60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yanlış anladim tatlım
spor için değil beslenme acısından söyledim ben onu. Mesela tly111 bebek emziriyor ben de insulin direnci var. Aynı listeyi uygulayamayız. O mana da söyledim.

Ben spor için Öneri de bulunmuştum canım hafta da kaç vs diye beslenme ile ilgili değil sen yanlış anladın galiba herkes kendine uygun olanı yapar nasılsa sıkıntı yok

Zumba yapmak çok kalori yaktırıyor spor salonunda grupla yapınca süper ama ben yürüyüş ve evde zumba videolarıyla çalışcam şimdilik

Bugün evde sürekli gerekli gereksiz koşturdum yarına hazırlık kesin hamlanmışımdır kışın niye böyle oluyorsa

Kuru hurma var evde benimde incir yerine hurma yesem sorun olurmu acaba.Kuru kayısıyı hiç sevmiyorum ama aslında çok iyiymiş..İnciri severim ama o güzel seçenekmiş

Gltsrygrl evet canim sabah kahvaltıdan bir saat önce ve gece yatmadan önce yeniyo evet içine bir adet hurma da katılıyo. Tag yakıyormuş ve sağlığa bir çok faydası var. Ve çok tok tutuyo ben denedim

Bende gece öğün olarak yarım kase yoğurt bir tatlı kaşığı zencefil zerdeçal tarçın karışımı yiyecegim. Bir fincan da yeşil çay.

Gltsrygrl evet canim sabah kahvaltıdan bir saat önce ve gece yatmadan önce yeniyo evet içine bir adet hurma da katılıyo. Tag yakıyormuş ve sağlığa bir çok faydası var. Ve çok tok tutuyo ben denedim

Kızlar bilmediğimden soruyorum gece yatmadan önce birşeyler tüketmek kilo aldırmaz mı anlayamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…