- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
Aferin sana :)
Ya canım cimbomlu sen 57 kiloya kaç zamanda düştün ? Merak ettım soramadım da unutmuşum
merdıvenler zaten senı zayıflatıcak :)
kızlarr öglen ne yedınız ben zorakı marul ve salata bıraz peynır ufak bır dılımde kepek ekmegı yedım ama bogazlarımdan sabahtan berı bır bardak su bıle ıcemedım ustune ustuk bıde karnım cok agrıyobugun cok kotu bır gun benım ıcın
Kızlar merhaba :) Yaz tatiline girmiş olmanın verdiği rahatlıkla öğlen kalktım da ben. :)) Kahvaltımı da az önce yaptım haliyle.
2 dilim kepekli ekmek
2 light karper
5 zeytin
1 domates, salatalık
3 hurma ve yanında yeşilçay içtim. Kahvaltıdan ziyade benim için öğlen yemeği oldu bu :)
Size bir sorum olacak. Günlük yaptığınız sporda neler yapıyorsunuz? Hangi hareketleri uyguluyorsunuz? Ben basenlerimden çok şikayetçiyim testereyle kesesim geliyo fazlalık kısmı
afiyet olsun canım öğrencisin sanırım yoksa biz çalışanlara yazda gelse farketmiyo 1-2 hafta yıllık izne çıkabiliyoruz okadarbenimde sorun basenlerde oyüzden daha çok orayı çalıştırıyorum ip atlıyorum sağa yatıp bacağımı açıp kapatıyorum sola yatıp yine aynısı top sektirir gibi hareket yapıoyorum dansöz gibi kıvırıyorum sırt üstü yatıp dizlerimi ileri geri hareket yapıyorum biziklet çeviriyorum sguats hareketi yani bacaklarımı açıp aşağıya çömelir gibi yapıp yapıp kalkıyorum daha ne olsun dimi
Evet öğrenciyim, bütün uykusuz geçen senenin acısını çıkarıyorum şu an. :) Teşekkür ederim bilgi için, o sol bacak sağ bacak kaldırma olayını ben de yapıyorum da ip atlama falan denemedim hiç
KızlarrrNasıl gidiyo bakalım
Cimbomlum maşallah iyi kilo vermıssın bırde ben basarırsam o olmayan pantolonların içine girebilmeyi muhteşem olacak
Ben arada işlerden kaçıp kaçıp ancak gelebildimÖğlen canım hiç bişey stemedı ufak bı sinek ( sinek derken işe yaramaz cahıl bır ınsan ) midemi bulandırdı . . Neyseki hallettık konuyu Çorba yarım kase , azıcık kavun yanınada çok az peynır yedım :)
İştah iyice gitti valla . aman gitsin gitsin değil mi
Kızlar merhaba :) Yaz tatiline girmiş olmanın verdiği rahatlıkla öğlen kalktım da ben. :)) Kahvaltımı da az önce yaptım haliyle.
2 dilim kepekli ekmek
2 light karper
5 zeytin
1 domates, salatalık
3 hurma ve yanında yeşilçay içtim. Kahvaltıdan ziyade benim için öğlen yemeği oldu bu :)
Size bir sorum olacak. Günlük yaptığınız sporda neler yapıyorsunuz? Hangi hareketleri uyguluyorsunuz? Ben basenlerimden çok şikayetçiyim testereyle kesesim geliyo fazlalık kısmı
canım ya hepsi üst üste geldi sanaben biraz pilavla 1 tane şöbiyet yedim
Cimbomlum maşallah iyi kilo vermıssın bırde ben basarırsam o olmayan pantolonların içine girebilmeyi muhteşem olacak
Ben arada işlerden kaçıp kaçıp ancak gelebildimÖğlen canım hiç bişey stemedı ufak bı sinek ( sinek derken işe yaramaz cahıl bır ınsan ) midemi bulandırdı . . Neyseki hallettık konuyu Çorba yarım kase , azıcık kavun yanınada çok az peynır yedım :)
ayy hıc sorma yaa sersem gıbı oldum aksam spor falan yapamam bu halde yapsam daha kotu olurumtatlım ogelnlerı salata cıkmıyomu sızın
tatlıları keseım kızlar cok canımız ıstersede ıkı uc catal yıyelım seker en buyuk dusman :)
Aynen ya hareketler egzersizler çok işe yarıyorİyi hırs yaptık ama böyle birlikten kuvvet değil hırsta doguyormus kızlar
Şu ip atlama hareketini bende yapayım artık işe yarar kesın çünkü ben normal sartlarda ıp atlamaya kalkıstım gecen 10 tane atladım nefesım kesildiYavaş yavaş alışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?