• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 kisilik whatsapp gurubundaki tek kiz

Yersiz özgüven degil o alenen ozguvensizlik. Açık arama kendini rahatlatma amac. Kocaya da bu sekilde kotulenmis olur da kayar akli diye :KK45:
Yaw walla allaha havalesiniz kac kaz yazdim belirttim esimle konusurken kendi kizlarimizi ornek verekek konustuk kizin yasida kucuk olunca ben olsam endiselenirdim hani numarasinin yayilmasi veya rahatsiz edilne riski olur her tur insan var kimseyi tanimiyosun sonucta diye
Kinamak degil baktigimiz yer cirkin degil zaten iki kizi olan bireyler olarak kinamak ne haddimize baska turlu baktik

Hic alakasi yok kiz yascada cok kucuk okunca bizden biz sadece kizlarimizin yerine koyduk ben rahatsiz okur endise duyardim numarasinin yayilmasindan veya rahatsiz edikmesinden yana
Hiç döndürmeyin lafı, endişe emaresi yok yazınızda. Siz baya baya gıcık olmuşsunuz.
Bakın, kızlarınızın(!) yerine koyduğunuz kıza karşı cümleleriniz şöyle:

numarasini herkes goruyor hani biri art niyetli olabilir ne biliyim hoş degil (bana gore) yani gereksiz ve itici buldum

sadece merak ettim nasil bi kafada diye

tek bayan olmasini anlayamadim bence gereksiz ve itici yani

Sadece sinir oldum paylasmak istedim

Yersiz özgüven degil o alenen ozguvensizlik. Açık arama kendini rahatlatma amac. Kocaya da bu sekilde kotulenmis olur da kayar akli diye :KK45:
Şimdi de kızı düşündüğümden konuyu açtım, yaşı da küçükmüş diye konuyu çevirmeye çalışıyor. Tercümesi : "Grupta Bmw'ci çıtır var, ya kocamı ayartırsa?"

Hic alakasi yok kiz yascada cok kucuk okunca bizden biz sadece kizlarimizin yerine koyduk ben rahatsiz okur endise duyardim numarasinin yayilmasindan veya rahatsiz edikmesinden yana
Senin kizinla ne alaka bi kere...
Kaldi ki buyuyunce zaten sormaz sana hangi gruba gircegini kizin olsa bile...
Hatunun ozgurlugune cesaretine ve hayat tarzina gozun kaldi herhal...

Neden?
Numarası yayılsa ne olacak ki?
Kk da buna şok olan çok kadın gördüm ben, kadın hem de numarasını vermiş falan diye gözler pörtlüyor.

Hayır bir sorun olsa engeller zaten, nedir bu tüm erkeklere abazan etiketi yapıştırmak. Kız belki de önyargısız bir şekilde gruba girdi, grupta bir iki densiz çıksa onları engeller sonra devam eder sohbetine. Sizin taa oralardan kendi kızlarınızı düşünüp vs gerilmenize hiç gerek yok. Bilişim çağında yaşıyoruz bu arada, çok da önemli değil cep numarası falan.

Bakın herkesi rahatsız eden sizin kızı düşürdüğünüz konum.
Sanırım kendini korumayı o da akıl ediyordur.
Yada o da farkındadır gruptaki cinsiyet dağılımının.
Siz içten içe kız hakkında farklı bir düşünceye sahipsiniz. Eşiniz de öyle hatta.
Hafif kız, özenti, birine kapak atmaya gelmiş vs diye mi düşünüyorsunuz anlamadım tam ama yanlış yapıyorsunuz.
Kız belki de bir satış bayisinde çalışıyor?
Yada bir yedek parça firmasında tanıtım işi falan yapıyor?
Bunu evinizde konu haline getirecek kadar başkaları ile ilgileneceğinize kendiniz ve çocuklarınız için bir şeyler yapın. Çünkü gerçekten bizi ilgilendirmez.

Yaw walla allaha havalesiniz kac kaz yazdim belirttim esimle konusurken kendi kizlarimizi ornek verekek konustuk kizin yasida kucuk olunca ben olsam endiselenirdim hani numarasinin yayilmasi veya rahatsiz edilne riski olur her tur insan var kimseyi tanimiyosun sonucta diye
Kinamak degil baktigimiz yer cirkin degil zaten iki kizi olan bireyler olarak kinamak ne haddimize baska turlu baktik
Iyi madem niye mesaj atmadiniz dikkat et kendine cik gruptan diye de konu açtınız gelip? Bu kadar evham onu gerektirir çünkü :KK53:

Bu kadar endise ettiyseniz bi mesaja bakardı kizi tembihlemeniz :KK70: burda size hak veren çıkmaz cok şükür o kadar delirmedik.
Kim hak verecek yaa
Ne munasebet ki
Kizi tembihlemek ne haddime herkesin kendi bilevegi sey ben esimle aramda gecen konusma sonucu yazdim bu araya
Herkes ayni dusunmek zorunda degil kizin ozgur hur iradesiyle guruba girmesi ne kadar normal geliyosa size banada gereksiz gelmesi normal olabilir

konu sahibi öldü kızlar vurmayın bence artık :KK53:
Ben yeni geldim daha hirsimi alamadim :)
Saka bi yana herkesin kendisi gibi olmasini bekleyen , kendisinden farkli hayata sahip kadinlarin dedikodusunu binlerce kadinla yapmaya merakli bir hatun
Uzuluyorum gercekten dunyalari cok ama cok kucuk

