- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
ama oglenlerıde oyle sobıyetlerı yeme bak bızım de canımı ıstıyo etkılenıyoruz:52 :
ben hıc usenmıyorum saat ondan sonra bıde yemek hazırlıyorum kendıme bı maşallahta bana
canım tedarikçilerimiz tatlı taşıyo bize ayıp olmasın hani yiyorum bende tmm tmm kescem artık yemeyi
insan yemıcem dıyıncede onune onune gelır boyle tatlılar borekler benım hep oyle oluyo zor dayanıyorum
Sadece ctesı pazarmıkız insan patlar N eoluyomus tatılemı cıkıyomus hafta ıcı bagırsakları acaba
Smileee gel gel tabi hoş geldın ayn ıkaderı payalsıyoruz anacım buyur
hiç sorma canım ya ilk 29 mayısda karar verdim diyorum ya bigün biri ekler aldırıo hadi hep birlikte yiyelim, ertesi gün diğeri gaziantep baklavası aldırıo ben zaten çam fıstığı fındık fıstık ceviz hastayım yemeden olmaz tabidiğer gün birinin hanımın kurabiye yapıo kadının eline sağlık tabi ayıpmı olsun sonraki günde hadi yarın sabah hep birlikte bişeyler alalımda kahvaltı yapalım birlikte şimdi grupta ayrıcalık olmasın sonra gülnur kilo almış revamı bu yaa
hıc sorma canım banada aynısı oldu tam dıyorum bugun baslıyorum arkadaslar dolma getırıyor annem borek yapar oburu cıkolata yedırmeye calısır ıstemıyorum dıyınce de ısrar edıyolar dayanamıyo ınsan gecen hafta halam taa sekızıncı kattan bagırıyo ceren borek yaptım sppordan sonra gel yee hayır dıyorum sıcak sıcak ama mıs gıbı dıye ısrar edıyo gelde dayan:8 : ama gıtmedım seytan durttu ama yemedım
yemesem çatlarım şişerim ya iyi dayanmışsın gerçekten
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum, şükür mesai bitti, daha zayıf günlerde görüşmek üzere
gel bana sor bıde nasıl dayandım ben evde yemısım haslama sebze halam borek dıyo zor dayandım
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum, şükür mesai bitti, daha zayıf günlerde görüşmek üzere
iyi akşamlar canım benim daha kocaman 1 saatim var
benim dayandığım günlerde gelcek inş.
hic sorma ya benımde bu agrıylada hıc cekılmıyo ısyerı
ben öğleden sonrada 280 merdiven çıktım dipnot olarak ekliyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?