hadi gözün aydın kocişine kavuştun:)))) belki de belirtiler hamilelik belirtisidir canım:)))) yarın da gelmesin bat :)))))
kızlar çevremde akdaşalardan falan hamile haberi alınca çok garip oluyorum yüreğim yanıyor böyle bir acaip oluyorum ya ...kıskanmak falan değil bu başka bir duygu gerçekten sizdede oluyormu
bende seninle aynı duyguları yaşıyorum canım...ama kimse bilmiyor bebek istediğimi herkezden saklıyorum...sırf o acımasız yorumları duymamak için...benden sonra evlenen herkez hamile ...ama ben hala boş boş bekliyorum..
ya valla millet ne kadar meraklı.. e artık sizde sıra düşünmüyonuz mu diye başlar cümleler. düşünüyom desen olmuyo mu?????*** tarzında 2. soruyla karşılaiırsın... yok düşünmüyoruz daha desen bi ton nasihat yersin... sanki bizim onlar kadar aklımız çalışmıyo... haftasonu memlekete gitcem şimdiden onu düşünüyom. bi de düğün war.oooooooooooooo al başına belayı... o yüzden en güzeli kimseyi takmamak... hayat bizim hayatımız...Allah ım inşallah bizlere de en kısa zamanda verecektir. daha zamanı gelmemiş demek ki... sen de sıkma canını arkadaşım:)))))
aynen canım yaa..bazen diyorum ki olmuyor desem de kurtulsammı acaba..ama ozaman daha beter olur...dedikodu yaparlar anca bak bak çocuğu olmuyor yazık ..kısır...bunları diyen çok..insanlar çok acımasız...derdini sölemeyen derman bulamaz ama bunda dermanı bana kim vercekki milletmi..rabbim ol deseydi olurdu şimdiye kadar...sır gibi saklıyorum..ama nereye kadar
kızlar ya gündüzleri hiç uramıyosunuz olmazki gece çalısıyo bu topik heeee yarımdan sonra entrika dram komedi macera ilkiler ne ararsan var sansürlü gibi ama gündüz hiç bişey yok puf
uğrayamıyorummm ben malesef canım((((( tatil olsun da bol bol gündüzleri de konuşuruz:))))))))))))) bu arada bat mat ne alemdesim:)))
iyiakşamlarr bayanlar nasılsınz??
iyyyiiyiz sen nasılsınnnnnnnn
bende iyiyim vallaaa arrtıkınnn bebişşş istiyom ben ama kaç yıl daha bekleyecem allah bilir yada ay
canım hemen kalanları gördükçe ben hiç kalamayackmışım gibi geliyor hiç hissedemiyorum hamile kalabileceğimicanım senin ewlenelin 7 ay olmuş galiba.,daha çok erken hiiiiçççç sıkma canını, hayırlısıyla olcaktır inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?