce hiç tartılmayın çünkü durakladığınızı görünce her şeyi yapıyorum ama artık olmuyor moduna giriyoruz, ben daha önce 3 ay tartılmadan 16 kilo verdim :):) yine öyle yapmayı düşünüyorum :)

günaydın.. yanlış hatirlamiyorsam tartı günü, pazartesiydi..

başlangıç : 69.1
geçen hafta : 68.2
bu hafta : 67.3
giden : 900 gr
toplam giden : 1.8
hedef : 65

bende durum bu. inş sizde güzel haberler vardır.

S sugarbomb çok güzel seyler yazmissin. kesinlikle haklisin. ama su tartılma işi beni zorluyor. sen nasıl aylarca tartilmadan devam edebildin? sık değil de haftada bir tartılma motivasyona da iyi geliyor.

ve su 16 kilo. seni bunun için alkışlıyorum..tebrikler.
nasıl yaptığını daha doğrusu başardığını bizimle paylaşırsan tecrubeleinden faydalanabiliriz

kızlar nereresiniz? bu başlık aktif değil mi? bugün tartı günü değil mi?..

Birinci doğumdan sonra çatır çatır verdiğim kiloları ikinci doğumdan sonra bir turlu veremedim çok değil 5 kilo ama istikrarsızlık en büyük problem bende 64 kiloyla başlıyorum hedef 58 hadi hayırlısı inşalah

Canım çok teşekkür ederim öncelikle :) kafaya çok fena takmıştım kilo verme durumunu ve tartıldığım zaman en ufak bir kilo verememe motivasyonumu kırdığı için hiç tartılmadım ki tartı gözümün önünde duruyordu dayandım bir şekilde sürekli evet başarıyorsun diye kendimi motive ettim ve yemedikçe diyetim dışındaki şeyleri mutlu oldum, açıkçası gerçekten ısrarcıysanız kilonuzu da görmediğiniz için diyete tam gaz devam ediyorsunuz. Bence motivasyon kıran iki sebep:1-diyet yapıyorum ama işe yarıyor mu,2-sürekli tartılıyorum okadar da diyete de uydum ama kilom aynı kalmış demek. Her diyette duraklama dönemi olur ama inanın ben o dönemi tartılmadığım için nekadar sürdüğünü hiç görmedim ve motivasyonum hiç bozulmadı :)

daisybeti

sanırım iki haftayı geçti diyet. az ve sık yiyorum. çoğu diyette tavsiye edildiği üzere..bu giden odemdir, o yüzden pek de önemsemedim açıkçası.. bakalım bu hafta ne olacak...

diyet urun paketlenmis musli, mısır gevreği yada diyet bisküvi falan yemiyorum.. günde iki meyve yiyorum..genelde elma ve portakal. muza sakin yaklaşma.. glisemik indeksi cok yüksek.. patates bezelye yemiyorum.. geri kalan sebzelerden az zeytinyagli yemek yapıyorum.. kuru baklagil özellikle yeşil mercimek ve buğday salatası yapıyorum. dereotu limon hem lezzetli hem doyurucu. mutlaka ayran yoğurt iki uç öğünde tuketiyorum.. ekmek de tam buğday ekmeği günde 2 bazen 3 dilim olacak şekilde yiyorum.. ekmeksiz yapamam. hea bi de fındık ve badem. ara öğünde 10-15 tane. akşam yemeğini az önce yedim.. yatana kadar yemek yok. midem kazanırsa yine az yoğurt yada bi elma.. akşam belli saatten sonra yememek hakkaten zayıflama konusunda en etkili püf nokta. ben de ikinci çocuğa niyetleriyorum. 5-6 kilo da olsa daha düşük kiloyla hamile kalmak avantaj olur. tabi bu yeme düzenini miktarca ve cesitce artırıp ama abartmadan hamilelikte de devam ettirirsem inş sonra zorlanmam.. ilk hamilelikte 67 ile gebe kalmistim, 20 kilo almıştım.. kizim 6 aylıkken 70 kiloydum. ama vücudum sarkmisti ve 4 ay spor salonuna gittim. hem kilo verdim ondan da önemlisi vücudum çok sıklaştı. 63 kiloydum ama kesinlikle çok daha zayıf gostetiyordum

HADİ KIZLAR BU SEFER YAZIN BİZ DE ASKILI KIYAFETLERİ ASKILARINDAN TAŞAN FAZLALIKLAR OLMADAN VE TOMBİK KOLLARIMIZ OLMADAN GİYECEĞİZ AYNEN DEVAM!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…