tamam canım sen olursun senin çocuhunla aynı sınıfa veririz 24 az kaldı benim dohurasıya yapasıya allah bilir kaç olcam canım senin yumuşlama zamanın gelmiş hadi canım beline kuvvet ay böyle senle samimi konuşuyom ama bi sorun olmaz demi örtmenim
senin çook iyi anlıyorum canım yaaa(( we de çok güzel yazmışsın sonra..ilk torun önemli değil, en hayırlı torun önemli:))) Allah sana da en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli ewlat wersin inşallah canımmmmmmmm:)))
estagfurullah canım, ne sorunu samimiyet iyidir.:))).. senin için de sorun yok inşallah? :)))))ee senin bat yarın mı??????????? anammmmmmm:))))))))))
canım yarın tatil sen ondan bukadar duruyon demi bide sabağcımısın öğlencimi yani hala ölemi enson ben bıraktıhımda öyleydi ama bende 2 yıllık btrdim açıktanda devam ediyom bakalım kaçıncı sını okutuyon bide canım hergün çocukların içnde çocuk özlemin azalıyodur biraz bende çok istedim öğretmen olmayı ama yetmedi puanım
amin canım inşallah. ablam da 3 sene tedavi görmüştü. o çok ağlamıştı. elimizden hiçbir şey gelmedi. onun bütün acısını içimde hissettim. sonrasında ise kendiliğinden hamile kaldı. ama ben şimdi öyle yorgun hissediyorum ki kendimi. sanki o kadar tedaviyi ben gördüm ve onun bıraktığı yerden ben devam ediyorum gibi.
eşim de askerde zaten.elimden hiçbir şey gelmiyor. acele etmek de istemiyorum ama bu çevre baskısı da öldürecek beni. sıranızı aldılar, yok sıra sizdeydi, gelince hemen çocuk yapın vs. kimse bilmiyor 7 ay denediğimiz halde olmadığını. insanlar bazen ne kadar düşüncesiz oluyor. dert etmeyecekken zorla insana dert ettiriyorlar.
gelll teskereee gel teskere bitsin bu hasret teeey teyyyy canım üzme kendini eşin gelice olur bak bayadr görmüyon ooo nasıl birikmiştr varya o heycanla hooop olu vermiş
amin canım inşallah. ablam da 3 sene tedavi görmüştü. o çok ağlamıştı. elimizden hiçbir şey gelmedi. onun bütün acısını içimde hissettim. sonrasında ise kendiliğinden hamile kaldı. ama ben şimdi öyle yorgun hissediyorum ki kendimi. sanki o kadar tedaviyi ben gördüm ve onun bıraktığı yerden ben devam ediyorum gibi.
eşim de askerde zaten.elimden hiçbir şey gelmiyor. acele etmek de istemiyorum ama bu çevre baskısı da öldürecek beni. sıranızı aldılar, yok sıra sizdeydi, gelince hemen çocuk yapın vs. kimse bilmiyor 7 ay denediğimiz halde olmadığını. insanlar bazen ne kadar düşüncesiz oluyor. dert etmeyecekken zorla insana dert ettiriyorlar.
:))))))))))) öğleciyim canım, 2. sınıfları okutuyom.. ayşeeeeeee bi görsen çocuklar öyle tatlılar ki,öpüyom, mıncıklıyom:)))) bi yandan azalıyo hasretim bi yanda da bunlardan bi tanede ewde niye yok diye üzülüyom ,alıp ewe götüresim geliyo onları:))) nasip canıımm yaa, açıktan okumanı sakın bırakma ama ayşe bebek olsa bile..
yok canım bırakmıyom 1 yılım kaldı zaten canım çocuklardan bitanesini al kaç fark etmezler heee berna bişey dcem böyle topik acıp yarım bırakmak yok tamammı başka topiklere kaçıpta kendi topihinide unutma ben hep burda olurum bırakmam hem içnden bi ses burası çok hareketlencek dyo ziyaretcilerimiz falan artıyo bak hmiş kalan kada r burdasın
AMIN INSALLAH ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
Benimde cevremde hamile ve doguran cok sanirim bizde olmadigi icin bu kadar cok geliyor bize cunku tam hassas oldugumuz nokta..
ooooo canımya tek sorun pkoysa kolay ooo ilaç tedavisi tamam benim çok tanıdıhım var pkolu hamiş olan allh kocana zeval vermesin bak bizim kocişlere adamlar çok çalışmaktan spermleri yorulmuş yanicanım yanlız deyilsin herkez bi sorunla uraşıyo daha büyüklerini vermesin allahım olur ee nezamn gelcek eşingüldürdün beni gece gece valla. hayırlısı bakalım. onun birikmesi yetmiyor. benim de bi zahmet fırt fırt yumurtlamam gerekiyor. pkos olunca yumurtayı da ancak rüyamda görüyorum.
yook canım ben bırakmam da sen 2 güne hamiş oldugunu öğrenince bırakmazsın demi:)))
ayyy canımm yaa,, ah bu çewre baskısı yok mu zaten bizi onlar bu hale getiriyo(( kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz... sen boşwer milleti... zzten asker yolu bekliyon ..kaç yıllık ewlisiniz canımm??? burda birlikte hamiş kalırız sıkma canını:)))
belki de deiğin gibi çok değil de bize mi çok görünüyorrrr acaba:)))))
ooooo canımya tek sorun pkoysa kolay ooo ilaç tedavisi tamam benim çok tanıdıhım var pkolu hamiş olan allh kocana zeval vermesin bak bizim kocişlere adamlar çok çalışmaktan spermleri yorulmuş yanicanım yanlız deyilsin herkez bi sorunla uraşıyo daha büyüklerini vermesin allahım olur ee nezamn gelcek eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?