60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnn

sabah tartıldım 66 kiloyum. son hafta verdiğim 300 gr geri gelmiş... napalım, devam edicez...

sabah yarım simit, domates

ara yarım mandalina (arkadaşlarla paylaşmak zorunda kaldım)

öğlen kereviz ve yoğurt getirdim yanımda, bulursam bir-iki grisini yerim

ara için 1 elmam var...

akşama görüşürüz...

Hiii kıyamam sana.. canımm.. Çok geçmiş olsun.. Fena ya.. Sen baya mikrop filan kapmışsın.. Çok geçmiş olsun canım benim tekrardan.. Kocacıına söyle iyi baksın sana.. Yoksa onu döverizz..klava: kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar,,
fly nerde?

Burda..zemuszemus

Haftasonu annemin yanındaydım.. bu sabah geldim.. Annemin yanında haliyle ne rejim kaldııııı ne bişey.. Yarın sabah kaç kilo çıkıcam çok merak ediyorum.. Of valla aldım başımı gidiyorum.. Ama artık kendime bi çekidüzen vermenin vakti geldi de geçiyor bile..Çok üzgünüm çoook

Günaydın ve herkese çok güzel süprizlerle dolu, mutlu bir hafta diliyorum..opuyorumnanaktan

Günaydın ve herkese çok güzel süprizlerle dolu, mutlu bir hafta diliyorum..opuyorumnanaktan[/COLOR]

canım sanada . . .

bende yeni bi yöntem uyguluyorum şu K lardan yiyiyorum akşam 1 kase öğlen serbest sabahta hafif kahvaltılı bi tabloyla bakalım kilo kaybedebilecek miyim elma işi yattı elmadan bıktım feci gına geldi . . . benneyaptımki [/B]​

Doğrudur tatlım.. O K ların tadıda güzel.. Ben lahana aldım bakalım bi süre onla bişiiler yapiim diyorum..

300 gr nedirki wcye girsen çıkar..
seni ekipcek istikrarlı buluyoruz canım..
hoşgeldin canım..
sabah senin günaydın mesajın olmayınca telaş yapıyorum. nerde bu kısce diye.. kaydirigubbakcemile3

sonuçtan haberdar et bizi fıstık..
bende k yı seviyorum ama dayanamayıp çok yiyorum. cips gibi götüryorum. eve almıyorum o yüzden..
pisboğaz margherita klava:

selam arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum napıcam ya yardım edin çok mutsuzum.
göbeğim benden önce gidiyor.
panik yok.. takıl bize zayıflığın keyfini yaşa gamyoncuiremsu

Doğrudur tatlım.. O K ların tadıda güzel.. Ben lahana aldım bakalım bi süre onla bişiiler yapiim diyorum..

lahana çok güzel zayıflatır. kapuskasını yap.. sınırsız tüket.. çorbasını da yapabilirsin.
kapuskasını azıcık yagsız kıyma ile azıcık pirinç koy.. yagsz yogurtla,ekmeksiz geç başına...

merhabalaarrr,
ay tam oluyor hadi düzene giriyor diyetim diyorum bir yerden bozuluyor. ama istikrarlıyım bırakmayacağım. öönceden diyet yaparken bir gün bıraksam öbürgünler zaten gitti diyip yiyorum ama yok artık öyleyasakkelime. haftalık alışverişe benim işim vardı eşim tek gitti salamlar sosisler sarelle kolaydı bilmem neydi doldurmuş poşetleri, of kocacım of bunlar bana yapılır mı hiç.

arkadaşlar ben size şey sorcaktım. iştah kesici, tokluk hissi verici ama özelliklede iştah kesici bildiğiniz birşey var mı? çay yada ne bilim karışım falan var mı?

