• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 kisilik whatsapp gurubundaki tek kiz

Eyyy allahim yaa sadece kisisel dusuncemi belirtim bana ne olupta kimseye bisey dedigim yok zaten parantez icindede yazdim bana gore sacma bana gore gereksiz bana gore cok rahatca diye
Ben enpati kuramadim hani ne alaka deeim kendi kendime
Herkes tabiki ayni kafada ayni goruste olmak zorunda degil ona normal gelmis olmus bana da normal gelmedi ozgur hur otademle fikrimi yazdim yasak mi
Peki sizin düşüncelerinizin önemli olduğunu size düşündüren şey nedir?

İyi de herkesin kendi hayatı siz neden rahatsız oldunuz?
Kadın nereden bulsun şimdi BMW konuşacak kadın grubunu?
Arkadaşım var kadın, mekatronik mühendisi.
Türkiye de bir çok robot gruplarına falan üye, WhatsApp grupları var. Aynı şekilde model uçağa meraklı.
Bu grupların da tamamı yada tamamına yakını erkek, kız ne yapsın şimdi?
İlgi alanını mı değiştirsin?

Ya bu gruplari bana da soyleyin. :KK8:

Eyyy allahim yaa sadece kisisel dusuncemi belirtim bana ne olupta kimseye bisey dedigim yok zaten parantez icindede yazdim bana gore sacma bana gore gereksiz bana gore cok rahatca diye
Ben enpati kuramadim hani ne alaka deeim kendi kendime
Herkes tabiki ayni kafada ayni goruste olmak zorunda degil ona normal gelmis olmus bana da normal gelmedi ozgur hur otademle fikrimi yazdim yasak mi

Gidin kıza yazın o zaman bunu bize ne ki
Kız istediğini yazar bize ne
O...u k.şar kesin senin kocana da yazılır vs dememizi falan mı beklediniz nedir yani???
Bir sana ne de kızdan alın tatmin olmadıysanız

Durun simdi önyargili olmadan bi okuyun arkadaslar
Simdi benim esim araba hastasi hani kimi erkeklerin arbasi cocugu gibi aileden biri gibidirya esim deli gibi baglidir arabasina zaten bmw ciler bilir hastalik boyutunda oluyolar
Esimin face adresi yoktu sirf bu bmw gruplarina uye olup yorum yapmak icin actik ona sonra cevre edindi surekli konustugu grup uyeleri oldu derken turkiyede ki her ilden bmw sahipleriin uye oldugu bi gruba uye esim
Bazen ayda bi bulusmalari oluyor iste kaynasma araba muhabbetleri filan..derken bu grup whatsapp gurubu kurmus her yastan ger cesit insan var ve bi kac kisi disinda kimse kimseyi kisisel tanimiyor herkes farkli illerden bu gurupts bi bayanda var bugun esim soyledi bmw si olan bi kizda katilmis guruba ne alakaysa dedi tam 63 tane erkek ve 1 kiz
Arti tanimadigi erkekler ve numarasini herkes goruyor hani biri art niyetli olabilir ne biliyim hoş degil (bana gore) yani gereksiz ve itici buldum yanlis anlasilmasin esimle hic bi ilgilisi oldugundan kiskandigimdan vs..degil kesinlikle sadece merak ettim nasil bi kafada diye
Esimle konustukta oda diyo bencede sacma her tur insan var abazanida var firlamasida var yasli olanida var
Hani araba forunlarina uye olup ordan yazismasini fikir alisverisi yapmasini anlarimda boyle numarasi ortada olup 60 erkegin argoda konustugu bi ortamda bir tek bayan olmasini anlayamadim bence gereksiz ve itici yani
Simdi diceksibiz eee napalim
Sadece sinir oldum paylasmak istedim
Tam olarakta eşini kiskandigindan.. Kız kendini bildikten sonra kimin haddine rahatsız etmek... Belki bu şahsi numarasi değildir sadece bu grup için kullaniyirdur

Birazcik özgüven
Özgüvenin de çelişkisiz ve tutarlı hali lazım. Kocasını bilmem kaç kişilik gruptaki tamamen yabancı bir kadından kıskanacak kadar özgüvensiz fakat aynı zamanda kadının sosyal hayatını, zevklerini, kararlarını eleştirecek kadar da yersiz bir özgüveni var.

