- 3 Eylül 2018
- 320
- 192
- 18
- 38
Gecmis olsun. Allah acil shifalar versin canim.Selam kizlar öncelikle yeni yılınız güzel geçsin. Hastane ameliyat derken nihayet evdeyim ve iyileşmeye başlıyorum. demin tartıldim 62.3, hastanede yaklaşık 3 gün nerdeyse hic birşey yediğimi düşünürsem çok geldi ama şişkinliğim var. ameliyat iyi geçti ama içte ve dıştaki 3 küçük kesi artı sezeryan tarzı kesildi, dikişler canımı acıtıyor. myom tüm olarak çıkarildı iyi huylu olmama ihtimali var diye. labaratuara gönderildi sonuçlar haftaya belli olacak. beslenmeme dikkat ediyorum ama çok da yiyemiyorum daha. tek aktivitem evde yürüyüş.
umarım sizde daha iyi gelişmeler vardır
Gecmis olsun. Allah acil shifalar versin canim.
Canim ogle yemegine yemek yemedinmi?
Herkese selam.
Merhabalaarr ,
kaç gün olmuş yazmayalıyazacaklarım çok kötü örnekler teşkil edeceğin sayfaya girmek istemedim açıkcası sabahları poğçalar simitler , akşam yemeğinden sonra çay yanına atıştırmalar tartılmadım ama kilo aldım gibi hissediyorum
işlerim bu hafta daha sakinleşti çok şükür haftasonunu atlattıktan sonra pazartesi eski düzenim ve menü paylaşımlarımla burada olacağımmm beni yalnız bırakmayınn :)
asena87 iyi tatiller canım bekliyo olacağız seni :)
L leylimleyyy19 canım tekrardan çok çok geçmiş olsun umarım sağlığın daha iyidir :)
canım ben bilgileri vermemişim yaş 27 70.01 ile başladım şuan 67.9 im :) ağır bir hastalık atlattık antibiyotikler falan derken anca toparlandım ilaçlarım bitti şuan detoks uyguluyorum bi hafta da farkı göreceğim
Selam hosgeldin.Kızlar nasıl Kilo veriyor sunuz ya65 im 62 olsam yetecek boyum 171 yaş 24
Herkese selam...
Nasilsiniz bakalim.
Ben yokken siz de yokmussunuz pek :):)
Yatin evimdeyim ins.alisverisimi de yapip yerlesik duzene gececegim.
Sali sabahi da kar zarar hesabini gorurum tartida.
april1109 L leylimleyyy19 D dudo88 pearlweed sempatik_kiz Harmandali
Çok iyi olur canım çok teşekkür ederim benim şuan yaptığım sadece gece yemeklerini kesmek oldu gece yiyordumSelam hosgeldin.
Ben yazin 7 kilo vermistim ama aylardir veremiyorum misal.
Arkadaslardan da 54 e dusen de var hic veremeyen de.
O sana bagli yani.
Yarindan itibaren burasi biraz hareketlenir belki.
Sende bizle devam et saglikli beslen aksamlari menulerini bizle paylas yorum yap vs 1 ayda verirsin inş.
Hem biz de seni tanidikca daha iyi yorum yapabiliriz.
Bende 2 haftadir tartilmiyorum ve tatilde bir kendimi yemedim onun disinda herseyi asiri yedim.tutamadim kendimi hatta gece de yedim.Selam canım
Bayadır ben de yazamıyorum evet çünkü yediklerimin bi düzeni yok maalesef...
Sağlıksız şeyler yemiyorum gerçi ama bu aralar biraz sık yemeye başladım... okulum tatile girdi cuma günü, kendime iki gün tatil verdim. Bugünden itibaren de alese hazırlanmaya başlıyorum, kısmet bakalım... Sadece sporu bırakmadım çok şükür, onu başardım
Bayadır tartılmıyorum ama bu hafta güncelleme yaparım, bana da sürpriz sonuçlar çıkabilir...
Gece yemegini kesince etkilenir mi vucudun bilmiyorum.Çok iyi olur canım çok teşekkür ederim benim şuan yaptığım sadece gece yemeklerini kesmek oldu gece yiyordum
Ben antidepresan kullanıyordum 69 kiloya kadar çıktım. Antidepresan ı bıraktım gecede yemegi bıraktım anca 5 Kilo gitti.Bende 2 haftadir tartilmiyorum ve tatilde bir kendimi yemedim onun disinda herseyi asiri yedim.tutamadim kendimi hatta gece de yedim.
Yarin sabah ne gorecegim tartoda bakalim.
Sana kolayliklar dilerim.ben de bir sinava hazirlanmaya nasladim simdi.
Duzene girelim.
Duzen her acidan iyidir.iyi beslenme iyi calismayi iyi dinlenmeyi de getirir bemce.
Evimizi yiyecegimizi dersi duzene koyalim ayni anda.
Gece yemegini kesince etkilenir mi vucudun bilmiyorum.
Belki ilerleyen gunlerde degistirirsin stilini.
Burada muhakkak paylas aksamlari gun icinde ne yedigini.
Insan ozaman anliyor ne eksik ne fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?