hoşgeldin canım..
sabah senin günaydın mesajın olmayınca telaş yapıyorum. nerde bu kısce diye.. kaydirigubbakcemile3

canım benim.. yirim seni..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet canım.. hem su lahana suyu kürü var ya.. Onu yapıcam.. 10 gün sabah akşam 10 dakka haşlayıp suyunu içiyosun.. Haşlanmış yapraklarını da doğrayıp işte akşam ya salata olarak domatesle filan.. yada kıymayla kavurup yemek niyetine yemeyi düşünüyorum bi süre.. 10 gün filan işte.. Lahana bitene kadar..kaydirigubbakcemile3

Bunun sonucunda yeniden 58 olursam da göbek atıcam..hihoyyyt hihoyyyt :roflol: :roflol:

bizim bu serüvenimiz hiç bitmicek anlaşılan . . .
fiuda bi şeyler yazıyo . . . :1ninca:

bizim bu serüvenimiz hiç bitmicek anlaşılan . . .
fiuda bi şeyler yazıyo . . . :1ninca:

aynen öle şekerliim..

elma sirkesi karışımını denedin mi canım?? Sabahları bir bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığıda bal karıştırıyorsun.. Ölçüsü böyleyi sanırım.. Ben yapmıyorum ama yapan ve faydasını gören arkadaslarım olmuştu..

yeşil çayı öneriririm.

Geçmiş olsun fibulacım.Kendine çok iyi bakman gerek.Bronşit çok inatçı bir rahatsızlıktır,tam iyileştim derken tekrarlayabilir.Çalışıyor musun?Kesin istirahat etmen lazım canım.Çokkk geçmiş olsun tekrar...a.s.

Ben elma sirkesi içiyorum sıcağa yakın ılık suyla.Ben de bayağı işe yaradığını düşünüyorum.Sadece iştah kesmiyor,barsaklarımı da çok güzel çalıştırıyor.İçebilirsen tabi tavsiye ederim.
İştahımı kesen başka birşey de kahve.Şeker yerine tatlandırıcılı tabiii..

bugun gene şaşırdım ben..
sabah 1 yumurta,1dilim kaşar
1 dilim light ekmek

öğlen 1 adet tost(2light ekmekten)
ara 1 paket etiform
aksam 2 kase tarhana çorbası
2 kasık çin pilavı
1 dilim ekmek

az önce 4 adet kuru incir 4 adet cevız

mok zayıflarım,mok kılo almam diyorum kendıme..
ve tüm bunlara ragmen açım..
açım
açım..
regl olamayınca doymuyorum uffff

Bugün yediklerim:

Sabah:
2 kupa şekersiz yeşil çay
Bol domates
Biraz kaşar,biraz çeçil peynir (Sanırım hepsi 2 kk kadar eder)
1,5 dilim uno light ekmek
1 yumurtadan yağsız sahanda yumurta

Sonra gittim 1 saat tempolu yürüyüş yaptım

Ara:
1,5 bardak yağsız süt

Öğlen:
1 tane simit
Yarım paket dido çikolata (Ne saçmalık değil mi?)

Ara:
3 tane mavi-yeşil mısır patlatması (Ne derler ona yaaa)

Akşam:
1 tabak fırında tavuk kanat ve patates (Birazcık yağlıydı doğrusu)
Bollllcaaaa salata
2 bardak şekersiz çay
(Hiç ekmek yemedim)

Evvet fazlasıyla saçlamadığımın farkındayım.Git yürü yürü,arkasından gelsin karbonhidratlar.(hep eleştirmişimdir komşularımı.Yürüyüşten gelirler,ellerinde simitler,poğaçalar.Şimdi onlardan farkım kalmadı.cık cık cık)..
Silkinmesi ve kendine gelmesi gerekenlerden biri de benim bu arada..Şunu da yazayım bu sabah tartıldım ve 53,7 olmuşum.Böyle gidersem haftaya rahat 1 kg almış olacağım.Hepinize bol tarafındankaydirigubbakcemile3

Kızlar sizin menülerde hiç bişey yok.. Hiç endişelenmeyin.. Ben söylemesi ayıp dün akşam 2 tabak makarna, 2 üçgen peynir yarım kepekli simit, yetmediği gibi üstüne 1 pakette çukulata yedim..mafoldumben mafoldumben

Bu sabah lahana suyu içmeye başladım.. Akşamları hafif yemeye de dikkat edicem bakalım ne olacak..

