o kadarda korkmayın. şöyleki. hamilelikte kontrollere gidin bence. kilo alımı değilde annenin yağ oranı takip ediliyor yani alınan kilolar yağmı yoksa değilmi o önemli. eğer çok yersek yürüyüşler olmazsa yani hamile birinin yapabileceği sporlar olmazsa elbette yağlanırız ama dikkatli beslenirsek ve hamileliktede mesela yürüyüşler yaparsak kilo alımı olsa bile yağ olmaz. o yüzden doğumdan sonra göbek hemen toplanır dün doktordan duydum. ama hiç spor yapmamış birinin kalkıp hamilelikte spor yapmaya çalışması zararlıymış. spor yapanlar hamilelikte yapabilirmiş ama uygun spor olmalı tabikide. ben korkmuyorum açıkçası. zaten hamileliktede diyetisyene gideceğim 3 ayda bir.. o zaman pilates yapmam ama yürüyüşler yaparım diyetisyenin verdiği şeylere uyarım kilo alsam bile hemen veriririm önemli olan yağ oranımın artmaması zaten. doğumdan sonrada spora devam ederim daha çok pilatese yoğunlaşırım toparlanır karın. ebruya baksanıza karnı bizden düz 2 doğuma rağmen dememkki oluyor. moral bozmak yok kalanchoecim damammı sen süper yapıyorsun pilatesi pes etmek yok bebem