60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nfk cım bana diyet zamanı nasıl beslendiğimi sormuşsun yazmayı unutmuşum, Ayça KAYA'nın diyet listesini yapmıştım 3322 kuralına dayanıyor diyet yani günde 3 tahıl 3 et 2 süt grubu 2 meyve yiyorsun mesela : 3 ekmek, 1 yumurta ve 1 porsiyon et yemeği 4 köfte kadar olucak etlerin toplamı , 2 yoğurt ve 2 meyve :):)

gunaydin kizlar.. diyetler devam mi???
kimse yazmiyor..

diyette 3. hafta sonuçları

başlangıç : 69.1
geçen hafta : 67.3
bu hafta : 66.6
giden : 700 gr
toplam giden : 2.5
hedef : 65

eskiden yani baslik güncelken, günlük monu de yazardik buraya.

sabah: 1 dilim kepekli ekmek, KK peynir, 1 tatlı kaşığı bal, maydanoz ve çay.
ara: 1 bardak ayran.
öğle: 1 tabak karnabahar yemeği, 1 dilim kepekli ekmek ve bir paket kepekli çubuk kraker (180 kalori)
ara: 1elma

akşam da yeşil mercimek yemeği ve yoğurt yiyip günü kapaticam inş.

Merhaba arkadaşlar, ben de 67 kiloyum. Zayıflamak için pek çok şey denedim başardığım da oldu ama bir türlü düzen tutturamadım. Burada paylaşırsam ve destek alırsam daha iyi olacağım diye düşünüyorum.

Merhaba kızlar
Ben de bu sabah 65 kilo çıktım. 4-5 yıldır spor yapıyorum evde. Ama Boğaz'ımı tutamadığım için kilo veremiyorum. Bugün itibarıyla başladım. Spor yapmamış olsam bu yemeyle fil gibi olurdum kesin.
Başka bi Topikte arkadaşlarla uzun yılar devam ettik ancak ben hedefim olan 60 I ucundan bile göremedim.

55 kiloyken 50 kiloya düşmeye çalışan ben azmettim 60 oldum
Benim sorunum gece yemeleri geç yatıyorum, ders çalışıyorum ve belli bir saatten sonra acıkıyorum
ve ben acıkınca yemek yiyemezsem çok sinirlenirim bütün sinir sistemim çöküyor ağlayabilirim acıktım diye o derece
Ne yapabilirim bu durumda en azından daha hafif tok tutacak birşeyler mi tüketsem
Siz neler yapıyorsunuz?
Su içerek geçiştirmeye çalışıyorum ama bir süre sonra karnımın gurultusuna o da fayda etmiyor.

ayyy sen de bendensin bende 62 iken 55 e düşeyim dedim en son 78 lerden zoor döndüm :)))

günaydın kızlar sabahları ne yiyorsunuz ben çok acıktım ama (((
ben bu sabah kahvaltıda domates, salatalık, maydanoz, 3 adet zeytin, 2 dilim sucuk ve kivi yedim. bir de tam buğday ekmeği bir dilim.

Mrb arkadaşlar. Ben kk ya yeni üye oldum. Daha önce de ara ara takip ediyordum ama üye değildim. Bu arada 10 şubattan bu yana kilo vermeye çalışıyorum. Başlangıç kilom 72.7 idi. Şimdi ki kilom 69.6 daha bu sabah tartıldım. Ben de aranıza katılmak isterim. Hangi günler tartılıyorsunuz, belli kurallar var mı bana cevap verebilecek arkadaşlar varsa

merhaba hoşgelsin. aslında bende bir kaç gündür takip ediyorum bu forumu.
bilen birileri varsa yazsa ne güzel olur değil mi?

kızlar hoşgeldiniz...

tartı günü pazartesi
günlük monuleri, yapılan sporları yazmak fikir vermek ve motivasyon açısından faydalı olacaktır.

benim kahvaltim ; 1 yumurta yada KK peynir yada bir parça kaşar
3-4 zeytin (her gün yemiyorum bazen bir tatlı kaşığı bal yiyorum.)
1 dilim kepekli yada tam buğday ekmeği
varsa domates salatalık maydanoz

ara ogunlere riayet edersen inan ki daha az acikirsin.
kahvaltıdan yarım saat yada bir saat önce limonlu tarçınli sıcak su hem iştahını keser, hem tatlı ihtiyacını azaltır, hem de metabolizmani hızlandırır.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben genel olarak sabah kahvaltımı ve öğle yemeğimi daha önce nasıl besleniyorsam aynı şekilde ve aynı şeyleri yiyorum herhangi bir kısıtlama yapmıyorum(yani yasakladığım herhangi bir yiyecek yok) sadece doyunca sofradan kalkıyorum. Ara öğün yapmıyorum. Akşam yemeği olarak ise sadece salata yiyorum doyana kadar. Salata da yeşil mercimek, nohut, fasulye türü bir baklagil ve yanında ekmek yiyeceksem 1 dilim uno denge ya da 2 kaşık haşlanmış bulgur koyuyorum. Günlük olarak menüm böyle. Ha unutmadan bir de akşam yemeğimi saat 6 da yemeye dikkat ediyorum. Spor olarak 3 gündür leslie 1 mil yapıyorum. yemeklerden önce de yine leslie 500 adım yapıyorum. Artık bundan sonra pazartesileri tartılırım ben de.

bugünkü monum;

kahvaltı: KK peynir, 1 dilim ekmek, 6 zeytin ve çay
ara: 3 kaşık yoğurt+2 kaşık light musli
ogle: 1 tabak yeşil mercimek yemeği, birkaç çubuk kraker, yarım elma ve 15-20 fındık.
akşam: tavuk göğüs ızgara, salata

günaydın.. şuana kadar...

kahvaltı: pazili yumurta+1 dilim ekmek+çay
ara: 3 kaşık yoğurt+2 kaşık light musli

Salı günü isveç diyeti ile aranıza katıldım. Kilom 64.5 ti hedefim 8-10 kilo vermek. Diyet listesi nedeni ile sabah sadece şekerli kahve içtim

Salı günü isveç diyeti ile aranıza katıldım. Kilom 64.5 ti hedefim 8-10 kilo vermek. Diyet listesi nedeni ile sabah sadece şekerli kahve içtim
Whiteredmooncum hoş geldin, bizle isveç diyeti kilo sonuçlarını paylaşırsan sevinirim ilerleyen zamanlarda, ben de o diyeti yapmayı düşünüyorum yol gösterirsen mutlu olurum :):) Salı gününden beri kilonda bir değişim oldu mu ? diyeti uyguaması zor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…