61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

Aferin sana :)

Ya canım cimbomlu sen 57 kiloya kaç zamanda düştün ? Merak ettım soramadım da unutmuşum

canım ben tam olarak 29 mayısda burda aktif oldum ozaman karar verip yediklerime biraz dikkat etmeye başladım ama tam diyet yaptım sayılmaz günlerce peşpeşe baklavada yedim böreklerde yedim gece yatmadan yemekde yedim yattım akşamları 3 tabak çerez cips kuruyemiş yediğim günlerde oldu bugün 26 haziran ben 5 kilo verdim gibi hani su gitti desem olmayan pantolonlar olmaya başladı vücudum sıkılaşmaya başladı çatlaklarım küçüldü ve kilo verdiğimi farkedenlerde var azcık daha tutsam şu çenemi sporuda bırakmasam tam olcakda bakalım işte

kızlarr öglen ne yedınız ben zorakı marul ve salata bıraz peynır ufak bır dılımde kepek ekmegı yedım ama bogazlarımdan sabahtan berı bır bardak su bıle ıcemedım ustune ustuk bıde karnım cok agrıyo bugun cok kotu bır gun benım ıcın

canım ya hepsi üst üste geldi sana ben biraz pilavla 1 tane şöbiyet yedim

sabah hafif bi kahvaltı yaptım, ara öğün yapmadım, öğlen az bulgur pilavı ile haşlanmış tavuk ve biraz yoğurt yedim
biraz önce de bi tane küçük çikolata ile maden suyu içtim

Kızlar merhaba :) Yaz tatiline girmiş olmanın verdiği rahatlıkla öğlen kalktım da ben. :)) Kahvaltımı da az önce yaptım haliyle.

2 dilim kepekli ekmek
2 light karper
5 zeytin
1 domates, salatalık
3 hurma ve yanında yeşilçay içtim. Kahvaltıdan ziyade benim için öğlen yemeği oldu bu :)

Size bir sorum olacak. Günlük yaptığınız sporda neler yapıyorsunuz? Hangi hareketleri uyguluyorsunuz? Ben basenlerimden çok şikayetçiyim testereyle kesesim geliyo fazlalık kısmı

afiyet olsun canım öğrencisin sanırım yoksa biz çalışanlara yazda gelse farketmiyo 1-2 hafta yıllık izne çıkabiliyoruz okadar benimde sorun basenlerde oyüzden daha çok orayı çalıştırıyorum ip atlıyorum sağa yatıp bacağımı açıp kapatıyorum sola yatıp yine aynısı top sektirir gibi hareket yapıoyorum dansöz gibi kıvırıyorum sırt üstü yatıp dizlerimi ileri geri hareket yapıyorum biziklet çeviriyorum sguats hareketi yani bacaklarımı açıp aşağıya çömelir gibi yapıp yapıp kalkıyorum daha ne olsun dimi

Evet öğrenciyim, bütün uykusuz geçen senenin acısını çıkarıyorum şu an. :) Teşekkür ederim bilgi için, o sol bacak sağ bacak kaldırma olayını ben de yapıyorum da ip atlama falan denemedim hiç

bende haftasonları haftaiçinin acısını çıkartıyorum rica ederim canım ip atlamayı bizzat ip atlamıyorum apartmanı rahatsız etmiyeyim diye ama ip atlar gibi kollarımla çevirip ayaklarımla zıplıyorum ben bikaç sitede araştırmıştm ip atlamak tüm eklemleri çalıştırdığı için daha kısa sürede daha fazla kalori yakıomuş denediğim kadarıyla etkisinide görüyo gibiyim

Kızlarrr Nasıl gidiyo bakalım

Cimbomlum maşallah iyi kilo vermıssın bırde ben basarırsam o olmayan pantolonların içine girebilmeyi muhteşem olacak

Ben arada işlerden kaçıp kaçıp ancak gelebildim Öğlen canım hiç bişey stemedı ufak bı sinek ( sinek derken işe yaramaz cahıl bır ınsan ) midemi bulandırdı . . Neyseki hallettık konuyu Çorba yarım kase , azıcık kavun yanınada çok az peynır yedım :)

İştah iyice gitti valla . aman gitsin gitsin değil mi

ne güzel gıtsın ıste canım :)

bende 30 dakıka aurabık yapıyorum aletlerle sonra cımbomlukızın yaptıklarının aynısını yapıorum ayrıcada 60 tane mekık cekıyorum ock faydası oluyo:)

canım ya hepsi üst üste geldi sana ben biraz pilavla 1 tane şöbiyet yedim

ayy hıc sorma yaa sersem gıbı oldum aksam spor falan yapamam bu halde yapsam daha kotu olurum tatlım ogelnlerı salata cıkmıyomu sızın

tatlıları keseım kızlar cok canımız ıstersede ıkı uc catal yıyelım seker en buyuk dusman :)

ayyy ne güzel. benim iştah da kapansa azıcık

Aynen ya hareketler egzersizler çok işe yarıyor İyi hırs yaptık ama böyle birlikten kuvvet değil hırsta doguyormus kızlar

Şu ip atlama hareketini bende yapayım artık işe yarar kesın çünkü ben normal sartlarda ıp atlamaya kalkıstım gecen 10 tane atladım nefesım kesildi Yavaş yavaş alışıcam

inş. verirsin canım ya ben o ilk başladığm zamanlar yemekten kısamadım ama spor yapmıştım ya onun etkisini gördüm heralde sende girersin olmayan pantolonların içine
ahhh o iştah bide benden gitse keşke öğlen pilav şöbiyet yedim şimdi çubuk kraker yedim ama hala açım
o gereksiz sinekler heryerde var sanırım bazen bizdede çok oluyo

Ya canım iştahı açan ne biliyormusunuz şekerrrrr !!!

Şeker çayda bile ne kadar ka yapıyorken düşününki siz tatlı yıyormussunuz

Tatlı yı azaltalım bencede hatta şekerli çay içenler varsa onalrda azaltmalı ben şekersiz çay içiyorum uzun zamandır daha guzel gelıyo tadı alıstım valla tavsıye ederım

O pantolonalrın içine gireyım bencede artık yoksa yazık olacak

canım ya mideni bulandırmak istemem ama salataların içinde çıkmayan böcek kalmadı oyüzden tamamen soğudum heralde hiç bakmıyorum salatalara

aynen oyle diyet topıgınde en hırslı ve kılo veren bız olalım :)

ilkten oyle oluyo ama cok işe yarıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…