- 13 Mart 2019
- 761
- 715
- 103
- Konu Sahibi lightblue87
-
1.63 ölçüldü dün. Benim için 55 vs normal gözüken, biraz da dert etme sebebim karantina dönemi oldu. 60’dan 65.5’a fırladım 3 ayda.Boyunuz kaç ki 64.1 kiloyu dert ettiniz?
Siz bence kendi yaptiklarinizla zaten kilo veriyorsunuz.Bosu boşuna canınızı da yakmayın,paranizda zamanınızda sizde kalsın derim.Kilo vermek sadece ve sadece kalori miktarı ile alakalı bir durum başka hiç bir şey kilo vermeyi yada almayı sağlayamaz.Basarilar.Dün soguk lipoliz yaptırırken yani canım acirken vakit geçsin diye konuyu açtım açıkçası. Şimdi detaylı yazayım. Karantina döneminde 65.5’u gördüm, çabalara rağmen veremedim.
Dün bir merkezde tartıldım 64.1 çıktı kilom.
Soguk lipoliz kavitaston g5 mezoterapi vs olan bir paket satın aldım.
1.5 ayda 10 kilo vereceğim iddia edildi. Maksimum 2 aya çıkar dendi. Bunlar paketin içinde.
Diyet olarak ketojenik diyete yakın bir programım var, karbonhidrattan kaçacağım. Günde 3.5 litre su içmem gerekiyor bu işlemler boyunca.
1 Temmuz başlangıç: 64.1
Akşamüstü balık yedim o kadar. Su çok içtim ama tam ne kadar bilmiyorum bugün onu da kayıt alacağım. 30 dakikaya yakın eliptik bisiklete bindim.
2 Temmuz:63.2 lipoliz etkisi olabilir, 3-4 gündür kendim de diyetteydim o yüzden düşmüş de olabilir
Her gün tartılmayacağım ama programa uymak istiyorum çok para verdim çünkü. Bu motivasyon sağlasın diye düşünüyorum.
Zaten parayı annem ödedi o da başıma üşüşüyor iyi oldu yani
Şimdi spor yapalım biraz. Güne kahve ve iki bardak su ile başladım. Devam.
Siz bence kendi yaptiklarinizla zaten kilo veriyorsunuz.Bosu boşuna canınızı da yakmayın,paranizda zamanınızda sizde kalsın derim.Kilo vermek sadece ve sadece kalori miktarı ile alakalı bir durum başka hiç bir şey kilo vermeyi yada almayı sağlayamaz.Basarilar.
Kilonuzu bu kadar takıntı hale getirmeyin. Siz bunlarla ugrasirken hayatiniz yani basinizdan akip gidiveriyor. Cok fazla kilonuzda yok ayrıca. Bu kadar lipolizler falan... caninizi yakmaniza değmez. Sagliginizi etkileyen bir kilonuz olsa acele etmeniz normal de... sizi tanimiyorum ama burada tuttugunuz günlük diyetinizi yazmaniz kendinizle barışık olmamanizdan kaynakli diye düşünüyorum. Kendimizi sevmek zorundayiz. Kilo alacağız, yuzumuzde cizgiler olusacak, zamanla değişeceğiz. Tabiki sağlığımızı etkileyecek kilo faktörüne dikkat etmemiz gerek ama 7 8 kilo icin insan kendine bu kadar eziyet etmemeli diye düşünüyorum size kolay gelsin.Her şeyi denedim her şeyi yaptım kurtulamıyorum. Göbek yağları aldı gitti, artık dışarı çıkarken utanır oldum kıyafetle bile baya belli oluyor göbek, o derece. Kilom tam 64.1 çoğu göbek.
Zayıflamak için bir merkeze geldim soguk lipoliz yaptırıyorum. 2 ay sürecek bu tedavi.
Diyete dikkat edilecek, yürüyüş yapılacak ve aralarda da bu işlemler yapılacak.
Su an soguk lipoliz aletinin vakumu cekiyor vücudumu resmen mahvoldum. Agri mi acı mi bilmem ama bu acıya katlanamadigim icin dikkat etmem gerek diyetime. Toplamda 9 kilo verecekmişim 1.5 ayda. 2 ayda da bitecekmiş bu tedavi.
Ben 45’ten geri sayacagim galiba diyet boyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?