61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

aynen sekerı kesmezsek eger zor verebılırız bende uc ay once caydan sekerı kestım tadı daha guzel bence uzun zamandırda serbetlı tatlı yemıyorum gercı sutlude yemıyorum

bende çayı şekersiz içiyorum, tatlı yemiyorum, eskiden çikolata yemeden duramazdım. gün içerisinde iki tane çikolatalı gofret yediğim bile olurdu, şimdi çok şükür alıştım. suyu çok içemiyorum sanki, aslında havalar sıcak daha çok içebilmem lazım. bana diyetisyen tatlı ihtiyacı artınca tarçınlı çay iç tatlı iştahını bastırır demişti, alıştım tarçına da.

canım ya mideni bulandırmak istemem ama salataların içinde çıkmayan böcek kalmadı oyüzden tamamen soğudum heralde hiç bakmıyorum salatalara

ayyy canım benimde başıma geldi. maruldan soğudum resmen. domates-salatalık doğrayıp yemek daha çok içime siner oldu. hele dışarda bişey hiç yiyemez oldum, böyle tedirgin tedirgin bakıyorum tabağa

ben oyle yapıyorum kucuk bır kabım var ona koyuyorum salatalık domotes bazen yogurt falan bazen kucuk ton balık alıyorum yada sandvıc yapıyorum oglen masamda yıyorum artık herkes alıstıda bana sen bole yıyerekmı zayıflıon dıyolar:)

hee bıde dokum tavası var onda hersey cok guzel oluyo tavuk yada sebzelerı ınce dogruyorum azcık baharatlıyorum yagsız pısırıyorum tadıda guzel oluyo hem ertesı gun sogukta yenılebılıyor tavsıye ederım

bende 2 kaşık şeker atarken şimdi kaşığın ucunu değdiriyorum okadar ama tatlıyı en aza indirmem lazım
canım ip atlamak ilk başta benide çok yordu nefes nefese kalıyodum şimdi 300 tane atlıyosam 150 tane yapıp derin nefes devam edebiliyorum

Ayyyy ben muz yıyemıyorum ya tadı cok guzel ama yarım muz bile benım bagırsaklarımı durakta bekleyen otobuse cevırıyor

Çalışmıyor duruyor valla

Ayyyy ben muz yıyemıyorum ya tadı cok guzel ama yarım muz bile benım bagırsaklarımı durakta bekleyen otobuse cevırıyor

Çalışmıyor duruyor valla

ayy kıyamam yaa :) bendede aynı sorun var ama her zaman yemıyorum oyuzden kayısı daha cok yıyorum

Son düzenleme:
yemekler dışardan geldiği için kızlar domateslerin rengi kaçmış hafif sasmış falan oluo herşeye bahanem var neyse bende evden getirsem fena olmucak sanırım

yemekler dışardan geldiği için kızlar domateslerin rengi kaçmış hafif sasmış falan oluo herşeye bahanem var neyse bende evden getirsem fena olmucak sanırım

bızımde yemeklerde oyle yagdan gecılmıyo marul salatası kebap kokuyo resmen okadar fena oyuzden evde getırıyorum ben en azından kendım hazırlıyorum kafama gore

Çalışmıyor duruyor valla

tek etkilenmeyen benmiyim yaa kendime gerçekten maaşallah diyorum ne yersem bağırsaklarım çalışıyo

bızımde yemeklerde oyle yagdan gecılmıyo marul salatası kebap kokuyo resmen okadar fena oyuzden evde getırıyorum ben en azından kendım hazırlıyorum kafama gore

ramazandan sonra bende evden getiririm artık annem evde yokda ben onu hazırlmaya kesiin üşenirim çok üşengeçim o konularda :)

Merhaba ben de 157 boyunda ve muhtemelen 61 kılodaydım ( epeydır tartılmıyorum ama yarın sabah tartılıcam) Hedefım de sırasıyla 55-52-48 . Bu sene epey ugrastım ama unıversıte sınavına hazırlanıyordum kaçamak falan yaptım, ıstıkrarlı ılerleyemedım. Benı de aranıza alınn

ramazandan sonra bende evden getiririm artık annem evde yokda ben onu hazırlmaya kesiin üşenirim çok üşengeçim o konularda :)

ama oglenlerıde oyle sobıyetlerı yeme bak bızım de canımı ıstıyo etkılenıyoruz :52 :

ben hıc usenmıyorum saat ondan sonra bıde yemek hazırlıyorum kendıme bı maşallahta bana

maşallah benım bagırsaklarım calısmıyo normalde ıkı gunde bır anca aklına gelırse calısıyo

bizim işyerinden bir arkadaş var oda afedersiniz ama sade cumartesi pazar bağırsaklarının çalıştığını söylüo dedim ben öyle olsam patlarım zor gerçekten

hosgeldın canım aramıza umarım verırsın tek basına olmuyo ınsanın ı destekcısı yol arkadası olması gerekıyor

hoş geldin canım aramıza konu sahibimiz yok ama biz kızlarla olabildiğinde aktifiz bende 62 kilodan 57 ye düştüm hedef 53

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…