60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar ...
Bu gün yediklerim

Sabah:
(Sirkeli suyumu içmeyi unuttum)

1 Domates
5 tane sivri biber
1,5 kk kadar peynir
2 koca kupa şekersiz yeşil çay

Ara:
1 tane orta boy nar

Öğlen:
1 tane ızgara köfte
2 ince dilim beyaz ekmek

Ara:
Yağsız sütlü,tatlandırıcılı nescafe

Akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum.Salata ve meyve ile geçiştirebilsem ne güzel olur....

Şu an felaket durumdayım.Önüme gelen herşeyi mideme indirme modundayım.Kahve içtim biraz önce ama kafamın içinde sürekli yemeklerle uğraşıyorum.Off da offf...mafoldumben

kızlar slm...bende arazına katılmak istiyorum:)59 dan 61.5 çıkmışım su son bi kaç hafta içinde yediklerime dikkat etmediğim için..yarın diyete başlamayı düşünüyorum,bugün marketten bergamut aromalı yeşil çayımı we kemel kükrer in ballı elma sirkesini aldım.elma sirkesini bu şekilde deneyen olmuşmuydu?ben ilk kez aldım da...

Öncelikle hoşgeldin...

Ben de özellikle sabahları (özel bir anlamı olduğundan değil,sadece öyle denk geldiğinden) bergamut aromalı yeşil çay içiyorum.Çok da alıştım doğrusu..
Elma sirkeli ılık su da sabah akşam içiyorum fakat elma sirkesinin ballısının çıtığını ilk şimdi duydum,ben de merak ettim doğrusu...

a.s.

flyyy sana sesleniyorumm, nasıl ve ne kadar sürede verdin 6 kiloyu ya paylaşır mısın rica etsem, bende 65 kiloyum , daha yeni başladım diyete, daha doğrusu geçen hafta başladım bıraktım reglden dolayı. Çok istiyorum ve kararlıyım artık, çok kötü hissediyorum kendimi =(

yüzümde kocaman bir gülümsemeyle döndüm aranıza canlarım...
offf...ne bitmez 20 gündü
neyse,bugün sınavıma girdim ve bittiiii....:lepi:
umarım hepiniz iyisinizdiropuyorumnanaktan

Canımmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan....
Hoşgeldinnnnnnhihoyyythihoyyyt......
Ne kadar güzel seni burada görmek..
Sınavın nasıl geçti,umarım emeklerinin karşılığını alırsın birtanem...Ben de pek giremiyorum aslında.Daha bu gece düşünüyordum yaz başındaki muhabbetlerimizi ve sanal ortamda hiç de sanal olmayan dostları.Şimdi bir çoğu yok diye hayıflanırken senin mesajın beni o kadar mutlu etti ki...

Ben çok şükür oğlandan dolayı çok yorgunum ama bir o kadar da mutlu ..Kilom 53.7'lerde.Kilo anlamında biraz motivasyon düşüklüğü yaşasam da çok şükür aman aman kilo almıyorum (yememe rağmen).Ama bana kızma ne olur ben yeni bir hedef belirledim kendime.Şubat tatiline kadar 50 kilo olmak istiyorum.(Çizelgemi düzenleyeceğim bugün-yarın)
Nedeni ise sadece kendimi sınamak ve o kilodaki halimi merak etmem.Tabi ki sağlıklı bir şekilde vermeye çalışacağım muhakkak...

Canım seni öpüyorum,bizim kızlar (fiu,fulya,sabun,fibula,derin) uzun süredir yoklar..Ben yokken yazışıyorlar,ben varken ortadan kayboluyorlar.Vallahi onları da özledim yawwww...:1hug:a.s.

Kızlar neredesiniz???? ...

Fulyacım hani bize günaydınlarrrr???....

Yoksa vaz mı geçtik kilo vermekten???...

Sayfamız yerlerde sürünüyor....Tatil bitti,hadi kıpırdayın biraz...hihoyyythihoyyyt

günaydıın günaydııın günaydıııınnn opuyorumnanaktan ne güzel bir sabahh,

güne kilo verdiğini öğrenerek uyanmak ne güzeeel hihoyyyt

Son düzenleme:
nasıl geçti sınavın?
iyi haberlerini bekliyoruz...
Kızlar neredesiniz???? ...

