Erkek İnfertilitesi :(((((((((((((((((((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş bunlar işe yarar canım ... yasemin sizin sorun kız mı sayı mı??? caksır suyu ne canım ya.. adını duydum da ne oldugunu bilmiyom... ot mu?

bir bitki kokunden yapılıyor canım macuna tozundanda koydurmustuk cok acı ve agır kokusu var . ayrıca sısede suyunu aldık onu ıcıyor.

artar canım sizin sayıda sayı daha kolay artıyo çünkü hız daha yavaş artıyo şahsen başımda var bliyom gerçi namkörlük yapmayım bizimde artı senin tedavin biraz zamn alır ama olur bendiyim 3 vakte kadar sende 3 ay 4 ayı bulmaz kız

3vakit derken yoksa 3 güne kadar mı:)))))))))))) biz buna kuaför mucizesi deriz artık:))))))))))

canım çakşırla keçi boynuzu aynı anda olmaz yoksa ikiside etkilerini öldürüyomuş yani bi işe yaramıyomuş tek tek yap bir aya bir ay ben araştırdım aynı anda kulanım iyi deyilmiş

canım kecı boynuzu kurunu bıraktım 3 aydan fazla kullanmamak gerekıyormus. suan 1 tatlı kasıgı gunluk kecı boynuzu ozu pekmez gıbı ve caksır suyunu kullanıyor.

cok zararlı olsa macun yapan aktar ıkısını bırbırıne karıstırmazdı herhalde kendısı hazırladı o. olmazsada tup denerız artık canım :)

3vakit derken yoksa 3 güne kadar mı:)))))))))))) biz buna kuaför mucizesi deriz artık:))))))))))

evet 3 gün yumoş günün tam 90 olcak sonra teysesi onu yicek içmden bi his senin çok sürmiycek dyo çevremdeki herkes hislerimin çok kuvvetli olduhunu söyler herkesi tutduruyom bi kendini tutuduramıyom

evet 3 gün yumoş günün tam 90 olcak sonra teysesi onu yicek içmden bi his senin çok sürmiycek dyo çevremdeki herkes hislerimin çok kuvvetli olduhunu söyler herkesi tutduruyom bi kendini tutuduramıyom

hislerin doğru çıksın gelip öpcem kız seni:))))

ya canımbiz de hız iyiymiş dr öyle dedi ama sayı 10 milyon çıktı:((( sayıyı artırmaya çalıştım bakalım artmış mı??? ne güzel sizin ki yükselmiş sayı..,inş daha da yükselir.:)

inş sızınkıde artar canım kecıboynuzu kurunu ıhmal etme bol bol fındık cevız badem bal yedır ben esıme kavanozun ıcıne koymustum cevızı fındıgı bademı uzerınede bal doldurmustum kahvaltıda ondan yedırıyordum bol bol da balık yedı haftada 2 kere

canım kecı boynuzu kurunu bıraktım 3 aydan fazla kullanmamak gerekıyormus. suan 1 tatlı kasıgı gunluk kecı boynuzu ozu pekmez gıbı ve caksır suyunu kullanıyor.

cok zararlı olsa macun yapan aktar ıkısını bırbırıne karıstırmazdı herhalde kendısı hazırladı o. olmazsada tup denerız artık canım :)

canım dur acele etme tüp en son çare olsun bak artış göstermiş sabır spermler yavaş yavaş iyleşiyo hem aşılama denersin herşeyi yap en son tüp canım en azından herşeyi denersin

yasemin kaç yıllık ewlisiniz bacım?

canım biz daha 6 aylık evıyız bakma bu kadar acele etmemıze ıkımızınde 2. evlılıgı ve esımde varıkosel oldugu ıcın acele edıyoruz onceden amelyat olmus ama duzelmemıs doktorlarda ıkıncıyı onermedı ıyılesme sansı olmadıgı ıcın 10 yıladan berı 8 mılyon olan sıpermını allahın ıznı ıle kecı boynuu kuru ıcırerek yukselttık.

canım dur acele etme tüp en son çare olsun bak artış göstermiş sabır spermler yavaş yavaş iyleşiyo hem aşılama denersin herşeyi yap en son tüp canım en azından herşeyi denersin

ben asılama yaptırmaya gıtmıstım 2. ayda o zamn sperm sayımız 8 mılyondu doktor bosuna yaptırma buraya verecegın parayla tup bebek yaptır en azından %60 sansın var deyıp gondermıstı o zamn yapsaydı belkıde tutacaktı. nasıp olmayınca olmuyor 2 hafta sonrada sperm sayımızın 31 milyona yukseldıgını gorduk esımle kendımız calısıyoruz:)

ben asılama yaptırmaya gıtmıstım 2. ayda o zamn sperm sayımız 8 mılyondu doktor bosuna yaptırma buraya verecegın parayla tup bebek yaptır en azından %60 sansın var deyıp gondermıstı o zamn yapsaydı belkıde tutacaktı. nasıp olmayınca olmuyor 2 hafta sonrada sperm sayımızın 31 milyona yukseldıgını gorduk esımle kendımız calısıyoruz:)

2 hafta da iyi yükselmiş canım ya... ondan sonra bi daha sayıyı ölçtürmesiniz mi???

Back
X