- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Peki sizin düşüncelerinizin önemli olduğunu size düşündüren şey nedir?Eyyy allahim yaa sadece kisisel dusuncemi belirtim bana ne olupta kimseye bisey dedigim yok zaten parantez icindede yazdim bana gore sacma bana gore gereksiz bana gore cok rahatca diye
Ben enpati kuramadim hani ne alaka deeim kendi kendime
Herkes tabiki ayni kafada ayni goruste olmak zorunda degil ona normal gelmis olmus bana da normal gelmedi ozgur hur otademle fikrimi yazdim yasak mi
İyi de herkesin kendi hayatı siz neden rahatsız oldunuz?
Kadın nereden bulsun şimdi BMW konuşacak kadın grubunu?
Arkadaşım var kadın, mekatronik mühendisi.
Türkiye de bir çok robot gruplarına falan üye, WhatsApp grupları var. Aynı şekilde model uçağa meraklı.
Bu grupların da tamamı yada tamamına yakını erkek, kız ne yapsın şimdi?
İlgi alanını mı değiştirsin?
Eyyy allahim yaa sadece kisisel dusuncemi belirtim bana ne olupta kimseye bisey dedigim yok zaten parantez icindede yazdim bana gore sacma bana gore gereksiz bana gore cok rahatca diye
Ben enpati kuramadim hani ne alaka deeim kendi kendime
Herkes tabiki ayni kafada ayni goruste olmak zorunda degil ona normal gelmis olmus bana da normal gelmedi ozgur hur otademle fikrimi yazdim yasak mi
Tam olarakta eşini kiskandigindan.. Kız kendini bildikten sonra kimin haddine rahatsız etmek... Belki bu şahsi numarasi değildir sadece bu grup için kullaniyirdurDurun simdi önyargili olmadan bi okuyun arkadaslar
Simdi benim esim araba hastasi hani kimi erkeklerin arbasi cocugu gibi aileden biri gibidirya esim deli gibi baglidir arabasina zaten bmw ciler bilir hastalik boyutunda oluyolar
Esimin face adresi yoktu sirf bu bmw gruplarina uye olup yorum yapmak icin actik ona sonra cevre edindi surekli konustugu grup uyeleri oldu derken turkiyede ki her ilden bmw sahipleriin uye oldugu bi gruba uye esim
Bazen ayda bi bulusmalari oluyor iste kaynasma araba muhabbetleri filan..derken bu grup whatsapp gurubu kurmus her yastan ger cesit insan var ve bi kac kisi disinda kimse kimseyi kisisel tanimiyor herkes farkli illerden bu gurupts bi bayanda var bugun esim soyledi bmw si olan bi kizda katilmis guruba ne alakaysa dedi tam 63 tane erkek ve 1 kiz
Arti tanimadigi erkekler ve numarasini herkes goruyor hani biri art niyetli olabilir ne biliyim hoş degil (bana gore) yani gereksiz ve itici buldum yanlis anlasilmasin esimle hic bi ilgilisi oldugundan kiskandigimdan vs..degil kesinlikle sadece merak ettim nasil bi kafada diye
Esimle konustukta oda diyo bencede sacma her tur insan var abazanida var firlamasida var yasli olanida var
Hani araba forunlarina uye olup ordan yazismasini fikir alisverisi yapmasini anlarimda boyle numarasi ortada olup 60 erkegin argoda konustugu bi ortamda bir tek bayan olmasini anlayamadim bence gereksiz ve itici yani
Simdi diceksibiz eee napalim
Sadece sinir oldum paylasmak istedim
Niye konu benim icimden gecen sey olunca dusuncede benim dusuncem olubca normal degil mi kendi dusuncemi onemsemem bisey yazarken baskasinin dusuncesinimi onemsemem gerekiyoPeki sizin düşüncelerinizin önemli olduğunu size düşündüren şey nedir?
Özgüvenin de çelişkisiz ve tutarlı hali lazım. Kocasını bilmem kaç kişilik gruptaki tamamen yabancı bir kadından kıskanacak kadar özgüvensiz fakat aynı zamanda kadının sosyal hayatını, zevklerini, kararlarını eleştirecek kadar da yersiz bir özgüveni var.Birazcik özgüven
Bu düşünce saçmalığının ilk saniyede fark edilip "banane yahu" denilecek tarzda bir şeyken şu an onlarca kişi tarafından okunup vakit kaybına sebep oldu.Niye konu benim icimden gecen sey olunca dusuncede benim dusuncem olubca normal degil mi kendi dusuncemi onemsemem bisey yazarken baskasinin dusuncesinimi onemsemem gerekiyo
Niye forumun yeterince muhafazakar olmadığını mı düşünüyorsunuz? :))Kendi kizlarimda oldugu icin farkli baktim ben olaya daha dogrusu esimle biz kendi kizlarimizdan da ornek verekek konustum yani kinamak yargilamak afise etmek degildi mevzu tabi burda boyle ablasiomasinada sasmamak lazim o apayri bi konuda
☺☺Linç var dediler geldik
Hic alakasi yok kiz yascada cok kucuk okunca bizden biz sadece kizlarimizin yerine koyduk ben rahatsiz okur endise duyardim numarasinin yayilmasindan veya rahatsiz edikmesinden yanaNiye forumun yeterince muhafazakar olmadığını mı düşünüyorsunuz? :))
Yersiz özgüven degil o alenen ozguvensizlik. Açık arama kendini rahatlatma amac. Kocaya da bu sekilde kotulenmis olur da kayar akli diyeÖzgüvenin de çelişkisiz ve tutarlı hali lazım. Kocasını bilmem kaç kişilik gruptaki tamamen yabancı bir kadından kıskanacak kadar özgüvensiz fakat aynı zamanda kadının sosyal hayatını, zevklerini, kararlarını eleştirecek kadar da yersiz bir özgüveni var.
Yani sadece tüm iyi niyetinizle(!) o kızı düşündüğünüz için konu açtınız?!?Hic alakasi yok kiz yascada cok kucuk okunca bizden biz sadece kizlarimizin yerine koyduk ben rahatsiz okur endise duyardim numarasinin yayilmasindan veya rahatsiz edikmesinden yana
Bu kadar endise ettiyseniz bi mesaja bakardı kizi tembihlemenizHic alakasi yok kiz yascada cok kucuk okunca bizden biz sadece kizlarimizin yerine koyduk ben rahatsiz okur endise duyardim numarasinin yayilmasindan veya rahatsiz edikmesinden yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?