günaydın..Günaydınlarr...opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
kızlar slm...bende arazına katılmak istiyorum:)59 dan 61.5 çıkmışım su son bi kaç hafta içinde yediklerime dikkat etmediğim için..yarın diyete başlamayı düşünüyorum,bugün marketten bergamut aromalı yeşil çayımı we kemel kükrer in ballı elma sirkesini aldım.elma sirkesini bu şekilde deneyen olmuşmuydu?ben ilk kez aldım da...
yüzümde kocaman bir gülümsemeyle döndüm aranıza canlarım...
offf...ne bitmez 20 gündü
neyse,bugün sınavıma girdim ve bittiiii....:lepi:
umarım hepiniz iyisinizdiropuyorumnanaktan
nasıl geçti sınavın?yüzümde kocaman bir gülümsemeyle döndüm aranıza canlarım...
offf...ne bitmez 20 gündü
neyse,bugün sınavıma girdim ve bittiiii....:lepi:
umarım hepiniz iyisinizdiropuyorumnanaktan
sitede sorun vardı geçen hafta.. pek girmedim ben de o yüzden. heralde bu sebeple sakinleşti..Kızlar neredesiniz???? ...
Fulyacım hani bize günaydınlarrrr???....
Yoksa vaz mı geçtik kilo vermekten???...
Sayfamız yerlerde sürünüyor....Tatil bitti,hadi kıpırdayın biraz...hihoyyythihoyyyt
günaydıın günaydııın günaydıııınnn opuyorumnanaktan ne güzel bir sabahh,
güne kilo verdiğini öğrenerek uyanmak ne güzeeel hihoyyyt
herkese günaydınlar fıstıklar,
çok iştahsız ve moralsz oldugum bir haftasonu geçirdim.ve acayip şişliğim var. buna ragmen 56lara vardım. tam 56 değilim ama ucundan gördüm. şişliğime ragmen görünce de sevindim..
bir regl olabilsem doğru ve net kiloyu regl biitimi arkasındn beyan edebilirim ancak..
herkese günaydınlar fıstıklar,
çok iştahsız ve moralsz oldugum bir haftasonu geçirdim.ve acayip şişliğim var. buna ragmen 56lara vardım. tam 56 değilim ama ucundan gördüm. şişliğime ragmen görünce de sevindim..
bir regl olabilsem doğru ve net kiloyu regl biitimi arkasındn beyan edebilirim ancak..
günaydıın günaydııın günaydıııınnn opuyorumnanaktan ne güzel bir sabahh,
güne kilo verdiğini öğrenerek uyanmak ne güzeeel hihoyyyt
sitede sorun vardı geçen hafta.. pek girmedim ben de o yüzden. heralde bu sebeple sakinleşti..
yeni hedefini gördüm..
başaracağından eminim..
tebrikler...
Amanın ne kadar güzel bir haber fiucummm...Reglden önce 56'ları gördüysen,reglen sonra çok daha iyi sonuçlar alacaksın bence....Kutlarım hayatım...
Bu arada keyifsiz bir hafta sonu geçirdiğin için çok üzüldüm hayatım..Bazen bana da oluyor ama sen üstesinden gelirsin,ben buna eminim...opuyorumnanaktan
Amanın ne kadar güzel bir haber fiucummm...Reglden önce 56'ları gördüysen,reglen sonra çok daha iyi sonuçlar alacaksın bence....Kutlarım hayatım...
Bu arada keyifsiz bir hafta sonu geçirdiğin için çok üzüldüm hayatım..Bazen bana da oluyor ama sen üstesinden gelirsin,ben buna eminim...opuyorumnanaktan
Lunam canım benim.. Feci rejimi bozdum o yüzden yüzüm yoktu giricek Foruma.. Hoş şu anda da çok utanıyorum..
Margharitam Prensesim tebrik ederim seni..
Ben rejim adına çok kötü günler geçiriyorum.. Feci kilo aldım ve çok mutsuzum.. Mutsuz oldukça yiyorum, yedikçe mutsuz oluyorum, mutsuz oldukça yine yiyorum.. Böyle bir kısırdöngüye girdim anlicanız.. Toparlanmam lazım.. Ne yapıcam bilmiyorum.. Feci feci feci.. Ne spor kaldı ne birşey.. canım hiç bişey yapmak istemiyoooo...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?