- 22 Ekim 2017
- 577
- 450
- 53
Eki Görüntüle 2222798
Herkese merhaba kizlar.
Biraz kafami toparladim sayilir.
Pek girmedim.
Siz de ben de menu paylasimini minimuma indirdik.
Uzun donem kilo verememek ugarsmasigim icin) beni bezdirdi o yuzden isteksizlik oldu.
Buna tatiller anne yemekleri hamur isli misafirlikler de etki etti.
Zaten spora salonunu 5 kez gidip biraktim ve squat programimi da 18.gunde biraktim yani istikrar da sifir.
Oncelikle @sempatik_kiznesli-m ikinizde ideal kilonuza ulastiniz masallah tebrik ederim
Artik yazmak istemezseniz de zorlamayalim söyleyin yani.
*şunu anladim birlikte olsan her koyun kendi bacagindan asiliyor kimseyi kotu ornek almadan kendi yoljna bakman gerekir.
Hazirlandigim ama calismadigim bir sinav var onda da anladim bu durumu ve bu aksam calismaya basliyorum.
Olabildigince uygun beslenmeye basladim.
Ama hareket sifir.hava cok soguk cunku...
Bugun
07.00 salata peynir haslanmis yumurta 1.5 dilim ekmek
12.00 yarim simit peynir
15.30 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir 10 leblebi 5 findik
18.30 tarhana corba ve bol salata.
Gun icinde 2 Turk kahvesi 1 sutlu neskafe 5 cay ...
Ornek menu degil ama bu ara tatliyi hamur isini cok abartmistim onlarin yoklugu bile tuhaf geliyor su an bana.
Veeee devam edecegimiz kizlar...
Ne uzayip ne kisaliyoruz.
Buna bir dur diyelim.
Salata yaptim 1 legen
Ghnkuk yagini tuzunu domatesini dograyip her yemegin yanjna koyuyorum su ara.
Corba kofte kabak patlican agirlikli gidecegim simdilik.
04.01.2019 :63.3 kilo (2 haftada 2.3 kilo)
18.01.2019 :61.0 kilo (5 haftada 4 kilo)
22.02.2019 :57.0 kilo (5 haftada 3 kilo)
30.03.2018 :54.0 kilo .....
Su an ki hedefim bu
Tabi ki cok.Canim ekmek cok degilmi, hem kahvaltida sonra simit sonra tekrar ekmek mi gordum ben
Uyaninca yarim litre limonlu su
Kahvalti
2 yumurta omlet az tereyagda
3 ceri domates
3 y.k lor peynir
5 tane mantar izgara
Oglen
Yarim porsiyon mercimek yemegi
Biraz haslanmis karnabahar ve naneli zeytinyagli 1 kase yogurt
Tabi ki cok.
Sabah 6.30 ta isteydim ve 9 da cikip ilce ilce gezdim bir seyden dolayi.
Anca bu kadar bulabildim yapabildim.
Kilo verirken hemen hemen hic ekmek yemiyordum haklisin.
Yarin onu da azaltirim ins.
Gecmis olsun canim. Allah şafi ismi ile acil şifalar versin.Merhaba domuz gribi geçiriyoruz bebemle rahatsızlıktan dolayı giremedim hastanelerde koşturmacadayız bilgi vereyim dedim kızlar
Öğle yemeğine kıymalı, soğanlı, zerdecalli kapuska yaptim. Az zeytin yağında ve az tuzlu. 2 tane küçük tabak yedim. Yanına naneli, 1 kasik zeytin yağlı yoğurt 1 kase.Merhaba kizlar. Bugun de saglikli kahvalti yapabildim cok sukur.
Kahvalti
3 yumurtali mantarli omlet tereyaginda
2 ceri domater
1 salatalik
3 kassik lor peyniri
ara ogun
1 sadec filtre kahve
1 muz
ogle yemegi icin kiymali kapuska yemegi yapmayi dusunuyorum.
sizlerin nasil gidiyor?
Cok cok gecmis olsun ya iyilesin ins bir an onceMerhaba domuz gribi geçiriyoruz bebemle rahatsızlıktan dolayı giremedim hastanelerde koşturmacadayız bilgi vereyim dedim kızlar
Yaaa afiyet olsun canim.bu yemekleri yapmak aklima bile gelmez ki benim bir de diyorum yemek yapmayi bilmiuorum.Öğle yemeğine kıymalı, soğanlı, zerdecalli kapuska yaptim. Az zeytin yağında ve az tuzlu. 2 tane küçük tabak yedim. Yanına naneli, 1 kasik zeytin yağlı yoğurt 1 kase.
Akşama tavuk göğsü ile karabuğday pisiririm heralde. Ben pek çorba sevmiyorum. Genelde tek yemek ile doyuyorum. Gün içerisinde çok sıvı tüketip çorba yemezsem olurmu acaba? Tek yemek yapmak istiyorum bebek ile tek başıma olduğum için Hiç ugrasasim yok. Salatayı akşam yemeğinin yanına yaparım.
Valla ben de dolapta ne varsa, evdeki malzemeleri bitireyim diye uyduruyorum. Ama dün kapuska yedikten sonra bebeğe çok gaz yaptı. 3 ay boyunca yememeye dikkat etmiştim. Ama diyet için bire bir yemek diye pişirdim. Bide fikir olsun diye söylüyorum. Bugün kuru bakliyat aldim, onları birazdan ıslatıp haşlayıp poşetleyip buzluğa aticam. Salata ve çorbalarımda kullanabilmek için. Başka türlü hep aynı yemekler oluyor. Haşlanmış fasulye ve nohutu ton balıklı salataya eklemeyi düşünüyorum. Sen de önceden bsyler böyle buzluğa atarsan abur cubura yanaşmazsın bence.Cok cok gecmis olsun ya iyilesin ins bir an once
Yaaa afiyet olsun canim.bu yemekleri yapmak aklima bile gelmez ki benim bir de diyorum yemek yapmayi bilmiuorum.
Yumurtadan baska bisey denemiyorum ki...
Keske boyle dusenki yesem de abur cubura yonelmesem ben de.
Gunaydin canim. Anladigim kadariyla cok yogunsun. O yuzden pazar guni haftalik yemeklerini hazirlasanmi ara ogunlerin dahil. Elin alinta yiyecek saglikli bsyler olunca o abur cuburlara sira gelmez. Benim de pko var. Gebelik diabeti cikmisti hamileyken. Dogumdan sonra tekrar kontrol ettir demisti doktor hala varmi diye. Ben de gitmedim. O shekerli icecek cok agir geliyor. Butun hastaligin anasi stres ve kilo. O yuzden sagligimiza dikkat etmeliyiz. Senin kilon fazla degil belki sen o yuzden rahat davraniyorsun.Gunaydin.
Hedefime yine ulasamadim.tek yaptigim hedef koymak, bogazimdan hic kesmedim.
63.3 gordum yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?