Günaydın hepicinize.. opuyorumnanaktan

kk açılmıyordu o yüzden uğramamış kimse anlaşılan..
ben tartılmıyorum ama kılo aldım sanki..

bugunden itibaren kasıcam artık.. iştahıma söz geçirmem lazım..

bugunkü menüm
sabah 1 kare light tost
4 adet zeytin

öğlen
müslili elmalı yogurt

aksam da
1 tabak taze fasulye ve bol salata yiycem

finitoooo
bu menuye de uyucam..

siz yazmayın ben yazarım hı :1closedeyes:

az önce 6km yürüdüm
hızlı tempo
üstüne 30dk basen egzersizi...

En doğal kilo verme yöntemi

Yalnızca yürüyerek 20 günde 4 kilo verebilirsiniz

İngiltere’de piyasaya çıkan walking diet (yürüyüş diyeti) isimli kitabın yazarı Joanna Hall, yürüyerek daha güzel vücuda sahip olmanın yollarını anlatıyor

Yürümek, yalnızca kilo vermeye yardımcı olmuyor. Bunun yanında diyabet, kemik erimesi ve meme kanserine yakalanma risklerini da azaltıyor. Başlamadan önce bir spor mağazasına uğrayarak adımsayar (pedometre) satın alın. Günde kaç adım attığınızı sayabilirsiniz. İşte mucize yürüyüş programı:

1-3 günler: Her gün attığınız adım sayısını bir kenara yazın ve 3’üncü günün sonunda bunları toplayıp üçe bölün. Bu sizin günlük ortalama yürüyüşünüz olacak.

4-5. günler: Ortalama adım sayınıza 1000 adım ekleyin örneğin otobüsten bir durak erken inerek bu sayıyı tamalayabilirsiniz.

6. gün: Bugünden itibaren yürüyüş için özel zamanlar ayırmalısınız. Ortalamanıza 1500 adım ekleyin. Hızınıza göre 1500 adım 20 dakikada tamamlanabilir. En az küçük bir şişe su içmeyi unutmayın.

7. gün: Normalde en az 10 dakikada yürüdüğünüz bir mesafeyi gücünüzün yettiği kadar hızlı yürüyün ve yürüyüşün ne kadar sürdüğünü bir kenara not edin.

8-11. günler: Ortalamanıza 1500 adım ekleyerek yürüyüşlere devam edin.

12. gün: Bugünü dinlenmeye ayırabilir, vücudunuzu biraz esnetmeyi deneyebilirsiniz.

13-14. günler: Ortalamanıza 2 bin 500 adım ekleyin. sonraki 4 günde en uzun yürüyüşlerinizi yapacaksınız. Bu yüzden bunları gün içinde 2 ayrı yürüyüş olarak sürdürebilirsiniz.

15-16. günler: Ortalamaya 3 bin adım ekleyerek yürüyün, temponuzu artırmaya çalışın. Bu iki günde terlemeniz gerekiyor, yürürken müzik dinleyemeyi deneyin.

17. gün: Dinlenme günü.

18. gün: Ortalamaya 2 bin adım ekleyerek yürüyüş yapın. Temponuzu biraz düşürün. Eğer kendizini yorgun hissediyorsanız yürüyüşlerden bir saat önce bir fincan kahve için.

19. gün: 7’nci günü tekrar edin. aynı mesafeyi daha kısa sürede ve zorlanmadan almalısınız.

20. gün: ortalamanızdan 1500 adım fazla atarak programı tamamlayın

26.10.2009 Pazartesi 11:53 vatan gazetesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…