Kendi kizlarimda oldugu icin farkli baktim ben olaya daha dogrusu esimle biz kendi kizlarimizdan da ornek verekek konustum yani kinamak yargilamak afise etmek degildi mevzu tabi burda boyle ablasiomasinada sasmamak lazim o apayri bi konuda

Kadın arabalara ilgilidir seviyordur.ee bu konuda konuşacak kadın nasıl bulucak. Ki o kadar nadirki araba konusunda konuşabiliceği insan zevk meselesi. Örneğin ben bayılırım araba ile ilgili herşeye o kızda böyledir diye düşünüyorum. Erkeklerde küfürlü terbiyesiz konuşacağına daha edepli konuşsunlar burda kızın bir suçu yokki. Kendince zevk aldığı şeylerde konuşacak insan arıyordur. Yada soru sormak için giriyordur. Önemli bilgileri okumak için. Ben 60 erkek olsada takmazdım. Önemli şeyleri okur önemsiz olanları okumaz. İhtiyacım olduğundada soru sormak için kullanabilrdim orayı. Ben erkeklerle büyüdüğüm için pekte yadırgamıyorum konuşmalarını. Belki oda öyle bir kızdır.

Niye konu benim icimden gecen sey olunca dusuncede benim dusuncem olubca normal degil mi kendi dusuncemi onemsemem bisey yazarken baskasinin dusuncesinimi onemsemem gerekiyo
Bu düşünce saçmalığının ilk saniyede fark edilip "banane yahu" denilecek tarzda bir şeyken şu an onlarca kişi tarafından okunup vakit kaybına sebep oldu.

Kendi kizlarimda oldugu icin farkli baktim ben olaya daha dogrusu esimle biz kendi kizlarimizdan da ornek verekek konustum yani kinamak yargilamak afise etmek degildi mevzu tabi burda boyle ablasiomasinada sasmamak lazim o apayri bi konuda
Niye forumun yeterince muhafazakar olmadığını mı düşünüyorsunuz? :))

Size noluyorda sinir oluyorsunuz? Asilan rahatsiz eden olsa orda durmaz de ekki. Numarayi bilince nolucak numaradan evini mi bulup bascaklar?
Bende bekarken motosiklet kulubune uyeydim ve motosiklet kullanan kadin az var grubun hepsi erkekti ve her haftasonu toplantilar yapiyorduk, etkinlik, kortej, piknik yemedi kimse beni yani. Size ne milletten? Rahatsiz olduysan soyle kocana ciksin. Rahatsiz olan gider.

ya arkadasım madem esınlık bır durum yok ne dıye konu actın. Sanane banane napalım sımdı burda bılmemkactane kadın tplanıp gruptakı tek kızı mı kınayalım napalım dedıkodusunu yapalım napalım bızene,hayret bısey

Özgüvenin de çelişkisiz ve tutarlı hali lazım. Kocasını bilmem kaç kişilik gruptaki tamamen yabancı bir kadından kıskanacak kadar özgüvensiz fakat aynı zamanda kadının sosyal hayatını, zevklerini, kararlarını eleştirecek kadar da yersiz bir özgüveni var.
Yersiz özgüven degil o alenen ozguvensizlik. Açık arama kendini rahatlatma amac. Kocaya da bu sekilde kotulenmis olur da kayar akli diye :KK45:

Herkesin bakis acisi ve yasayis tarzi farklidir
Size belli ki abes geliyor siz girmezsiniz oyle bir gruba , ona da normal geliyor ki girmis
Bu arada bana da normal geliyor eger boyle bir sevdam olsaydi bir konuda sizin dusunceniz aklima bile gelmez girerdim o gruba
Cunku hayatimda hicbir zaman kadin erkek ayrimi yapmadim , kadinlari belli kaliplara sokmadim , o kadar erkegin icinde ne isi var diye dusunmedim , "kadin basina" tabirini asla kullanmadim vs vs
Yani her hayat sizinki gibi degil o yuzden burada dedikodusunu yapacaginiza saygi duyun bence baska hayatlara

Hic alakasi yok kiz yascada cok kucuk okunca bizden biz sadece kizlarimizin yerine koyduk ben rahatsiz okur endise duyardim numarasinin yayilmasindan veya rahatsiz edikmesinden yana
Bu kadar endise ettiyseniz bi mesaja bakardı kizi tembihlemeniz :KK70: burda size hak veren çıkmaz cok şükür o kadar delirmedik.

Back
X