- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
canım ya mideni bulandırmak istemem ama salataların içinde çıkmayan böcek kalmadı oyüzden tamamen soğudum heralde hiç bakmıyorum salatalara
Ya canım iştahı açan ne biliyormusunuz şekerrrrr !!!
Şeker çayda bile ne kadar ka yapıyorken düşününki siz tatlı yıyormussunuz
Tatlı yı azaltalım bencede hatta şekerli çay içenler varsa onalrda azaltmalı ben şekersiz çay içiyorum uzun zamandır daha guzel gelıyo tadı alıstım valla tavsıye ederım
O pantolonalrın içine gireyım bencede artık yoksa yazık olacak
bende çayı şekersiz içiyorum, tatlı yemiyorum, eskiden çikolata yemeden duramazdım. gün içerisinde iki tane çikolatalı gofret yediğim bile olurdu, şimdi çok şükür alıştım. suyu çok içemiyorum sanki, aslında havalar sıcak daha çok içebilmem lazım. bana diyetisyen tatlı ihtiyacı artınca tarçınlı çay iç tatlı iştahını bastırır demişti, alıştım tarçına da.Ya canım iştahı açan ne biliyormusunuz şekerrrrr !!!
Tatlı yı azaltalım bencede hatta şekerli çay içenler varsa onalrda azaltmalı ben şekersiz çay içiyorum uzun zamandır daha guzel gelıyo tadı alıstım valla tavsıye ederım
canım ya mideni bulandırmak istemem ama salataların içinde çıkmayan böcek kalmadı oyüzden tamamen soğudum heralde hiç bakmıyorum salatalara
Ya canım iştahı açan ne biliyormusunuz şekerrrrr !!!
Ayyyy ben muz yıyemıyorum ya tadı cok guzel ama yarım muz bile benım bagırsaklarımı durakta bekleyen otobuse cevırıyor
Çalışmıyor duruyor valla
yemekler dışardan geldiği için kızlar domateslerin rengi kaçmış hafif sasmış falan oluo herşeye bahanem var neyse bende evden getirsem fena olmucak sanırım
Ayyyy ben muz yıyemıyorum ya tadı cok guzel ama yarım muz bile benım bagırsaklarımı durakta bekleyen otobuse cevırıyor
Çalışmıyor duruyor valla
tek etkilenmeyen benmiyim yaa kendime gerçekten maaşallah diyorum ne yersem bağırsaklarım çalışıyo
bızımde yemeklerde oyle yagdan gecılmıyo marul salatası kebap kokuyo resmen okadar fena oyuzden evde getırıyorum ben en azından kendım hazırlıyorum kafama gore
merhaba kızlar kk ye yenı uye oldum... daha öncede takip ettiğim siteydi ve karar verdım uye olup kendıme gunluk acmaya... ınsallah kısa zamanda su üzerımdekı fazla kılolarımdan kurtulmak ıstıyorum.. 61 kıloyum boyum 1.50 kılom boyuma qöre bıraz fazla :/ burada herqun yedıklerımı paylasıcam ıns dahada hırslanır ve verebılırm...
ramazandan sonra bende evden getiririm artık annem evde yokda ben onu hazırlmaya kesiin üşenirim çok üşengeçim o konularda :)
maşallahbenım bagırsaklarım calısmıyo normalde ıkı gunde bır anca aklına gelırse calısıyo
tek etkilenmeyen benmiyim yaa kendime gerçekten maaşallah diyorum ne yersem bağırsaklarım çalışıyo
Merhaba ben de 157 boyunda ve muhtemelen 61 kılodaydım ( epeydır tartılmıyorum ama yarın sabah tartılıcam) Hedefım de sırasıyla 55-52-48 . Bu sene epey ugrastım ama unıversıte sınavına hazırlanıyordum kaçamak falan yaptım, ıstıkrarlı ılerleyemedım. Benı de aranıza alınn
Merhaba ben de 157 boyunda ve muhtemelen 61 kılodaydım ( epeydır tartılmıyorum ama yarın sabah tartılıcam) Hedefım de sırasıyla 55-52-48 . Bu sene epey ugrastım ama unıversıte sınavına hazırlanıyordum kaçamak falan yaptım, ıstıkrarlı ılerleyemedım. Benı de aranıza alınn
bizim işyerinden bir arkadaş var oda afedersiniz ama sade cumartesi pazar bağırsaklarının çalıştığını söylüo dedim ben öyle olsam patlarım zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?