yıl olmadı ki daha. düşün yani durumu. eltim benden sonra evlendi şimdi hamileymiş. insanlar rahat bırakmıyor. 7 aylık evliyken gitti kocam. hala bekliyorum işte. mayısta gelecek. öncesinde olmadı belki geldikten sonra olur. hayırlısı. inşallah beraber kalırız.
pkoyla mücadele ediyorum ben. siz ne kadar zamandır deniyorsunuz?
berna senin kociş uyumu hadi dimanınki askerde benimki ankarada git yat kız kocişinin yanına sonra ben bebek istiyom dyon olmazki anacım biraz mikmikmik yapcan hemde bat yeni bitmiş git cici kıyafetlerini giy kocişe deki ceeeeeeeccceeeeeeee ben geldim
Ya kızlar bu erkek infertilitesi daha zor mu halloluyor. çok mu brkliycez bizz??????
Ya kızlar bu erkek infertilitesi daha zor mu halloluyor. çok mu brkliycez bizz??????
oooooooo canım sıkma daha yenisinizzz yaaa:)))), sen hiiiççç sıkma canını, o eltinin de ne acelesi varmış,,,,
walla canım sorunun derecesine bağlıı???inşallah çok beklemiycez canım:))) hele bi anlat siz ne durumdasınız:)
canım geçen yıl ben bu zamanlar 3 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ozamandan beri olmayınca da tedavi oluyoruz. Eşimde morfoloji 2 çıktı sayı ve harekette az
hızlı hareket hele hiç yok sayı bazen 60 milyon çıkıyor bazen 20 milyon.
canım geçen yıl ben bu zamanlar 3 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ozamandan beri olmayınca da tedavi oluyoruz. Eşimde morfoloji 2 çıktı sayı ve harekette az
hızlı hareket hele hiç yok sayı bazen 60 milyon çıkıyor bazen 20 milyon.
canım bak bi kere hamile kalmışsın, demek ki sorununuz çok da büyük değil.. Sayı nasıl o kadar fazla değişken oluyo anlamadım. 60 milyon çok iyi bi sayı inşallah harekti de artar tekrar sağlıklı bi hamilelik yaşarsın. Arka da hız problemi yaşıyo,birlikte aşacaz bunları inş:))))
kızlar sohbetiniz öyle güzel ki bıraksan sabaha kadar konuşcak gibiyiz... yarın görüşürüz canlar:)))) hepinize iyi geceler:)))))))))))
selam kılzar sohbet maşallah almış başını gitmiş:))
kız berna sen urfanın hangi ilçesindesinn canımcım bende urfadayımmm :)))
canım berna uykuda daha kalkamadı öyle geç yattıkki ha bide onun yumoş günleri işi falan vardır heeee
canım berna uykuda daha kalkamadı öyle geç yattıkki ha bide onun yumoş günleri işi falan vardır heeee
hahahaa yoğun çalışma içerisinde desene:))
hahahahaaaaa:))))) valla adam öyle bi yatmıştı ki, iş falan boş çıktı:))) önümüzdeki maçlara bakcaz artık:)))))) sen erkencisin:))) kocan ne zaman geliyo kızzz:)))bu arada belirtiler falan ne alemdesin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?