55 kiloyken 50 kiloya düşmeye çalışan ben azmettim 60 oldum
Benim sorunum gece yemeleri geç yatıyorum, ders çalışıyorum ve belli bir saatten sonra acıkıyorum
ve ben acıkınca yemek yiyemezsem çok sinirlenirim bütün sinir sistemim çöküyor ağlayabilirim acıktım diye o derece
Ne yapabilirim bu durumda en azından daha hafif tok tutacak birşeyler mi tüketsem
Siz neler yapıyorsunuz?
Su içerek geçiştirmeye çalışıyorum ama bir süre sonra karnımın gurultusuna o da fayda etmiyor.
ben bu sabah kahvaltıda domates, salatalık, maydanoz, 3 adet zeytin, 2 dilim sucuk ve kivi yedim. bir de tam buğday ekmeği bir dilim.günaydın kızlar sabahları ne yiyorsunuz ben çok acıktım ama(((
merhaba hoşgelsin. aslında bende bir kaç gündür takip ediyorum bu forumu.Mrb arkadaşlar. Ben kk ya yeni üye oldum. Daha önce de ara ara takip ediyordum ama üye değildim. Bu arada 10 şubattan bu yana kilo vermeye çalışıyorum. Başlangıç kilom 72.7 idi. Şimdi ki kilom 69.6 daha bu sabah tartıldım. Ben de aranıza katılmak isterim. Hangi günler tartılıyorsunuz, belli kurallar var mı bana cevap verebilecek arkadaşlar varsa
ayyy sen de bendensin bende 62 iken 55 e düşeyim dedim en son 78 lerden zoor döndüm :)))
Whiteredmooncum hoş geldin, bizle isveç diyeti kilo sonuçlarını paylaşırsan sevinirim ilerleyen zamanlarda, ben de o diyeti yapmayı düşünüyorum yol gösterirsen mutlu olurum :):) Salı gününden beri kilonda bir değişim oldu mu ? diyeti uyguaması zor mu ?Salı günü isveç diyeti ile aranıza katıldım. Kilom 64.5 ti hedefim 8-10 kilo vermek. Diyet listesi nedeni ile sabah sadece şekerli kahve içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?