- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
Hosgeldin..bugün neler yediğimi de paylaşayım
sabah:
2 haşlanmış yumurta
yeşillik( dereotu, maydonoz, roka)
1 kupa yeşil çay
öğle:
menemen ve 2 dilim ekmek
ara öğün yapmayı düşünmüyorum bugün çok şiş hissediyorum kendimi haftasonu abarttım malum
aslında çok etkili egzersiz programları var ama benim enerjim kalmıyo yapmaya o yüzden uygulama olarak indirdiğim çok da yormayan egzersiz programına başlıycam inşa
ahh bi 57 olsam
doğru söylüyosunHosgeldin..
Eklerim listeye.
Yediklerini aksam paylas istersen hem toplami goruruz gorursun hem de gunduz dusunduklerimize uymuyor bazen aksamlar geceler :):):)
Ben akşamı da iyi geçirdim çok şükür salata ve yoğurt umarım yarın eksi görürümBen yarin alisverisimi tamamlarim insallah.
Buzdolabim bos :) eve yeni döndum.
Su an regl olsam da anlasilan cok kilo almisim tartida oyle gordum belki 1,2 gun kabak detoksu yapmaliyim.
Selam nasil gidiyor canim kabak.Kızlar merhaba ben menü yazmıyorum çünkü menüm yok bugün yatım kg kabak bütün gün haşlanmış kabak yiyeceğim şu şok diyetin sonunda normal diyete döneceğim ozaman yazıcam menülerimi ama 2-2bucuk hafta dah asürecek böyle dayanabilrisem
yok canım o sadece 1 gün benim diyet 7 günlük 7 gün için her gün tek bişey yiyorum bugünde son günümSelam nasil gidiyor canim kabak.
Ne diyecegim sana.
20 gune yakin sadece kabakla mi besleneceksin eger oyleyse cok saglkkli olmaz gucten de dusersin d egerlerinde bozulir.
En guzeli kahvalti ogleni normal yeyip alsam kabak yogurt yapmak yada sadece kahvalti yapip oglen ve aksama kabak yogurt ...
2.5 hafta protein almadan kastan yakip kilo vermek saglikli olmaz diye yazdim.
Yaş 32Cascade_ hayal_hatun april1109
pretty_rose pearlweed G Gandree92
L leylimleyyy19 D dudo88Harmandali ve etiketlemeyi unuttugum varsa,tekrar liste yapiyorum
Daha saglam daha kararli olmaliyiz.
Yeni listede yer almak istiyor ve duzenli kilo vermede kararliysaniz yas boy kilo bilgilerinizi alayim,yeniler icin...eski listedeki bilgiler var.
Olumlu veya olumsuz donus yapin ki biz de netleselim
Yeni arkadaslari da bekliyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?