- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
sen kaçta çıkıyosun canım
aferın kız bu aksam benım yerıme de spor yap
altıyı on gece cegrek gece gıbı cıkıyorum canım
olur canım 20 dakikayı katlayıp 40 dakika yapim ben
benle aynı sayılır püfff
eve gıdene kadar trafıkte saat yedı oluyo
Kızzlar ben kaçar iyi akşamlar az yeyin akşambol bolda spor yapın Öpüldnüz
ben 6,30 6,35 gibi evde oluyorum cnm
Kızzlar ben kaçar iyi akşamlar az yeyin akşambol bolda spor yapın Öpüldnüz
Merhabalar! :) Ben zamanında çok şişman olan (1,45 boya göre 75 kilo fazla bence :26: ) sonra Dukan diyeti ile 26 kilo verip 49 kilo olan ama sonra 1 yıl içinde (LYS hazırlık vs.) 15 kilo alan kilo mağduruyum.Bu konuda çok takıntılıydım ki, hala da öyleyim. Boyum 155 oldu sanırım onu da tam bilmiyorum şu an. Üniversite 2ye geçtim bu sene ve yıl içinde yaklaşık 5 kilo verdim. Evdeki tartı ne kadar doğru bilmiyorum ama (ki bence yanlış) 59 kg gösteriyorum. Yani bu tartıya göre en azından 50 kg olmak istiyorum. Konu başlığında denildiği gibi 47 kilo olsam ne ala.
Kısaca izlemek istediğim yöntemi sizinle paylaşsam, siz de bir iki kelime söyleseniz de gaza gelsek, getirsek birbirimizi diye umutlandım da. :26:
Eğer sakıncası varsa önceden söylerseniz daha iyi olur.Şimdiden teşekkür ederim.
Ayrıca Günaydınnnn :)
Nerde bizim takımm yoksa börekleri hamur işlerini götürmektemi ?
Merhabalar! :) Ben zamanında çok şişman olan (1,45 boya göre 75 kilo fazla bence :26: ) sonra Dukan diyeti ile 26 kilo verip 49 kilo olan ama sonra 1 yıl içinde (LYS hazırlık vs.) 15 kilo alan kilo mağduruyum.Bu konuda çok takıntılıydım ki, hala da öyleyim. Boyum 155 oldu sanırım onu da tam bilmiyorum şu an. Üniversite 2ye geçtim bu sene ve yıl içinde yaklaşık 5 kilo verdim. Evdeki tartı ne kadar doğru bilmiyorum ama (ki bence yanlış) 59 kg gösteriyorum. Yani bu tartıya göre en azından 50 kg olmak istiyorum. Konu başlığında denildiği gibi 47 kilo olsam ne ala.
Kısaca izlemek istediğim yöntemi sizinle paylaşsam, siz de bir iki kelime söyleseniz de gaza gelsek, getirsek birbirimizi diye umutlandım da. :26:
Eğer sakıncası varsa önceden söylerseniz daha iyi olur.Şimdiden teşekkür ederim.
Ayrıca Günaydınnnn :)
Nerde bizim takımm yoksa börekleri hamur işlerini götürmektemi ?
günaydın topıgın en guzel kızları :)
yok ben canım ne boregı hamur ısı yasak onlar cıss
bogazlrım hala aynı bı yandanda ıyı agrıması yemek yıyemıyorum dun aksam azcık bır taze fasulyeyı zor yedım bu sabahta kucuk bır dılım peynır domotes yedım zorakı :)
geldim geldim herkesciklere günaydın yeni arkadaşlar hoş geldiniz özellikli bir diyet listemiz yok yediklerimizi yazıp ona göre kendimizi yemek bakımından spor bakımından gaza getirmekle meşgulüz ama işe yaramıyo sanmayın basenlerimden 2 cm incelmiş durumdayımolmayan pantolonlara giriyor ve 5 kilo vermekle farkediliyorum
dün akşam kızlar sayenizde 20 dakika yürümüş 20 dakika parktaki spor aletlerini yapmış ve evdede 25 dakika spor yapmış olaraktan en çok gaza gelen benim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?