Fulyacım hani bize günaydınlarrrr???....

Yoksa vaz mı geçtik kilo vermekten???...

Sayfamız yerlerde sürünüyor....Tatil bitti,hadi kıpırdayın biraz...hihoyyythihoyyyt
sitede sorun vardı geçen hafta.. pek girmedim ben de o yüzden. heralde bu sebeple sakinleşti..
yeni hedefini gördüm..
başaracağından eminim..

günaydıın günaydııın günaydıııınnn opuyorumnanaktan ne güzel bir sabahh,

güne kilo verdiğini öğrenerek uyanmak ne güzeeel hihoyyyt

tebrikler...

herkese günaydınlar fıstıklar,
çok iştahsız ve moralsz oldugum bir haftasonu geçirdim.ve acayip şişliğim var. buna ragmen 56lara vardım. tam 56 değilim ama ucundan gördüm. şişliğime ragmen görünce de sevindim..
bir regl olabilsem doğru ve net kiloyu regl biitimi arkasındn beyan edebilirim ancak..

ne güzel Margherita tebrikler, reglden sonra tahminimce 1-1,5 kilo eksik çıkacaktır, darısı başıma kaydirigubbakcemile3

Amanın ne kadar güzel bir haber fiucummm...Reglden önce 56'ları gördüysen,reglen sonra çok daha iyi sonuçlar alacaksın bence....Kutlarım hayatım...

Bu arada keyifsiz bir hafta sonu geçirdiğin için çok üzüldüm hayatım..Bazen bana da oluyor ama sen üstesinden gelirsin,ben buna eminim...opuyorumnanaktan

aslında bir sorun oldugundan falan değil.. tamamen kendi yarattığım bunalımdan dolayı kötü bir haftasonu geçirdim.. regl olamamanın verdiği sıkıntı olsa gerek... hava da pek kötüydü.avm dışında bir yere de atamadım kendimi...

neyseki bugun daha iyiyim. kılom bakalım nasıl değişecek reglden sonra..

saol canım inşallah, ama verince moral oluyor insana valla , mücadeleyü artırıyorhihoyyyt

kızlar günaydııııın. takıldım kaldım ben bu kiloma.. gitmiyo artık

Günaydın kızlar,

Bi ton bişey yazmıştım onların da hepsi silindi gitti gönderirken.. Forum bile ceza veriyo bana.. hehe

Ablam özledik seni.. gözünü aydın sınavın için..

Lunam canım benim.. Feci rejimi bozdum o yüzden yüzüm yoktu giricek Foruma.. Hoş şu anda da çok utanıyorum..

Margharitam Prensesim tebrik ederim seni..

Ben rejim adına çok kötü günler geçiriyorum.. Feci kilo aldım ve çok mutsuzum.. Mutsuz oldukça yiyorum, yedikçe mutsuz oluyorum, mutsuz oldukça yine yiyorum.. Böyle bir kısırdöngüye girdim anlicanız.. Toparlanmam lazım.. Ne yapıcam bilmiyorum.. Feci feci feci.. Ne spor kaldı ne birşey.. canım hiç bişey yapmak istemiyoooo...mafoldumben

Fulyacım sanırım çoğumuz senin durumundayız.Forma katılım neredeyse yok gibi birşey.Tümden bir motivasyon düşüklüğü yaşıyoruz herhalde.Ben de bugün yediklerimi yazsam inanın aforoz edilirim bu gruptan.Bakma benin 53'lü rakamları gördüğüme,sonuçta iştahım bir açık bir açık,her an alabilirim gene eski kilolarımı...

Bilemiyorum resetlememiz lazım şu beynimizi ama nasıl?Sanırım gene buraya yazarak birbirimize güç vermemiz lazım.Sen spor konusunda iyiydin,gene başlayabilirsin.Yemeklerinden kısamasan bile spor yapmak motive edecektir seni.Ben de walk at home başlamayı düşünüyorum ama belim gene azdı şu sıralar..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…