61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

bende yeni katıldım bu gruba ama çok sevdim herkes çok sıcak sende katıl

kızlar ikinizde hoş geldiniz tüm yazışmaları okudum kilogram ve boy ölçülerimiz hemen hemen aynı zaten :) oyüzden birbirimizi daha kolay motive edebiliriz bizim işyerinden bu hafta 1 arkadş ayrıldığı için biraz yoğunluk var her dakika yazamıcam ama aradan kaçtımda sanmayın herkese kalorisiz akşam yemeği peşindende güzel sporlar diliyorum

kızlar dün akşam sizin verdiğiniz enerjiyle 20 dakika aralıksız spor yaptım bu sabahda 300 ip atladım 20 squats :) kahvaltı olarak 2 küçük dilim börek okadar

günaydın kızlar

bende dun aksam sporumu yaptım fakat aksam ıkı top dondurma yedım sabah bı kalktım bogazım sısmıs suanda bayagı kotu durumdayım

sabahta nesfıt yedım sutle

Son düzenleme:
Günaydın kızlar yol arkadişlerimm

Bugün kahvaltımı yıne haşlanmış yumurta domates peynis kepek ekmeği ve karpuz la yaptım

Dün akşamda eniştenizin sayesinde tost yedim evet malesef yedim Ödülüm olsun o kadarda dimi:125: .

Akşamda sporumu yaptım

Ayrıca aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz tekrar
cy2580 canım geçmiş olsun bence dıyete ara ver bogazını yumusat kendıne iyi bak akabinde devam edersın dıyetıne :2:

cimbomlukızımm sen başka neler yapıyon hııı hııı

günaydın canım

olsun oakadarcık :)

zaten hıc bısey yıyemıyorum canım su bıle ıcemedım sabahtan berı

afiyet olsun cnm ya arada ödül gerekli hep diyet olmazki tabi ben bu sabah 2 küçük dilim börek yedim saat 10.30 da yeşil çay içtim 280 tane merdiven çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…