Pazar hepimizin düşeni bozuluyor canim. En iyisini yapmissin sen...Merhaba kızlar , kızım uyuyunca ben de uyumuşum kahvaltımı geç yaptım. 1 saat sonra da rezene çayımı içtim şimdi miniğimle oynuyoruz
Itiraf ediyorum yapmadım bu hafta. Ama sabah 7den akşam 20ye kadar hep kosturma ile geçti sayılır. Birde her gun 3 fincan yeşil çay ictim. Muhtemelen ödemdir diye düşünüyorum. Gaza gelmen çok sevindim canim. Bu da sistemimizin nasıl da güzel işlediğini gösteriyor. Bende çok defa sizin sayenizde gaza gelip motivasyonumu yükselttim
Evet. Salı günü doğum iznim bitiyor. Okula başlayacağım. Nasıl ayrılcam kızımdan bilemiyorumPazar hepimizin düşeni bozuluyor canim. En iyisini yapmissin sen...
Evet. Salı günü doğum iznim bitiyor. Okula başlayacağım. Nasıl ayrılcam kızımdan bilemiyorum
Hayırlı olsun şimdiden canim. Umarım kolay atlatırsınız bu sureciEvet. Salı günü doğum iznim bitiyor. Okula başlayacağım. Nasıl ayrılcam kızımdan bilemiyorum
Annemin gözünde ben hep zayıfım çocuk gibisin kızım diyodu 59 kiloydum geçen yıl o çocuk büyüdü anne 68 oldu diyetle vercem diye aç açççç
Sağol canımAllah kolaylık versin canım
İnşallah öyle olur , bir an önce haziran olsun istiyorumHayırlı olsun şimdiden canim. Umarım kolay atlatırsınız bu sureci
İnşallah öyle olur , bir an önce haziran olsun istiyorumHayırlı olsun şimdiden canim. Umarım kolay atlatırsınız bu sureci
Annemin zayıf olduğunu hiç bilmem hep dolgundu belki de ondan ama hiç bir zamanda takmadı fazla kilosuna kendiyle barışıktı hep halende öyle şuan 61 yaşında 40 yaşındayken Ramotoitartrit (umarım doğru yazdım zor bi hastalık yazılışı bile ) hastası fazla kilo o hastalıkta artı yük getiriyo bazen üç beş kilo veriyo ama yinede fazlaBende senelerce 56-57 de gezdim kilo problemim yoktu bizimkiler de şundan ye bundan ye kilo al vs derken şimdi kilo vermeye çalışır oldum
Boyunuz uzun galibaBenim hiç öyle olmadi kızlar.hep balıketi biriydim.hatırlıyorum 7. Sınıfta bile 55 kg dim. 4 yıl önce 57ye indim. Etrafındaki herkes aşırı tepki göstermişti. Çok çirkinlestim diye. Gerçekten e haklılardı.o sebeple benim 62-65 aralığında olmam en iyisi.
Çok verince benimde yüzüm çöküyo aynı şeyi söylüyolarBenim hiç öyle olmadi kızlar.hep balıketi biriydim.hatırlıyorum 7. Sınıfta bile 55 kg dim. 4 yıl önce 57ye indim. Etrafındaki herkes aşırı tepki göstermişti. Çok çirkinlestim diye. Gerçekten e haklılardı.o sebeple benim 62-65 aralığında olmam en iyisi.
170 boyum birde yüzüm kemikli. Kilo verince yüzümde hiç et kalmıyor nerdeyse...Boyunuz uzun galiba
Siz boydan kurtarıyorsunuz. Benim boyum 1,58170 boyum birde yüzüm kemikli. Kilo verince yüzümde hiç et kalmıyor nerdeyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?