- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
canım ben çok fazla kilo almıştım, 1.63 boy, 74-75 kilo olmak ciddi sıkıntılı bi durum. inan yolda zor yürüyordum, işyerinde merdivenleri çıkmakta çok ciddi sıkıntı yaşıyordum, nefes nefese kalıyordum. kendim yaparım diyeti diye niyetlendim ama bi türlü olmadı, sonra da diyetisyene gittim, özel hastanedeydi her seans 35-40 TL civarında tutuyordu, 5-6 kere gittim. 60 kiloya düşünce bıraktım gitmeyi, sonra da tabi kilo verdim sevinciyle diyetide bıraktım. kan ilacı kullanınca da hemen kilo almışım.
kiloyu vermek çok zor ama alması kolay, farkına bile varmıyor insan, 1-2 kilo aldım bugünlerde diye hissediyorsun, basküle bi çıkıyorsun rakam daha fazla oluyor. şimdi tekrar diyetisyene gitmeden kendim yapayım dedim, sonrada bu topiğe takıldım, birbirimizi motive ederek veririz inşaallah.
ben daha zayıf olmayı çok istiyorum. sevmiyorum kilolu halde olmayı, önden-arkadan çıkıntılar olmasını
kızlar sıze bırsey sorucam dıyetle hıc alaksı yok ama kımse cevap evrmedı :)
ıkı aylık bır kedım var kafese koyuyodum ama artık kafeste durmak ıstemıyo hafta sonuda istanbul dısındayım bahcede dursa kacarmı acaba yemı ve suyunu verıcek ınsanda var
kızlar sıze bırsey sorucam dıyetle hıc alaksı yok ama kımse cevap evrmedı :)
ıkı aylık bır kedım var kafese koyuyodum ama artık kafeste durmak ıstemıyo hafta sonuda istanbul dısındayım bahcede dursa kacarmı acaba yemı ve suyunu verıcek ınsanda var
kızlar ben vicdan azabından ölmem lazım ozaman bugün pilav ve tavuk döner 2 tane baklava 1 tane halka tatlı yedim dövseniz haklısınız gerçekten
oyy oyyy çoşmuşsun sen, hem baklava hem halka tatlısana ne ceza versek acep, 10 tane şinav cezası sana
kızlar ben vicdan azabından ölmem lazım ozaman bugün pilav ve tavuk döner 2 tane baklava 1 tane halka tatlı yedim dövseniz haklısınız gerçekten
cezaları gorunce kactı goruyonmu :)
canlarım ben cıkıyorum memleket yolu gozuktu bana öpüyorum sizleri hafta sonu dıkkat edın kendınıze kendınıze ve bogaznınza sahıp cıkın bye bye:):)
canlarım ben cıkıyorum memleket yolu gozuktu bana öpüyorum sizleri hafta sonu dıkkat edın kendınıze kendınıze ve bogaznınza sahıp cıkın bye bye:):)
kızlarr 2 gundur yoktum geldım sonunda :)) bende hala dıete devam edıyorum 61 olmusum yarın teyzemın yanına köye qıdıcem ınsallah orada dıetı bırakmam kılo almadan dönerım :) bugunku menumu yazayım..
kahvaltı: domates´2 zeytın 4. 5 catal menemen 2.3 catal oqlumun patates kızartması ve ekmek ekmegı abarttım
ara: turk kahvesı
Aksam: 2 kasık pilav. 5 kasık türlü yemegı 3 kasıkta yogurt yerım
ara: meyve yer kapanısı yaparım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?