61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

ama oglenlerıde oyle sobıyetlerı yeme bak bızım de canımı ıstıyo etkılenıyoruz :52 :

ben hıc usenmıyorum saat ondan sonra bıde yemek hazırlıyorum kendıme bı maşallahta bana

canım tedarikçilerimiz tatlı taşıyo bize ayıp olmasın hani yiyorum bende tmm tmm kescem artık yemeyi

Sadece ctesı pazarmı kız insan patlar N eoluyomus tatılemı cıkıyomus hafta ıcı bagırsakları acaba

Smileee gel gel tabi hoş geldın ayn ıkaderı payalsıyoruz anacım buyur

cok fena bır problem bu bagırsak problemı kıloda zor verıyo ınsan benım kuzenın 10 günde bır calısıyodu sınemakı bıle ıse yaramıyodu :)

insan yemıcem dıyıncede onune onune gelır boyle tatlılar borekler benım hep oyle oluyo zor dayanıyorum

hiç sorma canım ya ilk 29 mayısda karar verdim diyorum ya bigün biri ekler aldırıo hadi hep birlikte yiyelim, ertesi gün diğeri gaziantep baklavası aldırıo ben zaten çam fıstığı fındık fıstık ceviz hastayım yemeden olmaz tabi diğer gün birinin hanımın kurabiye yapıo kadının eline sağlık tabi ayıpmı olsun sonraki günde hadi yarın sabah hep birlikte bişeyler alalımda kahvaltı yapalım birlikte şimdi grupta ayrıcalık olmasın sonra gülnur kilo almış revamı bu yaa

Sadece ctesı pazarmı kız insan patlar N eoluyomus tatılemı cıkıyomus hafta ıcı bagırsakları acaba

Smileee gel gel tabi hoş geldın ayn ıkaderı payalsıyoruz anacım buyur

haftaiçi işe gelio ya baştan kendini kasmış heralde şimdi böbrekler tembel çalışmıyo

hıc sorma canım banada aynısı oldu tam dıyorum bugun baslıyorum arkadaslar dolma getırıyor annem borek yapar oburu cıkolata yedırmeye calısır ıstemıyorum dıyınce de ısrar edıyolar dayanamıyo ınsan gecen hafta halam taa sekızıncı kattan bagırıyo ceren borek yaptım sppordan sonra gel yee hayır dıyorum sıcak sıcak ama mıs gıbı dıye ısrar edıyo gelde dayan :8 : ama gıtmedım seytan durttu ama yemedım

Son düzenleme:

yemesem çatlarım şişerim ya iyi dayanmışsın gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…