- 21 Ocak 2015
- 368
- 587
- 103
- 35
Ben yazmayayım dimiKızlar su içme durumunuz nedir bazılarımız zorlanıyordu içmekte alışabildik mi
Ben hala zorlananlardanım maalesef ama alışacağım inşaallah
Ben yazmayayım dimi
Yok tatlım ben çok içiyorum ya.o anlamda söyledim. Yani içmeyenler içtiği kadarını paylaşsın miktarı artırdığını görsün diye. Ortalama 3lt yı geciyor benim günlük içtiğim su. Bunun bir miktarını da zencefil ve tarçınlı içiyorum. Bir miktarını sade şu. Darısı sözlerin başına inş.Olur mu canım hiç
Elbette yaz lütfen genel olarak sormuştum
Yok tatlım ben çok içiyorum ya.o anlamda söyledim. Yani içmeyenler içtiği kadarını paylaşsın miktarı artırdığını görsün diye. Ortalama 3lt yı geciyor benim günlük içtiğim su. Bunun bir miktarını da zencefil ve tarçınlı içiyorum. Bir miktarını sade şu. Darısı sözlerin başına inş.
Afiyet olsun canım bende çok erken yaptım kahvaltımı şimdi minik bi ara öğün yicem yudum yudum su içiyorum..
Şansımıza hava şartları kötü hava güneşli ılık olsa insan zaten evde durmak istemez ama evde spor yapmak seçeneği var Allahtan..
Günaydın kızlar... sussam_olmaz ben de senin gibi bugün 2 ana 2 ara öğünle geçireceğim bugünü. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim bugün dayanamadım tartıldım. 1 haftada 2kg gitmiş oluyor bende
Nasıl anlatım bozukluğu yapmisim utandım simdi...Günaydın kızlar... sussam_olmaz ben de senin gibi bugün 2 ana 2 ara öğünle geçireceğim bugünü. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim bugün dayanamadım tartıldım. 1 haftada 2kg gitmiş oluyor bende
Ayyy MaşallahhGünaydın kızlar... sussam_olmaz ben de senin gibi bugün 2 ana 2 ara öğünle geçireceğim bugünü. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim bugün dayanamadım tartıldım. 1 haftada 2kg gitmiş oluyor bende
Ne güzel kalori yakmanın en sevimli yoluMerhaba kızlar , kızım uyuyunca ben de uyumuşum kahvaltımı geç yaptım. 1 saat sonra da rezene çayımı içtim şimdi miniğimle oynuyoruz
Bi ara komşumla yürüyodum ay yoruldum vay oram ağrıdı yıldım resmenn dedim biz medeni şekilde ayrılalımVar canım var da dışarı çıkıp yürümek bana daha keyifli geliyor evde kalkıp spor yapmak için kendimi ikna etmem gerekiyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?