Hiç döndürmeyin lafı, endişe emaresi yok yazınızda. Siz baya baya gıcık olmuşsunuz.
Bakın, kızlarınızın(!) yerine koyduğunuz kıza karşı cümleleriniz şöyle:
Niye donduruyum kimden cekincem kime ispatlicam kendimi evet yagirgadim bana gore dogru degil iki tane kiz buyuten bi anne baska bi kiz cocugunu kinamamasi gerektigini bilir zaten benim ki gereksiz bulma sadece

20170725_000647.webp
Konu sahibi kıza resmen anne şefkatiyle yaklaşmış, gözlerim yaşardı. Kesin onu düşündüğünden canıım, korumak için.

Niye donduruyum kimden cekincem kime ispatlicam kendimi evet yagirgadim bana gore dogru degil iki tane kiz buyuten bi anne baska bi kiz cocugunu kinamamasi gerektigini bilir zaten benim ki gereksiz bulma sadece

Kimden çekindiğinizi siz bilirsiniz de, "Endişelendim, ah yavrucuğum 60 erkeğin içinde, toy bir kızcağız" filan, konuda tekrar edip durduğunuz "İtici" kelimesinin ardından çok eğreti durdu. Bilin yani.

size ne ki? telefon araması bir "engel"lemeye bakar. neden dert etsin? ben de bir teknoloji platformuna üyeyim, numaram falan yok ama adım soyadım, fotoğrafım var ve sitedeki tek kadın benim galiba. oradakiler öyle diyor. argo, kötü bir ortam yok ama hoşlanmadıklarım oluyor bazen, hemen engelliyorum ve onları görmüyorum. ve bu hiç kimseyi ilgilendirmiyor. birisi de benim hakkımda sizin dediklerinizi dese çok gülerim ve gerçekten çağ dışı falan olduğunu düşünürüm o kişi hakkında.

şaka gibi.

Ben yeni geldim daha hirsimi alamadim :)
Saka bi yana herkesin kendisi gibi olmasini bekleyen , kendisinden farkli hayata sahip kadinlarin dedikodusunu binlerce kadinla yapmaya merakli bir hatun
Uzuluyorum gercekten dunyalari cok ama cok kucuk
Kotu kiz ya ona gore! Cekistir bavam cekistir
Ifrit oluyorum bunlara...kendileri hayattan zevk almamis...erkek gorunce deli gibi kacmis kacmayani taşla dur....kendine ve hayatina saygi duyani ...erkek kadin demeden ortam dan anlayani tasla dur....zira onlara gore erkek= seks...birey nedir bilmezler...ama sorsan 60 erkegin icindeki kadin kasardir

Kotu kiz ya ona gore! Cekistir bavam cekistir
Ifrit oluyorum bunlara...kendileri hayattan zevk almamis...erkek gorunce deli gibi kacmis kacmayani taşla dur....kendine ve hayatina saygi duyani ...erkek kadin demeden ortam dan anlayani tasla dur....zira onlara gore erkek= seks...birey nedir bilmezler...ama sorsan 60 erkegin icindeki kadin kasardir
Maalesef bunu yapan da kadin o yuzden uzuluyorum , erkek olsa kaale bile almam da 2 tane kiz cocuk yetistiren bir kadinin zihniyetinin boyle olmasina gelecegimizi dusunerek uzuluyorum

2 tane kız çocuğu büyüten bir anne, kızlarına kadın ve erkeğin eşit olduğunu öğretmeli.
Erkek çocuğuna ve eşine kadınlara karşı saygılı olmasını öğretmeli.

Sizin yaptığınız gibi eşine kadını küçük düşüren cümleler kurmamalı.
Çocuklarına baskı yapıp kadın ve erkek arasında ayrım olduğunu gøstermemeli.

Biz kadın ve erkek değiliz.
Hepimiz insanız. Bunu düşünüp bunu öğretmelisiniz.

Herkesin farklı hobileri olabilir. Bu çok güzel birşey.

Kimse de demiyor. 60 tane erkek varsa tabikide 1 kadın olmalı.
Siz hangi dünya da yaşıyorsunuz ?

Erkeğin olduğu yerde kadın olur.
Kadının olduğu yerde erkek olur.

Sizin sapıklardan bir farkınız yok.

Yalvarırım artık şu türk toplumu şu sapkın dusuncelerden arınsın.
Ne güzel ülkemiz, yemeklerimiz, türkülerimiz var.

Yeter.

Aslında her ne kadar kıskanmadım diyorsa da konu sahibi eşinin başka bir kızla ortak zevklerinin olmasından ve bunu rahatça paylaşacakları bir ortamda birlikte bulunmalarından aşırı rahatsız.. muhtemelen kendisinin bu konuda eşiyle bir paylaşımı yok, başkasının olmasını da istemiyor.. bu şekilde yazsan bu kadar linç yemezdin konu sahibi.. ha bence yine saçma ama linçsiz saçma olurdu, dümdük :27:

Back
X