60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Olur mu canım hiç
Elbette yaz lütfen genel olarak sormuştum
Yok tatlım ben çok içiyorum ya.o anlamda söyledim. Yani içmeyenler içtiği kadarını paylaşsın miktarı artırdığını görsün diye. Ortalama 3lt yı geciyor benim günlük içtiğim su. Bunun bir miktarını da zencefil ve tarçınlı içiyorum. Bir miktarını sade şu. Darısı sözlerin başına inş.

Bu arada yanlış yaptığım bir şeyi paylaşayım kızlar sizde benim gibi aynı yanlışa düşmeyin
Günlük aldığımız kafein miktarının 200-225 mg geçmemesi öneriliyormuş yoksa uykusuZluk sinirlilik hali gerginlik vs gibi yan etkileri oluyormuş ama ben oooo kaç oluyor kim bilir
Kafein miktarları;
Bir fincan filtre kahve de 150-200 mg arası imiş
Bir fincan Türk kahvesi 60 mg
Espresso 100 mg
Bir bardak çay da 50 mg
330 ml asitli içecekler de 45-50 mg
Enerji içeceklerinde 150-250 arası
Ve yeşil çaydaki kafein ( ki ben var olduğunu bilmiyordum ) çaya göre az ama çokta ciddi bir fark yoktur demişler
Dikkatli tüketmek lazım demek ki

Öncelikle maşallah canım allah daim etsin inşallah
Sonra darısı bize inşaallah amin amin amin

Şimdiden mutlu pazarlar canlar
Biz daha yeni geldik Elti Ziyagillerden minik bir pasta dilimi yedim içim dışım su oldu gözümün önünde pizza yediler yaa ama tuttum kendimi eve girdim yeşil çay ve ısırgandan oluşan çayı yaptım onu içiyorum ısırgan çayı ödem atıyo duymuşsunuzdur doktorum özellikle adet dönemi çok iç demişti bana..
Bugün sporumu yapamadım

İyi pazarlar kızlar
Malum pazar olunca tatil günü herkesin kalkma yeme düzeni az da olsa değişiyor ben sirkeli suyumu içtim 10-15 dk sonra kahvaltı yapacağım
Geç kalktığım için bugün kahvaltı akşam yemeği 2 tane de ara öğün yapmayı planlıyorum
Burada hava yağmur rüzgar fena yani evde yürüyüş yapmayı planlıyorum inşaallah
Şimdilik böyle Canlar

Afiyet olsun canım bende çok erken yaptım kahvaltımı şimdi minik bi ara öğün yicem yudum yudum su içiyorum..
Şansımıza hava şartları kötü hava güneşli ılık olsa insan zaten evde durmak istemez ama evde spor yapmak seçeneği var Allahtan..

Var canım var da dışarı çıkıp yürümek bana daha keyifli geliyor evde kalkıp spor yapmak için kendimi ikna etmem gerekiyor bazen

Günaydın kızlar... sussam_olmaz ben de senin gibi bugün 2 ana 2 ara öğünle geçireceğim bugünü. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim bugün dayanamadım tartıldım. 1 haftada 2kg gitmiş oluyor bende

Günaydın kızlar... sussam_olmaz ben de senin gibi bugün 2 ana 2 ara öğünle geçireceğim bugünü. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim bugün dayanamadım tartıldım. 1 haftada 2kg gitmiş oluyor bende

Canım süpersin vallahi
Maşallah sen spor yapıyor muydun
Beni acayip gaza getirdin bak şimdi artık spor için bahanem kalmadı bugün yaparım

Itiraf ediyorum yapmadım bu hafta. Ama sabah 7den akşam 20ye kadar hep kosturma ile geçti sayılır. Birde her gun 3 fincan yeşil çay ictim. Muhtemelen ödemdir diye düşünüyorum. Gaza gelmen çok sevindim canim. Bu da sistemimizin nasıl da güzel işlediğini gösteriyor. Bende çok defa sizin sayenizde gaza gelip motivasyonumu yükselttim

Hiç aklıma gelmedi keşke aç karna tartılsaydım bende şuan 500 ml lik sürahi gibiyim yediklerim kahve ayy aman yok 1 kg fazla gelir moralmenlerim bosulur yarın tartıliim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…