61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

sagol canım hemen denıyorum :)

amin canım ya ben hala bittiğine inanmak istemiyorum şuan arasa saniye bile düşünmeden geri dönerim ona bile diyorum allahımdan hayırlısını diliyorum ama gerçekten bitmesini hiç istemez hiç beklemezken çok kötü oldum yemedim içmedim ağladım günlerce herkesi tersledim bağırdım çağırdım uyumadım uyusam rüyalarımda hep onu görüp uyandım 22 martda bitti o hayatına çok rahat devam edio bunu bilmekde canımı yakıo

canım o cok rahat gezıp dolasıyo aklına bıle gelmıyo belkı sende bunları dusun ve toplarlamaya calıs kendını ama emınımkı bırı karsına cıktıgında bu gunlerıne uzuluceksın keske boyle yapmasaydım dıceksın

kansızlık ilaçları cok kotu zaten yaa ben altı ay ıctım ara ara yıne tekrarlıyo kansızlık maalesef:/

bana sabahları aç karna içeceksin dediler, daha hızlı etki etmesi için, aç karna kokusu-tadı midemi bulandırıyor ilaçların, çok kötü oluyorum sabahları, bitse de kurtulsam diyorum, inşaallah tekrar kullanmama gerek kalmaz bebek sahibi olmak istiyoruz, bu nedenle kan-demir-kalsiyum değerleri çok önemli, şimdi çözmezsek hamile kalınca ciddi sıkıntılar olur diyor doktor, inş çözülür başka sıkıntı yaşamayız

canım benim kıyamam, seni çok iyi anlıyorum, bence sende toparlan, hayatına devam et, ona en güzel ceza olacaktır, senin böyle olduğunu gördükçe yada duydukça keyif duyuyordur, ne hale getirmişim diye kendini erkek sanıyordur.
inş tez zamanda toparlanırsın canım

evt cnm ya kuzenim görüo alıom haberlerini aklına gelmedğimde kesin inş.bende unuturum ya

Amin canım işalah sorun kalmaz saglıkla kucagına alırsın

banada doktorum yemekten iki saat sonra içiceksin demisti ben öyle içiyodum ilk defa bi doktor öyle içmemi söyleyince sasırmıstım :)

canım o böyle haberlerimi almasın die arkadaşlarla buluşup gezdiğimiz yerlerde fotoğraf falan çektiriyorum onları atıyorum faceye ama sonrasındada pişman oluyorum beni mutlu görüp acı çkermi die

inş.çözülür hamile kalırsın ve hiç bir sorun yaşamadan bebeğinizi kucağına alırsınız inş.

öğlen bi kase mercimek çorbası, küçük kase ile bi kase yoğurt-1 ince dilim ekmek yedim, aslında ekmek yemesem iyiydi, ama dayanamadım (
yemekten önce bi su bardağı su içtim, benim su bardağım 500 ml her yemekten önce onunla bi bardak su içiyorum

afıyet olsun canım yemeyıncede olmuyokı dayanamıyo ınsan aksamları yemıyorum ben ekmek

yemekten once su ıcmek tokluk bıssı verıyomus bende ıcıyorum ama yemekten once degıl :)

afıyet olsun canım yemeyıncede olmuyokı dayanamıyo ınsan aksamları yemıyorum ben ekmek

yemekten once su ıcmek tokluk bıssı verıyomus bende ıcıyorum ama yemekten once degıl :)

canım bana diyetisyen tavsiye etti, sabah aç karna maydanoz-üstüne iki bardak su, öğlen ve akşam yemekten önce içersen günlük su ihtiyacının yarısı tamamlanır, aralarda içtiğin suyla günlük su ihtiyacın tamamlanır demişti dikkat etmeye çalışıyorum

sağol canım bende dikkat edıyım ozaman bundan sonra

canım ben çok fazla kilo almıştım, 1.63 boy, 74-75 kilo olmak ciddi sıkıntılı bi durum. inan yolda zor yürüyordum, işyerinde merdivenleri çıkmakta çok ciddi sıkıntı yaşıyordum, nefes nefese kalıyordum. kendim yaparım diyeti diye niyetlendim ama bi türlü olmadı, sonra da diyetisyene gittim, özel hastanedeydi her seans 35-40 TL civarında tutuyordu, 5-6 kere gittim. 60 kiloya düşünce bıraktım gitmeyi, sonra da tabi kilo verdim sevinciyle diyetide bıraktım. kan ilacı kullanınca da hemen kilo almışım.
kiloyu vermek çok zor ama alması kolay, farkına bile varmıyor insan, 1-2 kilo aldım bugünlerde diye hissediyorsun, basküle bi çıkıyorsun rakam daha fazla oluyor. şimdi tekrar diyetisyene gitmeden kendim yapayım dedim, sonrada bu topiğe takıldım, birbirimizi motive ederek veririz inşaallah.
ben daha zayıf olmayı çok istiyorum. sevmiyorum kilolu halde olmayı, önden-arkadan çıkıntılar olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…