2 hafta da iyi yükselmiş canım ya... ondan sonra bi daha sayıyı ölçtürmesiniz mi???
söyle bakalımmmm canımmmm:))))
beyn pazartesi günü bişey spariş etcem 3 aylık bişey kullancam jel gibi bişey oyle anlatayım bizde sayı iyi hareket az ya sperm yumurtaya gtmesi içn hareket önemli az olunca yumurtaya gdesiye kadar ölüyo bu jel asiti akıntıyı kaldırıp spermin drek yumurtaya gitmesini sağlıyo yani kolaylaştırıyo deneyenler memnun kalmış aklıma yattı düşünüyom bi aydr eşimede syledim tamam dedi yani spariş etcem
beyn pazartesi günü bişey spariş etcem 3 aylık bişey kullancam jel gibi bişey oyle anlatayım bizde sayı iyi hareket az ya sperm yumurtaya gtmesi içn hareket önemli az olunca yumurtaya gdesiye kadar ölüyo bu jel asiti akıntıyı kaldırıp spermin drek yumurtaya gitmesini sağlıyo yani kolaylaştırıyo deneyenler memnun kalmış aklıma yattı düşünüyom bi aydr eşimede syledim tamam dedi yani spariş etcem
kızlar bende yumurtlama donemındeyım sırınga aldım bugun asılama yapacagım kendıme bu ay nasrettın hoca misali YA TUTARSA :)
daha önce kendine böyle denedin mi ilk defa duydum??? iyi fikir:)))))oldu olacak kızlarr sperm yıkamasını da kendimiz yapalım, ohhh miss gibi yaparız gıcır gıcır sonra da şırıngaya koyar...:))) ne gerek var dr lara teyyy teeeyyyyy :)))) inşallah tutar yasemincim belli mi olur..Rabbim ol desin yeter:))))
daha önce kendine böyle denedin mi ilk defa duydum??? Iyi fikir:)))))oldu olacak kızlarr sperm yıkamasını da kendimiz yapalım, ohhh miss gibi yaparız gıcır gıcır sonra da şırıngaya koyar...:))) ne gerek var dr lara teyyy teeeyyyyy :)))) inşallah tutar yasemincim belli mi olur..rabbim ol desin yeter:))))
özelden msj attım görmedin mi((
Kızlar teşekkür ederim sizinle sohbet etmek güzeldi ancak pazartesı gırerım yarın esım evde pazartesıye gorusmek uzere hayırlı geceler
görüşürüz canım ,,, iyi geceler.. senle sohbet güzeldi bekleriz her daim:)))
kızlar bu gece gelirseniz olmaya bilirim kociş geldi ankaradan gene bakıcam arada yarın spriş vercem kullanmcam 3 ay bakalım ne olcak hakkımızda hayırlısı benim batı bekliyom gelmedi daha üşütttüm heralde geç gelce kasıhım bellim arıyo ama çok akıntım varya beyaz kokusuz ama çok yani iç çamaırı ıslattcak kadar üşüttüm heralde
kızlar bu gece gelirseniz olmaya bilirim kociş geldi ankaradan gene bakıcam arada yarın spriş vercem kullanmcam 3 ay bakalım ne olcak hakkımızda hayırlısı benim batı bekliyom gelmedi daha üşütttüm heralde geç gelce kasıhım bellim arıyo ama çok akıntım varya beyaz kokusuz ama çok yani iç çamaırı ıslattcak kadar üşüttüm heralde
ne siparişi vereceksin kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?