- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
canım ılık bişeyler içmeye devem etki yumuşasın boğazların yoksa tamamen halsiz kalma
tum alkıslar sana canımm tebrıker
ben hıc yapamadım dun kafamı kaldıramadım resmen ama bugun telafı edıcem :)
evet canım haklısın bugun ısyerıne saglık taramasına geldıler ordakı doktora sorucam bakıyım bogazlrıma ne ıyı gelır ılık seyler ıcıyorum fakat kendım bıle sıslıgı gorebılıyorum
Tatlılar siziiii
Cy2580 dikkat et lütfen bogazların en ksıa zamanda gecsın . Boş ver sen sporu sımdı bogazlarınla ilgilen
Cimbomlu afferın sana bende 30 dk yuruyüş yaptım dun ama pilav yedım annem firik pilavı yapmıstı cok leziz olmuştu napıym götürdüm valla
Sabahta kavun ve yumurt yedım azıcıkta peynır şimdide GREEN TEA içiyoreee bennn
Abiye ayıp olmasınmış bahanemizde hazır
Ye tabi ama az ye
metobalizma hızını kesmesin diye yapıyoruz bu ara kaçamaklarınıben bu sabahki kahvaltıyı sölemicem ceza almaktan korkuyorum ama işyerinden arkadaşlar birlikte yapalım bu sabah dedi hep birlikte getirdik bişeyler 6 kişi olunca masa doldu taştı bi abinin hanımıda kek yapmış abiye ayıp olmasın tabi akşam 4 çayında ondanda yicez tabi
metobalizma hızını kesmesin diye yapıyoruz bu ara kaçamaklarınıben bu sabahki kahvaltıyı sölemicem ceza almaktan korkuyorum ama işyerinden arkadaşlar birlikte yapalım bu sabah dedi hep birlikte getirdik bişeyler 6 kişi olunca masa doldu taştı bi abinin hanımıda kek yapmış abiye ayıp olmasın tabi akşam 4 çayında ondanda yicez tabi
hayırrr yemem bızı dusun bak bız acızz :)
ama ayıp olmazmı abinin eşi üzülmezmi beğenmemiş yememişlerde geri yollamışlar demezminasıl acındırdım kendimi ya öğlen yemek yemesem olurmu
haklısınız kızlar dınlenmem lazım yoksa daha kotu olucak hıc yapamıcam spor falan
işalah bende de cıkmaz kansızlık bıde bıara bende astım bronsıt vardı oda gıtmıstır umarım :)
yazıkkk napacann yıyecen de veremedım kıloları dıye aglayacan
ye ama yarım ye
Kızlar ben bunu 3 gün denedım 1 - 1,5 kilo verdim lezzetli değil belkı ama doyurucu :)
1. Gün
Sabah: 1 kase kadar yağsız yoğurt ve 1 adet şeftali
Öğle: Izgara pişmiş tavuk eti 200 gram kadar yanında bol yeşillikli salata
Akşam: Haşlanmış 2 adet havuç, yanında 1 adet haşlanmış patates yanında 1 adet muz ve 2 dilim tam buğday ekmeği
2.Gün
Sabah: 1 kase kadar yağsız yoğurt ve 1 adet yeşil elma
Akşam: Zeytinyağlı yeşil fasulye yemeği ve 2 dlim tam buğday ekmeği yanında 1 bardak ayran
3.Gün
Sabah: 1 kase kadar yağsız yoğurt ve 3 adet kayısı
Akşam: 2 adet haşlanmış yumurta kabukları soyulacak, yoğurt ile karıştırılacak üstüne çok az kızdırılmış zeytinyağı ve kırmızı toz biber konulacak yanında 1 dilim tam buğday ekmeği
sen bunu kaç kiloyken denedin canım havuçları haşlanmadan yesek zeytinyağlu faslye yerine onun kalorisinde başka bişey yesek olurmu?
günaydın kızlar nasılsınız, bu sabah aç karna tartıldım, iki kilo vermiş görünüyorum, inş böyle devam edebilirim
65 kıloydum bunu yaptıgımda 63,5 oldum
Olabılır canım sonucta kalorı aynı olduktan sonra , bende zaten haslama havucu yıyemedım cok kotu oluyo havucsuz yedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?