• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 kisilik whatsapp gurubundaki tek kiz

İtici buldugunuz ortamın parçası olan kişi eşiniz hani abazanlar falan öyle işte
Esim araba alip satiyo ve sadece bu marka arabalardan dolayisiyla muhabbetleri bunla ilgilli oluyor ticaret yaptigi icin her tur insanla muhattap olmasi normal geliyo dedigim gibi ben olaya kadin olarak baktim esimle bagdastirmadim

Haklısınız. Bazen insanlar hobi veya zevkleri sebebiyle böyle sanalda buluşup konuşuyorlar. Ama adamların içinde de bir bayan tuhaf olmuş. Dediğiniz de doğru numarasını herkes görüyo bu ne rahatlık? mesela ben kadınların içinde oturan muhabbet dinleyen erkek de sevmem. Ne işin var di mi yani?
Bazı insanlar pek rahat oluyor bir şey diyemiyoruz ki.

Bende bir ara Seat fanıydım, bizimde buluşmalar oluyordu hatta arabanin arka camina bir etiket yapistiriyosun o etiketi trafikte falan görünce korna çalıyosun falan :KK70: En küçükleri bendim bir çok kız vardı ama beni kardeşleri gibi severdi hepsi. Ama whatsapp grubuna katılmadım banada saçma gelmişti zaten.

Hı bir de aklıma geldi belki de kızın sevdiği hoşlandıgı erkek o guruptandır hafiyelik yapıyordur orada haha

İyi de herkesin kendi hayatı siz neden rahatsız oldunuz?
Kadın nereden bulsun şimdi BMW konuşacak kadın grubunu?
Arkadaşım var kadın, mekatronik mühendisi.
Türkiye de bir çok robot gruplarına falan üye, WhatsApp grupları var. Aynı şekilde model uçağa meraklı.
Bu grupların da tamamı yada tamamına yakını erkek, kız ne yapsın şimdi?
İlgi alanını mı değiştirsin?

Evet bir mahsuru yoksa affiniza siginaraktan kucuk bir ssize ne diyebilirmiyim falan filan amaannnn!!??? Sanane kizaaammm allah allah

Kova, banlanacan biliyon de mi? :D :D
Ben de geyikten gelirim yanına artık.
Şuraya konuyla ilgili bir şey yazayım bari:
Konu sahibi, sizi niyçün enterese etti ki kızcağzın bmw aşkı, belki erkeklerde bulamadığını arabasında buldu, ya da arabasında bulamadığını 60 kişilik grupta buldu, sizen nedir?

Hayır kimse de sanığın(!) sadece görüntüsünün kız gibi olabileceğini düşünmemiş , olamaz mı?? ben bırakıp gittim hadi bye!

Te Allahım ya tövbe est.
Baslattiginiz karalama kampanyasında bitek kızın ismi eksik.
O Abazalar firlamalarin olduğu grupta eşinizin ne işi var ozaman derler adama . Pis ortamın sakıncası kadına da aynıdır erkeğe de

Eyyy allahim yaa sadece kisisel dusuncemi belirtim bana ne olupta kimseye bisey dedigim yok zaten parantez icindede yazdim bana gore sacma bana gore gereksiz bana gore cok rahatca diye
Ben enpati kuramadim hani ne alaka deeim kendi kendime
Herkes tabiki ayni kafada ayni goruste olmak zorunda degil ona normal gelmis olmus bana da normal gelmedi ozgur hur otademle fikrimi yazdim yasak mi

Kova, banlanacan biliyon de mi? :KK70: :KK70:
Ben de geyikten gelirim yanına artık.
Şuraya konuyla ilgili bir şey yazayım bari:
Konu sahibi, sizi niyçün enterese etti ki kızcağzın bmw aşkı, belki erkeklerde bulamadığını arabasında buldu, ya da arabasında bulamadığını 60 kişilik grupta buldu, sizen nedir?
Cogunluk sanane dedi af cikar belki :)
Ozetle konu sahibecim seni enterese etmiyor

Eyyy allahim yaa sadece kisisel dusuncemi belirtim bana ne olupta kimseye bisey dedigim yok zaten parantez icindede yazdim bana gore sacma bana gore gereksiz bana gore cok rahatca diye
Ben enpati kuramadim hani ne alaka deeim kendi kendime
Herkes tabiki ayni kafada ayni goruste olmak zorunda degil ona normal gelmis olmus bana da normal gelmedi ozgur hur otademle fikrimi yazdim yasak mi
Fikrinizi beyan ederken kadına alternatif bir grup sunuyor musunuz?
Kadınların da olduğu bir BMW grubu var mı mesela?
Yada sırf canı istemiş olsun, o da hür iradesini o yönde kullanmak istiyor demekki.

Te Allahım ya tövbe est.
Baslattiginiz karalama kampanyasında bitek kızın ismi eksik.
O Abazalar firlamalarin olduğu grupta eşinizin ne işi var ozaman derler adama . Pis ortamın sakıncası kadına da aynıdır erkeğe de
Esim araba alip satiyor ve sadece bu marka araba ve ona bisey soruldugunda ilgisini ceken bisey oldugunda yaziyor ticaret yapiyor sonucta
Kizida karalamadim benimde iki kizim var aksine kendi kizimizdan yola cikarak konustuk esimlede
Esim kendi acti konuyu guruba bi kiz katilmis 60 adamin icinde ne alaka diye konu boyle ilerledi benimde kizim var her cesit insan var dedi bi arasa taciz etse yada numarasini yaysa gibisinden aramizda konustuk ve banada cok rahatca geldi bende konuda belirttim BANA GORE gereksiz diye

Back
X