ama canım maç kaçırıyım deme kaleyi hiç boş bırakma şuuuuuttt veee goooolllll benim batta nazlanıyo gelir yakındr akşam kaçta gircen gene grelim beraber sohbet güzel oluyo benim eşimde yarın sabah gelcek inş bu gece boşum kızlar heeeee
o bat gelmeyecek inşallah ayşem:)))) çok bıraktım kendimi gidem ciciler alam, saçımı boyatam maçlara daha sağlam çıkam:)))))
akşam mutlaka girerim 10-11 gibi :))) bence de sohbet çok güzeldi, akşama görüşürüz can:)))
nirdesinizzzzzzzzzzzzzz:)))))))))))
canım bugün bu süslendi püslendi işi bitmedi heral baktı kociş farlı bi kadın var salmıyo şimdi karısını heee bizd eburda kök saldıkurfa ellerindeemii kaldınn canımmm
urfa ellerindeemii kaldınn canımmm
geldim geldimmmmmmmm nabersiniz canlar:)))))))))))))
benide aranıza alın aynı dertten muzdaripiz dertleşiriz evde kös kös oturuyorum sohbet edecek arkaş yok ya . ama sizle aynı derdimiz olduğu için paylaşacak çok şey oldugunu dusunuyoru :)
hoşgeldin gittin mi kuoföree bakalım :))
kızlar bundan sonra konu komşu, elti, arkadaş, kaynana, akraba...vs takmıyoruz, kulaklarımızı tıkıyoruz...canımızı sıkmıyoruz... kürlerimize yoğun bir şekilde devam ediyoruz... meryem suresini okuyoruz dua ediyoruz ve Allah a bırakıyoruz.Rabbim de inşallah gönlümüze göre verecektir:))) ben inanıyorummmmm
hoşgeldin canım:))))) artık biz varız.. hep birlikt hamiş kalcaz inşallah:)))
aşağıda uyudun mu kızzz:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?