- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Ne yapcaz ki yapcak bisey yok alemin derdi beni gerdi bende paylasmak istedim bu kadarEee napalim.
Yoo valla kiskancliktan degil olayi esimle bagdastirmadim hani her kadin cesaret etmez hic gormedigi tanimadigi ve bel alti muhabbette donebilen 60 erkegin whatsapp gurubuna girmeye sadece empati kurmaya calistim herkes ayni fikirde olmak zorunda degil demekki bakisimiz farkliEvet art niyetlisiniz...
Nolmuş abaza varsa telefondan girip kadına tecavüz mü edecek|edecekler ?
Teyy allahım.
Bunların hepsi kıskançlıktan.
Birde kadınsınız ama kadın düşmanlığı yapıyorsunuz.
Ne yapcaz ki yapcak bisey yok alemin derdi beni gerdi bende paylasmak istedim bu kadar
Sanane? Kocana ne? Size ne?
Isteyen istedigi grupta takilir
Insanlar size gore haraket edecek degil ya
Ya ben bu sanane yuzunde bi ara 3 gun ban yemistim"Sana ne?" demeye gelmiştim ben de.
Denmiş, gideyim bari.
"Sana ne?" demeye gelmiştim ben de.
Denmiş, gideyim bari.
Bence buna kafa yorun siz. Eşiniz hiç tanımadığı insanlarla argo konusup bel alti muhabbet yapacak seviyede.. bunu dusunmeyip kadin sirf erkeklerin olduğu grupta tek diye etiketlemeye calismayin.Yoo valla kiskancliktan degil olayi esimle bagdastirmadim hani her kadin cesaret etmez hic gormedigi tanimadigi ve bel alti muhabbette donebilen 60 erkegin whatsapp gurubuna girmeye sadece empati kurmaya calistim herkes ayni fikirde olmak zorunda degil demekki bakisimiz farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?